Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - Berbec

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu DECEMBRIE 2017 – Berbec

Berbecii au parte de surprize și schimbări: o nouă iubire, șansa de a călători, vești importante legate de carieră.

Horoscopul lunii decembrie 2017 pentru zodia Berbec anunță o perioadă încărcată, solicitantă, dar și plină de surprize care vor înfrumuseța sfârșitul de an al nativilor și îi vor ajuta să intre în 2018, cu dreptul.

Din chiar prima zi a lunii, Venus, planeta Iubirii, se va afla în zodia Săgetător și îi va încuraja pe Berbeci să se bucure din plin de fiecare clipă petrecută alături de partener, să călătorească sau să „iasă în lume” împreună cu acesta.

Pentru nativii singuri, Venus va aduce oportunități sentimentale, iar Marte, planeta Pasiunii, va favoriza aventurile și cuceririle, în special după data de 9 decembrie, când va intra în Scorpion, o zodie a senzualității și intimității.

Totuși, primele 3 săptămâni din decembrie vor fi puternic influențate de tranzitul retrograd al planetei Mercur în zodia Săgetător.

Mercur retrograd poate provoca încurcături sau neînțelegeri în domeniile pe care le patronează (comunicare, călătorii, afaceri), iar Berbecilor li se recomandă prudență în călătorii, răbdare în iubire, atenție la detalii și amânarea deciziilor importante până după data de 23 decembrie.

Dar Mercur retrograd îi poate ajuta pe Berbeci să își schimbe atitudinea și modul de comunicare, să reia legătura cu oameni din trecut sau să se împace cu foști parteneri, colegi sau prieteni.

Luna Plină din data de 3 decembrie va favoriza astfel de schimbări pentru că va avea loc în zodia Gemeni și în casa Comunicării din astrograma generală a Berbecilor.

După două săptămâni, va fi Lună Nouă în zodia Săgetător, iar Berbecii vor avea, atunci, șansa de a pleca într-o călătorie în străinătate sau de a se împrieteni cu persoane din alte țări. Luna Nouă din 18 decembrie poate accentua dorința nativilor de a studia o limbă străină, de a-și relua studiile sau de a se perfecționa într-un anumit domeniu de activitate.

În 20 decembrie, Saturn, planeta Responsabilității va intra în zodia Capricorn, unde se află, deja, Pluton, planeta Transformării. Pentru Berbeci va începe o perioadă 3 ani, cu mari schimbări în carieră.

În Capricorn va ajunge și Soarele, în data de 22 decembrie, dar și Venus, în 25 decembrie. Astfel, Berbecii pot avea șanse extraordinare de a fi remarcați șau promovați la actualul job chiar în ultimele zile ale lui 2017 sau în prima lună a anului viitor.
Cei care își caută un loc de muncă pot primi o veste foarte bună de sărbători, iar cei care vor să înceapă o afacere pe cont propriu sau se gândesc la o reorientare profesională vor avea astrele de partea lor.

Dar Venus, Soarele și Saturn le pot aduce și responsabilități suplimentare și respect în comunitate sau îi pot transforma în „oamenii- cheie” pentru pregătirea sărbătorilor la serviciu sau acasă.

Citește și horoscopul pentru BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top