Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - SCORPION

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu DECEMBRIE 2017 – Scorpion

Scorpionii au parte de importante câștiguri financiare, dar și de restanțe de plătit sau obligații de onorat.

Horoscopul lunii decembrie 2017 pentru zodia Scorpion anunță o perioadă cu noroc în plan financiar, noroc pe care nativii îl vor construi sau consolida prin multă muncă, ambiție și încredere în forțele proprie.

Scorpionii îl au, de partea lor, pe Jupiter, Marele Benefic. Încă din octombrie, acesta se află în zodia lor și le aduce șanse și oportunități.

În zodia lor va ajunge și Marte, planeta care îi patronează pe Scorpioni și care, până în ianuarie 2018, îi va transforma în adversari greu de învins, dar și în mari cuceritori.

Și chiar dacă Neptun îi va face pe mulți nativi să viseze la o iubire ideală sau chiar să trăiască o iubire de vis, interesul nativilor se va concentra, în decembrie, pe bani.

Până și Venus, planeta Iubirii, îi va îndemna să facă așa, după ce în1 decembrie, va intra în Săgetător și în casa Banilor din astrograma lor, unde va rămâne până în 25 decembrie.

Iar Luna Plină din data de 3 decembrie le va aduce ocazii favorabile de a-și „rotunji conturile” prin bonusuri sau recompense primite pentru activități din trecut, prin încasarea profitului dintr-o afacere sau prin obținerea unui credit ori a unei donații.

Ìn 18 decembrie, Luna Nouă le va aduce noi ocazii de a câștiga bani, pentru că va avea loc în zodia Săgetător și în casa Banilor din astrograma lor.

Dar, cum în acea perioadă Mercur va fi retrograd, s-ar putea ca banii să ajungă cu întârziere sau să fie cheltuiți pentru achitarea unor datorii.

Iar prezența lui Saturn în casa Banilor poate anunța și cheltuieli pe care nativii le vor face pentru a-și onora anumite responsabilități față de cineva din familie.

În 20 decembrie, Saturn va părăsi zodia Săgetător și va ajunge în Capricorn, unde va rămâne aproape 3 ani de zile, timp în care lecțiile de viață și responsabilitățile nativilor Scorpion se vor muta din zona banilor, în zona Comunicării și contractelor, dar și a relațiilor cu frații și cu vecinii.

În Capricorn vor ajunge și Soarele (în 20 decembrie) și Venus, planeta Iubirii (în 25 decembrie).

Sfârșitul de an le poate aduce noi colaborări sau contracte, mai alea că, din 23 decembrie, Mercur va reveni la mersul direct în casa Banilor, dar și invitații pe care ar trebui să le onoreze pentru că ele pot veni și cu oportunități profesionale.

În plan personal, Scorpionii vor putea petrece sărbătorile în compania fraților sau vor pleca în călătorii care le vor oferi ocazia de a-și face noi prieteni.

Citește și horoscopul pentru BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top