Connect with us
Horoscop 4-10 decembrie Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar decembrie 2017 Oana Hanganu. Mercur retrograd până în prag de Crăciun. Apoi, „cer senin” pentru toate zodiile!

Horoscop Oana Hanganu pentru decembrie 2017. Află cum va fi ultima lună din an pentru zodia ta!

Citește și horoscopul pentru BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Berbecii au parte de multe surprize și schimbări: o nouă iubire, șansa de a călători sau vești legate de carieră.
Taurii găsesc noi surse de venit, primesc bani, bonusuri și cadouri. Iubirea poate veni de peste mări și țări.

Gemenii trebuie să își asculte cu mai multă atenție partenerul, dar și să își exprime sentimentele.

Racii care își doresc schimbări în carieră trebuie să aștepte sfârșitul lunii. Tot atunci dispar și tensiunile din familie.
Leii își fac noi prieteni și au succes cu hobby-uri transformate în afaceri. În iubire au noroc dacă au răbdare.

Fecioarele au succes în carieră, dar, din 20 decembrie, atenția lor se va îndrepta mai mult spre relația de cuplu și copii.
Balanțele comunică excelent cu toată lumea. Din 20 decembrie, atenția lor se va îndrepta spre casă și familie.

Scorpionii au parte de importante câștiguri financiare, dar și de restanțe de plătit sau obligații de onorat.

Săgetătorii vor rezolva, cu banii lor, problemele importante ale celor dragi, iar generozitatea lor nu va fi în zadar!
Capricornii sunt ajutați de astre să facă schimbări majore. Saturn, planeta care îi patronează, ajunge în zodia lor.

Vărsătorii recuperează timpul pierdut și refac relația cu partenerul și copiii, dacă i-au neglijat din diferite motive.
Peștii au succes în carieră în prima parte a lunii. De sărbători, se vor bucura de viață, înconjurați de prieteni.

Din chiar prima zi a lunii, Venus în Săgetător aduce chef de distracție, de călătorii și de cuceriri, dar din 3 decembrie, Mercur retrograd va da planuri și afaceri peste cap și va provoca tot felul de încurcături, de întârzieri și complicații.

Partea bună a acestui tranzit retrograd va fi aceea că ne va ajuta să reluăm legătura cu foști colegi, parteneri sau prieteni și să rezolvăm probleme din trecut, să remediem, să refacem sau să relansăm proiecte și afaceri și să nu intrăm în noul an cu restanțe.

Din 23 decembrie, Mercur va reveni la mersul direct și va acționa „în tandem” cu Venus, favorizând comunicarea, socializarea, călătoriile și poveștile de iubire, în plin sezon al sărbătorilor de iarnă.

Comunicarea și socializarea vor fi „temele majore” ale lunii decembrie, iar Luna Plină din data de 3 decembrie va avea loc în zodia Comunicării (Gemeni) și va aduce oportunități extraordinare în acest sens.

Mai mult, în 18 decembrie va fi Lună Nouă în Săgetător, zodia complementară a Gemenilor, în care, până în ianuarie, se va afla planeta Comunicării, Mercur.

Săgetătorul patronează călătoriile și relațiile cu persoane din străinătate, interesul pentru alte culturi sau alte sisteme spirituale, comunicarea lipsită de prejudecăți, dorința de distracție și optimismul.

Luna Nouă va aduce vești, invitații, evenimente sau schimbări și ne va încuraja să ne facem, cu optimism, planuri de viitor.
În 18 decembrie, în Săgetător vor fi Soarele, Luna, Mercur retrograd și Venus, dar și Saturn care, în ziua de 20 decembrie, va intra în zodia Capricorn.

În 22 decembrie, Soarele va intra în Capricorn, zodie în care, în prima zi de Crăciun, va ajunge și planeta Venus.
Sfârșitul de an va fi marcat de puternica energie a zodiei Capricorn, în care se vor afla Soarele, planeta Iubirii (Venus), planeta Transformării (Pluton) și planeta Responsabilității (Saturn).

Astrele vor favoriza o perioadă specială, în care accentul se va pune pe responsabilitatea față de cei dragi, pe stabilirea unor planuri realiste și pe acceptarea principiului potrivit căruia „dacă vrei să schimbi lumea, trebuie să începi cu tine însuți” (Mahatma Gandhi).

Află ce schimbări sunt favorizate de astre pentru zodia ta, în luna decembrie! Citește previziunile complete!

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top