Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - SAGETĂTOR

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu DECEMBRIE 2017 – SĂGETĂTOR

Săgetătorii vor rezolva, cu banii lor, problemele importante ale celor dragi, iar generozitatea lor nu va fi în zadar!

Horoscopul lunii decembrie 2017 pentru zodia Săgetător anunță o perioadă norocoasă în plan sentimental și provocatoare în plan financiar.

În iubire, Săgetătorii au parte de noroc pentru că planeta Venus va intra în zodia lor chiar din prima zi a lunii, unde va rămâne până în prima zi de Crăciun.

Venus îi va ajuta pe Săgetători să atragă privirile și admirația celor din jur, le va spori farmecul personal și puterea de convingere, dar și dorința de a-și pune la încercare talentul de cuceritori. Unii vor atrage în viața lor iubirea, în timp ce alții se vor lăsa atrași în relații intense, dar cu iz de aventură.

Luna Nouă din 3 decembrie va aduce schimbări în planul relațiilor pentru că va avea loc în zodia Gemeni și în casa Parteneriatelor din astrograma Săgetătorilor.

Dar, cum tot în 3 decembrie, planeta Mercur va intra în mers retrograd în zodia Săgetător, nu este exclus ca relațiile ce încep acum să nu aibă viitor sau să treacă, ulterior, prin mai multe etape de „reconfigurare” și transformare.

Chiar și parteneriatele de afaceri lansate pe Mercur retrograd vor trece, ulterior, prin etape de „reașezare” și renegociere, motiv pentru care li se recomandă Săgetătorilor să aștepte până în 23 decembrie, când Mercur va reveni la mersul direct.

Mercur va rămâne în Săgetător până în 11 ianuarie 2018.

Dar perioada cu Mercur retrograd va fi potrivită pentru transformarea și îmbunătățirea unor proiecte, afaceri sau colaborări, în special după data de 9 decembrie, când planeta Acțiunii, Marte, va ajunge în Scorpion și în casa Trecutului din astrograma Săgetătorilor.

Un alt eveniment foarte importat pentru Săgetători va fi Luna Nouă din data de 18 decembrie. Atunci, în zodia Săgetător se vor afla Soarele și Luna, dar și planetele Venus, Saturn și Mercur.

Luna Nouă din 18 decembrie va avea loc în zodia Săgetător și îi va ajuta pe nativi să ia decizii cu impact pe termen lung. Dar acestea vor fi puse în aplicare cu mai mult succes în ultima parte a lunii decembrie sau la începutul anului viitor.

În 20 decembrie, Saturn, „profesorul zodiacului”, va părăsi zodia Săgetător și va intra în Capricorn. Timp de 3 ani, Satur va pune accent pe responsabilitățile financiare ale nativilor Săgetător și, în multe cazuri, va aduce provocări în acest domeniu.

Tot în zodia Capricorn și în casa Banilor din astrograma Săgetătorilor se află, deja, Pluton, planeta Transformării. Tot aici vor ajunge Soarele (în 20 decembrie) și Venus (în 25 decembrie).

Pentru Săgetători, sfârșitul lui decembrie va duce oportunități financiare, dar nativii nu se vor mai grăbi, ca altădată, să îi „topească” pe distracție, ci vor deveni mai chibzuiți, mai cumpătați.

În administrarea bugetului personal sau în stabilirea listei de cheltuieli, vor ține cont de priorități și de problemele celor dragi, iar generozitatea lor nu vor fi în zadar!

Citește și horoscopul pentru BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top