Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - Rac

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu DECEMBRIE 2017 – Rac

Racii care își doresc schimbări în carieră trebuie să aștepte sfârșitul lunii. Tot atunci dispar și tensiunile din familie.

Horoscopul lunii decembrie 2017 pentru zodia Rac pune accent pe viața profesională, dar și pe schimbările care pot afecta viața de cuplu și relațiile nativilor cu cei din jur.

Din prima zi a lui decembrie, Racii vor avea un aliat puternic în plan profesional, care îi va ajuta să aibă succes și relații armonioase cu șefii și colegii. Este vorba de Venus, planeta Iubirii și armoniei, care va intra în Săgetător și în casa Profesiei din astrograma Racilor, unde va rămâne până în 25 decembrie.

Pentru unii nativi, Venus va aduce și șansa de a primi un job mai bun, mai ales că din 3 decembrie, Mercur retrograd îi va încuraja pe Raci să își evalueze viața profesională și să ia în calcul anumite schimbări.

Schimbările în plan profesional vor fi favorizate de Luna Nouă din data de 18 decembrie, care va avea loc în zodia Săgetător.

Dar, cum la momentul de Lună Nouă, Mercur va fi, încă, retrograd, schimbările se vor concretiza după Crăciun și, mai sigur, în ianuarie 2018.

Până atunci, Luna Plină din data de 3 decembrie le va oferi nativilor o perioadă de răgaz și de relaxare, de meditație și de pace interioară, pentru a-și limpezi gândurile și a face planuri de viitor.

Planurile ar putea viza și viața sentimentală, mai ales că în 9 decembrie, Marte, planeta Pasiunii, va intra în Scorpion și în casa Iubirii din astrograma Racilor. Aici se află, din octombrie, Marele Benefic și Jupiter. Astfel, decembrie poate fi o lună a oportunităților sentimentale pentru Racii singuri sau o lună a pasiunii pentru cei care au, deja, o relație.

Începând din 20 decembrie, atenția Racilor se va îndrepta spre relația de cuplu și spre colaborările profesionale. În 20 decembrie, Saturn, planeta Responsabilității, va ajunge în zodia Capricorn și în casa Parteneriatelor din astrograma Racilor, unde va rămâne timp de aproape 3 ani.

Tot aici vor ajunge Soarele (în 22 decembrie) și Venus, planeta Iubirii (în 25 decembrie). Tot aici se ală, din 2008, planeta Transformării, Pluton.

Sfârșitul de an va pune, așadar, accentul pe relațiile Racilor cu cei din jur, pe responsabilitățile acestora în cuplu sau în afaceri, pe nevoia de armonie și de corectitudine.

Pentru unii nativi, prezența lui Saturn în casa Parteneriatelor poate însemna și singurătate, motivată de lipsa de încredere în oameni sau de o excesivă atenție acordată carierei.

În relația cu familia, pot să apară tensiuni din cauza unor probleme din trecut, dar ele vor fi atenuate după ce Marte va părăsi semnul Balanței și casa Familiei din astrograma lor (9 decembrie) și mai ales după ce Mercur va reni la mersul direct, în 23 decembrie.

Citește și horoscopul pentru BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top