Connect with us
Miting PNL astăzi, în Capitală. Unde se va circula cu dificultate

Alegeri parlamentare

Miting PNL, astăzi, în Capitală. Unde se va circula cu dificultate

Astăzi are loc cel mai important miting PNL din ultimii ani din Capitală, iar autorităţile din Bucureşti îi atenţionează pe şoferi. Traficul rutier va fi restricţionat în această după amiază, mai ales în zona centrală a Capitalei.

Potrivit comunicatului dat de PNL, la manifestaţie vor participa în jur de 15.000 de membri ai PNL şi simpatizanţi.

Miting PNL începând cu orele 15:00 – Zonele cu trafic restricţionat

Unde se va circula cu dificultate între orele 15:00 şi 20:00:
– Calea Victoriei, între Piaţa Victoriei şi Dem. I. Dobrescu; strada Ştirbei Vodă (de la intersecţia acesteia cu Str. Berzei), pe Str. Dem. I. Dobrescu (între Bd. Ghe. Magheru şi Calea Victoriei), pe Str. Rosetti (între Bd. Nicolae Bălcescu şi Calea Victoriei) şi pe Str. Episcopiei (între Str. George Enescu şi Calea Victoriei), anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

Autocarele cu care vin liberalii din toată ţara pentru a-şi arăta susţinerea faţă de candidaţii partidului la alegerile parlamentare şi faţă de premierul Dacian Cioloş vor avea puncte de întâlnire la intrările din Bucureşti, la ora 14:00.

Astfel, vor ajunge la Fântâna Mioriţa cei care vin pe DN1, la Parcul Plumbuita, cei care se vin pe DN2, la rondul de la Cora Pantelimon, cei care vin pe DN3, la magazinul Dedeman de pe Şoseaua Giurgiului, cei care vin pe DN5, la staţia Lukoil de pe şoseaua Alexandriei, participanţii care vin pe DN6, la Policolor, pe Theodor Palady, simpatizanţii liberali care vin pe Autostrada A2 şi la Metro Militari, cei care ajung în Bucureşti pe Autostrada A1.

CITEŞTE ŞI: Interviu Călin Popescu Tăriceanu vorbește despre alegeri și măsurile luate de Guvern și Parlament

Mitingul PNL se înscrie în acţiunile de pre-campanie electorală. Campania electorală propriu-zisă va începe pe 11 noiembrie şi se va încheia pe 10 decembrie. Pe 11 decembrie, românii din ţară şi din străinătate sunt aşteptaţi să îşi aleagă viitorul Legislativ. La alegerile din acest an, cele mai importante partide care se luptă pentru majoritate în Parlament sunt PSD, PNL, ALDE, USR, PMP, PRU şi UDMR.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri parlamentare

To Top