Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - Fecioară

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu DECEMBRIE 2017 – Fecioară

Fecioarele au succes în carieră, dar, din 20 decembrie, atenția lor se va îndrepta mai mult spre relația de cuplu și copii.

Horoscopul lunii decembrie 2017 pentru zodia Fecioară pune accent pe schimbările favorabile din carieră, dar și pe schimbările din plan sentimental, care vor începe la final de decembrie și vor dura aproape 3 ani.

În ceea ce privește relația Fecioarelor cu familia, decembrie vine cu vești bune pentru că Venus, planeta Iubirii, va intra în casa Familiei din astrograma lor chiar din prima zi a lunii și va rămâne aici până în 25 decembrie.

Venus va aduce armonie in familie și inspirație în decorarea și amenajarea casei pentru sărbători, dar intrarea lui Mercur în mers retrograd ar putea provoca neînțelegeri legate de bani, de programul familiei sau de lista de cumpărături, precum și amânarea unor evenimente sau încurcături în timpul călătoriilor.

Fecioarele vor resimți din plin efectele lui Mercur retrograd pentru că această planetă le patronează semnul zodiacal.

Dar Mercur retrograd nu aduce doar ghinioane sau probleme! Pentru Fecioare, va favoriza reluarea legăturii cu rude pe care nativii nu le-au mai întâlnit de mult timp, împăcarea și stingerea unor conflicte sau rezolvarea unor probleme legate de acte privind o casă ori un teren.

Luna Plină din 18 decembrie va fi un moment important pentru familia Fecioarelor sau pentru patrimoniul imobiliar al acestora.
Luna Plină va avea loc în zodia Săgetător, unde se vor afla nu doar Soarele, Luna, Venus și Mercur, ci și planeta Responsabilității, Saturn și ar putea să le aducă Fecioarelor mai multe responsabilități față de părinți sau să le ceară implicarea foarte rapidă în rezolvarea unei probleme administrative.

Luna Plină din 18 decembrie le poate aduce Fecioarelor vești bune despre succesul unei rude sau schimbări în structura familiei, cum ar fi căsătoria unei persoane apropiate. Căsătoria va fi o temă de interes și pentru nativii Fecioară care au o relație, dar, pe cât posibil, acestea ar trebui să amâne cununia civilă până după data de 23 decembrie, când Mercur (planeta ce patronează și documentele) va reveni la mersul direct.

În această lună, Fecioarele vor avea și mai multe responsabilități profesionale, iar totul va începe din 3 decembrie, când va fi Lună Plină în Gemeni și în casa Carierei din astrograma lor. S-ar putea ca un nou job sau o promovare la actualul loc de muncă să modifice rutina zilnică a nativilor, iar interesul lor sporit pentru carieră să provoace tensiuni în familie.

În 20 decembrie, Saturn va intra în Capricorn, unde se află, deja, Pluton, planeta Transformării. Pentru Fecioare va începe o perioadă plină de schimbări foarte importate în plan sentimental, pentru că, în astrograma lor, zodia Capricorn patronează casa Iubirii și a Copiilor.

Unii nativi vor avea mai multe responsabilități față de partener, alții vor deveni părinți sau se vor implica mai mult în viața copiilor lor (este și cazul nativilor care devin bunici și se implică în creșterea nepoților).

În casa Iubirii vor ajunge și Soarele (în 22 decembrie) și planeta Iubirii, Venus (în 25 decembrie), anunțând, pentru Fecioare, sărbători pline de iubire și armonie, alături de persoana iubită și de copii.

Citește și horoscopul pentru BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top