Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - Gemeni

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu DECEMBRIE 2017 – Gemeni

Gemenii trebuie să își asculte cu mai multă atenție partenerul, dar și să își exprime sentimentele.

Horoscopul lunii decembrie 2017 pentru zodia Gemeni anunță schimbări în plan personal, mai multă atenție acordată comunicării în cuplu, dar și noi parteneriate, noi colaborări sau, pentru unii nativi, reluarea unor relații. Inclusiv de iubire.

În plan sentimental, Gemenii vor avea noroc, din prima zi a lunii: Venus, planeta Iubirii, va intra în zodia Săgetător și în sectorul Mariajului și al parteneriatelor din astrograma lor, unde va rămâne până la 25 decembrie.

Venus în casa Mariajului va anula tensiunile din cuplu și, în multe cazuri, va spori dorința nativilor de a se căsători, mai ales că în același sector se va afla, până în 20 decembrie, Saturn, planeta Responsabilității.

Dar tot aici va fi și Mercur retrograd, care îi poate face pe Gemeni să ia o decizie, dar să revină asupra ei, să anunțe ceva și apoi să se răzgândească. Tocmai de aceea, în special în plan relațional, Gemenilor li se recomandă să nu ia nicio hotărâre importantă înainte de 23 decembrie.

În 23 decembrie, Mercur, planeta care îi patronează, va reveni la mersul direct și va rămâne în Săgetător până la data de 11 ianuarie.

Mercur retrograd îi poate ajuta, însă, pe Gemeni să se împace cu un fost partener, să reia o relație sau o afacere.

Decembrie va fi o lună în care Gemenii se vor concentra mai mult pe propria persoană și își vor schimba prioritățile. De exemplu, acum vor renunța la anumite proiecte. Astfel, vor a avea mai mult timp și mai multă energie pentru viața personală.

Luna Plină din data de 3 decembrie va fi momentul unor decizii cu impact major asupra Gemenilor pentru că ea va avea loc în zodia lor.

Iar Luna Plină din 18 decembrie va avea loc în Săgetător și în casa Parteneriatelor din astrograma lor. La momentul de Lună Plină, Mercur retrograd le va atrage atenția asupra rolului pe care comunicarea îl are în cuplu și Gemenii vor înțelege că trebuie să își asculte cu mai multă atenție partenerul, iar Venus le „va spune” că trebuie să își exprime sentimentele.

Iar asta, pentru că mulți nativi Gemeni evită să facă declarații de dragoste, chiar și atunci când sentimentele lor sunt foarte puternice.

Pentru unii nativi, prezența lui Saturn în csa Mariajului poate anunța responsabilități suplimentare față de partener (de exemplu, o sarcină sau nașterea unui copil îi poate determina pe Gemeni să se gândească la oficializarea relației).

În 20 decembrie, Saturn va intra în Capricorn și va aduce mai multă responsabilitate a nativilor față de un proiect derulat împreună cu partenerul de viață, față de bugetul familiei sau față de o afacere pe care o vor transform pentru a avea mai mult profit și succes.

Saturn va rămâne în Capricorn aproape 3 ani de zile, alături de Pluton, planeta Transformării.

În Capricorn vor ajunge și Soarele (în 22 decembrie) și Venus (în 25 decembrie), iar toate acestea vor stabili un cadru favorabil pentru sărbători petrecute în intimitatea familiei, iar cele mai apreciate daruri vor fi cele „de suflet”, care se vor transforma în amintiri de neuitat.

Citește și horoscopul pentru BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top