Connect with us
Fiica Adrianei Iliescu a aflat adevărul despre cum a venit pe lume. Ce știa copila despre tatăl ei până acum

Monden

Fiica Adrianei Iliescu a aflat adevărul despre cum a venit pe lume. Ce știa copila despre tatăl ei până acum

Fiica Adrianei Iliescu a aflat adevărul despre tatăl său și despre modul în care a fost concepută și a venit pe lume. Cea mai bătrână mamă din lume a decis să îi spune fiicei ei adevărata poveste a venirii sale pe lume, însă multă vremea aceasta i-a spus fetiței o altă versiune.

Fiica Adrianei Iliescu a aflat adevărul despre cum a venit pe lume. Ce știa copila despre tatăl ei până acum

Adriana Iliescu a născut-o pe Eliza, în urma unei fertilizări în vitro, când avea vârsta de 66 de ani. Atunci ea aintrat în cartea recordurilor pentru că era cea mai vârstnică femeie din lumea care dădea naștere unui copil. Între timp ea și-a pierdut acest titlu, însă a rămas cea mai bătrână din lume.

Citește și: Adriana Iliescu a dezvăluit ce PENSIE are: „Pensia mea este de…”

Cu câțiva ani în urma Adriana Iliescu a povestit despre ce detalii i-a oferit fetiței ei în legătura cu familia din care provine. “Eliza m-a întrebat unde e tăticul ei. I-am spus că tati este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza știe că are mai multe rude, inclusiv bunici în afară. Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea și o să-i povestesc totul”, a declarat Adriana Iliescu cu mai mult timp în urmă.

Eliza Iliescu a inceput scoala.  sursa foto:wowbiz.ro

Eliza Iliescu a inceput scoala. sursa foto:wowbiz.ro

Citește și: La cine rămâne Eliza după ce Adriana Iliescu nu va mai fi! Cea mai vârstnică mamă din România a făcut anunțul

Anii au trecut și fiica Adrianei Iliescu a devenit o domnișoară frumoasă. Mama ei a decis că este momentul să îi spună adevărul, așa că acum știe despre fertilizarea in vitro, conform cancan.ro.

Luni 9 septembrie 2019 Eliza Iliescu a început școala, fiind acum elevă în clasa a X-a la Liceul “Dimitrie Paciurea” din București. Fiica celebrei profesoare universitare Adriana Iliescu s-a născut pe 16 ianuarie 2005, iar nașterea sa a fost extrem de mediatizată.

Citește și: O artistă celebră din România divorțează după 20 de ani

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top