Connect with us
Horoscop lunar Oana Horoscop luna martie - VĂRSĂTOR

Știri

Horoscop săptămânal Oana Hanganu DECEMBRIE – Vărsător

Vărsătorii recuperează timpul pierdut și refac relația cu partenerul și copiii, dacă i-au neglijat din diferite motive.

Horoscopul lunii decembrie 2017 pentru zodia Vărsător anunță o perioadă importantă pentru stabilirea unor noi obiective și țeluri în viață, pentru schimbări în cercul de prieteni și pentru proiecte proprii, care vor consolida cariera nativilor sau vor trasa noi direcții de activitate.

În primele 3 săptămâni ale lunii, prietenii și cercul social, rețeaua profesională și promovarea se vor număra printre prioritățile Vărsătorilor.

Soarele se va afla în Săgetător și în casa Prietenilor din astrograma generală a zodiei Vărsător, alături de Saturn și de Mercur. Aici va ajunge, în prima zi de decembrie și Venus, planeta Iubirii și tot aici va fi Luna Nouă din 18 decembrie.

Toate acestea vor favoriza socializarea, extinderea cercului de prieteni și, în multe cazuri, transformarea unei prietenii sau a unei colaborări într-o poveste de iubire.

Iubirea va fi, de altfel, un subiect important pe agenda lunii decembrie pentru Vărsători: Luna Plină din data de 3 decembrie va avea loc în zodia Gemeni și în casa Iubirii din astrograma lor.

Pentru unii nativi, Luna Plină din 3 decembrie va aduce confirmarea unei iubiri, pentru alții, puterea de a lua decizii importante în plan sentimental, în timp ce pentru alți nativi, va aduce vești, decizii și împliniri legate de copii.

În aceeași zi, Mercur își va începe tranzitul retrograd în zodia Săgetător și va favoriza refacerea unor vechi prietenii sau colaborări. În același timp, îi va încuraja pe Vărsători să își reanalizeze relațiile de prietenie, inclusiv virtuale.

Mercur retrograd va provoca, însă, și probleme de comunicare, întârzieri sau amânări de evenimente și le va cere nativilor să verifice toate detaliile, în special în documente pe care le redactează, le semnează ori le publică.

În 2o decembrie, Saturn va ajunge în Capricorn și în casa Trecutului și a Secretelor din astrograma generală a zodiei Vărsător.

Timp de aproape 3 ani, Vărsătorii vor (re)învă lecția karmică a discreției și a eliberării de trecut. Unii nativi vor renunța la falși prieteni după ce vor afla adevărul despre aceștia, alții vor renunța la relații sentimentale sau la colaborări profesionale care nu au niciun viitor.

Și foarte mulți nativi vor înțelege cât de importantă este discreția atât în relațiile personale, cât și în cele profesionale.
În Capricorn și în casa Trecutului din astrograma Vărsătorilor se află și Pluton, planeta Transformării și tot aici vor ajunge Soarele (în 22 decembrie) și Venus (în 25 decembrie).

În perioada sărbătorilor de la sfârșitul anului, astrele vor favoriza împăcarea cu vechi prieteni, iertarea în iubire și recuperarea timpului pierdut de către nativii care, din diverse motive, și-au neglijat partenerul de viață sau copiii.

Citește și horoscopul pentru BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top