Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - Balanță

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu DECEMBRIE 2017 – Balanță

Balanțele comunică excelent cu toată lumea. Din 20 decembrie, atenția lor se va îndrepta spre casă și familie.

Horoscopul lunii decembrie 2017 pentru zodia Balanță pune accent pe comunicarea nativilor cu cei din jur și pe dorința acestora de a călători, iar din 20 decembrie, pe relația lor cu familia.

Pentru Balanțe, decembrie începe cu un eveniment care le favorizează comunicarea și relațiile cu cei din jur: Venus, planeta care le guvernează, intră în zodia Săgetător, unde va rămâne până în ziua de 23 decembrie.

Aflată în Săgetător, Venus, planeta Iubirii, va influența sectorul Comunicării, afacerilor, călătoriilor și contractelor din astrograma Balanțelor. Acestea vor fi apreciate, admirate și, la nevoie, ajutate de cei din jur și vor fi invitate la multe evenimente sau vor călători.

Dar, din 3 decembrie, tot în Săgetător, va începe tranzitul retrograd al planetei Comunicării, Mercur, care va dura până în 23 decembrie.

Pentru Balanțe, acest tranzit va fi provocator, în special până în 9 decembrie, cât timp Marte, planeta Războiului, se va afla chiar în zodia lor și le va face mai puțin diplomate, mai intolerante, mai ambițioase și chiar mai „bătăioase” în susținerea unei idei sau în apărarea propriilor interese.

Dar Mercur retrograd le va ajuta pe Balanțe să refacă proiecte, să găsească documente rătăcite, să renegocieze contracte, să plece, în sfârșit, în călătorii amânate din diverse motive sau să reia anumite cursuri sau programe de studiu.

Iar un eveniment astral care va favoriza toate acestea va fi Luna Nouă din data de 3 decembrie, ce va avea loc în Gemeni, zodie patronată de planeta Mercur.

În 9 decembrie, Marte va intra în Scorpion, unde se află, din octombrie, Marele Benefic Jupiter. Marte va rămâne în zodia Scorpion până în ianuarie și le va ajuta pe Balanțe să obțină mai mulți bani din munca proprie și să își apere interesele financiare, dar va accentua și dorința acestora de a cheltui, mai ales că darurile oferite celor dragi sunt, pentru nativi, dovezi de afecțiune.

În 18 decembrie va fi Lună Nouă în zodia Gemeni și în sectorul Comunicării din astrograma Balanțelor, iar acestea vor avea multe invitații de onorat, multe drumuri de făcut, multe lucruri de cumpărat, de comunicat, de analizat, de negociat.

În 20 decembrie, Saturn va părăsi zodia Săgetător și intra în semnul Capricorn, unde se află, deja, Pluton, planeta Transformării. Tot aici vor ajunge și Soarele (în 22 decembrie) și Venus (în 25 decembrie).

Pentru Balanțe va începe o perioadă de aproape 3 ani, plină de schimbări legate de familie și casă. Unii nativi vor avea responsabilități mai mari față de părinți sau față de alte rude apropiate, alții vor fi ajutați de familie să își rezolve problemele personale, în timp ce alți nativi își vor consolida sau reface casa.

Pentru alte Balanțe, perioada cu Saturn în Capricorn va fi una de restricții financiare sau de restabilire a priorităților financiare.

De exemplu, vor fi nativi care vor câștiga mulți bani (ajutați de Marele Benefic Jupiter aflat în casa Banilor) dar banii vor fi cheltuiți pentru consolidarea sau construirea unei case ori pentru achitarea unui credit ipotecar.

În ultima parte a lui decembrie, însă, astrele aflate în Capricorn vor construi cadrul perfect pentru ca Balanțele să își petreacă sărbătorile alături de familie.

Citește și horoscopul pentru BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top