Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - SCORPION

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu DECEMBRIE – Capricorn

Capricornii sunt ajutați de astre să facă schimbări majore. Saturn, planeta care îi patronează, ajunge în zodia lor.

Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Capricorn anunță o perioadă foarte importantă pentru nativii care își (re)descoperă puterea interioară și își pot schimba viața, cu adevărat. Iar asta pentru că Saturn, „profesorul zodiacului”, va intra în Capricorn, unde va rămâne vreme de 3 ani.

Totuși, până în ziua de 20 decembrie, Saturn se va afla în zodia Săgetător și îi va motiva pe Capricorn să se elibereze de trecut, să facă pace cu trecutul, să se „vindece” de amintiri, fobii, complexe și prejudecăți și să se pregătească pentru a începe o nouă viață.

În Săgetător și în casa Trecutului și a Secretelor din astrograma Capricornilor va intra, în prima zi de decembrie, Venus, planeta Iubirii.

Pentru unii nativi, Venus va readuce iubiri din trecut, iar pentru alții, dorința de a retrăi perioada plină de pasiune și farmec de la începutul relației de cuplu.

Venus în Săgetător poate aduce și aventuri sentimentale sau idile secrete, dar și inspirație și creativitate pentru proiecte ce vor putea fi lansate, cu succes, la începutul anului viitor.

În Săgetător și în casa Trecutului va fi și Mercur, retrograd între 3 și 23 decembrie. Mercur retrograd le va aduce nativilor șansa de a afla secrete utile sau de a reface comunicarea cu persoane din trecut.

În 3 decembrie, va fi și Lună Plină în Gemeni, care va îndrepta atenția Capricorilor spre profesie și îi va încuraja să facă schimbările necesare pentru a fi cu adevărat mulțumiți.

Pentru mulți Capricorni, Luna Plină din 3 decembrie va aduce vești bune legate de un job pe care nativii l-au „vânat” multă vreme sau promovări și premieri la actualul loce muncă.

Luna Plină va accentua interesul pentru sănătate al nativilor și mulți dintre ei vor decide că e momentul pentru schimbări în rutina zilnică, în dietă sau în stilul de viață.

În 9 decembrie, planeta Marte va in Scorpion și în casa Prietenilor din astrogramă, motivându-i pe Capricorni să socializeze, să facă primul pas în construirea unor relații și să își extindă cercul social sau rețeaua profesională.

În 18 decembrie va fi Lună Plină în Săgetător și acest eveniment îi va ajuta pe Capricorni să își facă ordine în viață și relații și să renunțe la persoane, lucruri, obiceiuri sau convingeri care nu le mai sunt de folos.

În 20 decembrie, Saturn va intra în zodia Capricorn, alăturându-se planetei Transformărilor, Pluton. În această zi va începe o perioadă de aproximativ 3 ani, cu mari schimbări în viața nativilor.

Capricornii vor pune accent pe simplitate și siguranță, iar la sfârșit de decembrie, cu Soarele (din 22 decembrie) și planeta Iubirii (din 25 decembrie) în zodia lor, vor aprecia bucuriile simple, dar adevărate, aduse de sărbătorile de iarnă petrecute în compania celor dragi.

Citește și horoscopul pentru BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top