Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - PEȘTI

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu DECEMBRIE – Pești

Peștii au succes în carieră în prima parte a lunii. De sărbători, se vor bucura de viață, înconjurați de prieteni.

Horoscopul lunii decembrie 2017 pentru zodia Pești anunță schimbări importante în carieră, călătorii în străinătate sau o nouă relație, cu o persoană specială, întâlnită într-un context profesional.

În primele 3 săptămâni ale lunii, atenția Peștilor se va îndrepta spre carieră, pentru ca în ultima parte a lunii, relațiile de prietenie și dorința de socializare să se numere printre prioritățile acestora.

Decembrie va începe cu un eveniment astrologic important: Venus, planta Iubirii și a armoniei, va intra în zodia Săgetător și în sectorul Carierei din astrograma generală a Peștilor.

Aici se vor afla și Saturn, planeta Responsabilității, dar și Mercur, planeta Comunicării, care va intra în mers retrograd, în ziua de 3 decembrie.

Venus în Săgetător îi va ajuta pe nativii Pești să aibă relații excelente cu colegii, să fie apreciați și promovați, iar pe mulți dintre ei îi va ajuta și să își întâlnească sufletul-pereche la serviciu sau într-un alt context profesional ori pe internet, prin intermediul rețelelor de socializare.

Mercur retrograd va provoca încurcături legate de acte sau de evenimente la care Peștii trebuie să ia parte, dar va aduce, în cazul multor nativi, oferte de muncă sau alte oportunități din partea unor foști colegi sau prieteni.

În 9 decembrie, Marte, planeta Acțiunii, va intra în zodia Scorpion, unde se află, din decembrie, Marele Benefic Jupiter.

Marte și Jupiter îi vor încuraja pe nativii Pești să se împrietenească sau să colaboreze cu persoane din străinătate, sau să călătorească în alte țări.

Dar, cum Mercur va fi retrograd între 3 și 23 decembrie, nativilor li se cere să își pregătească foarte bine călătoriile, să nu neglijeze detaliile și să aibă grijă sporită de bani, documente și bagaje.

În 18 decembrie va fi Lună Nouă în zodia Săgetător, care le poate aduce Peștilor noi oportunități profesionale, dar semnarea contractelor de colaborare ar fi bine să fie amânată până după data de 23 decembrie, când Mercur (planeta care patronează și contractele) va reveni la mersul direct.

În 20 decembrie Saturn, „Profesorul zodiacului” va intra în zodia Capricorn, unde se află, deja Pluton, planeta Transformărilor.

Pentru Pești va începe o perioadă de aproape 3 ani cu multe schimbări în cercul de prieteni și în relațiile cu principalii colaboratori. Sub influența lui Saturn, multe prietenii se vor stinge, din diferite motive, dar cele care vor rezista provocărilor saturniene vor fi mai puternice și mai durabile.

În ultima parte a anului, în Capricorn vor ajunge și Soarele (în 22 decembrie) și Venus, planeta Iubirii (în 25 decembrie), iar sărbătorile îi vor găsi pe nativii Pești înconjurați de prieteni și bucurându-se, din plin, de viață.

Citește și horoscopul pentru BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top