Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - Leu

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu DECEMBRIE 2017 – Leu

Leii își fac noi prieteni și au succes cu hobby-uri transformate în afaceri. În iubire au noroc dacă au răbdare.

Horoscopul lunii decembrie 2017 pentru zodia Leu pune accent pe relațiile nativilor cu prietenii, pe schimbările și provocările din plan sentimental și pe sănătatea nativilor.

În ceea ce privește iubirea, Leii au noroc pentru că Venus, planeta Iubirii, se va afla în zodia Săgetător și în casa Iubirii din astrograma lor chiar din prima zi a lunii și până în prima zi de Crăciun.

Aflată în Săgetător, Venus va favoriza nu doar relațiile romantice ale nativilor Leu, ci și relația acestora cu copiii sau cu mai tinerii colegi și colaboratori.

În plus, Venus le va aduce noroc financiar Leilor care își vor pune în valoare creativitatea sau vor transforma un hobby într-o afacere.

Dar, cum Mercur, planeta Afacerilor, va fi în mișcare retrogradă, între 3 și 23 decembrie, noile proiecte ale nativilor se vor confrunta cu diferite obstacole sau nu vor avea succesul dorit. Tocmai de aceea, li se recomandă să își lanseze noile proiecte după data de 23 decembrie.

Dar, Mercur retrograd, aflat tot în Săgetător, la fel ca planeta Venus, va favoriza refacerea, renegocierea, relansarea sau reluarea unor proiecte abandonate sau amânate în trecut.

În plan sentimental, Mercur retrograd va favoriza împăcarea și iertarea în cuplu sau reluarea unei vechi povești de iubire.

Pentru Lei, sunt posibile și noi povești de iubire, iar Luna Nouă din data de 18 decembrie poate aduce astfel de schimbări.

Luna Nouă va avea loc în zodia Săgetător și va aduce vești și schimbări în casa Iubirii din astrograma generală a Leilor. Totuși, Mercur retrograd le recomandă nativilor să nu se grăbească și să nu facă prea devreme declarații de iubire sau planuri de viitor.
Mercur retrograd și Venus vor atenua și influența planetei Războiului, Marte, care va intra, în ziua de 9 decembrie, în zodia Scorpion și în casa Familiei.
Marte va rămâne în Scorpion până în ianuarie și va crește riscul unor tensiuni provocate de impulsivitatea, nerăbdarea sau dorința nativilor Leu de a-și impune opiniile, chiar și în materie de distracție și de petrecere a sărbătorilor de iarnă.

Leii au, oricum, tendința de a decide și pentru partener, și pentru prieteni, dar în decembrie li se cere tact și disponibilitatea de a se adapta și de a ține cont de dorințele celorlalți.

Iar asta, cu atât mai mult cu cât Luna Plină din 18 decembrie le poate aduce un nou cerc de prieteni sau o nouă rețea profesională, în care nu vor fi „din prima clipă” vedetele care decid totul, în numele celorlalți.

Nu va fi o situație prea confortabilă pentru unii nativi, dar dacă se vor adapta, vor avea doar de câștigat, mai ales că, în 20 decembrie, va începe o perioadă plină de schimbări în plan profesional.

În 20 decembrie, Saturn va intra în zodia Capricorn și în sectorul Profesiei din astrograma Leilor, unde se află, deja, Pluton, planeta Transformărilor. Aici vor ajunge și Soarele (în 22 decembrie) și Venus (în 25 decembrie).

Toate acestea înseamnă, pentru Lei, fie mai multe responsabilități la actualul loc de muncă, fie un job nou cu multe responsabilități și multă muncă, în care ei pot „evolua” profesional, în timp.

Intrarea planete Venus în Capricorn mai poate semnifica, pentru Lei, o atenție sporită acordată sănătății, dietei și rutinei zilnice.

Citește și horoscopul pentru BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top