Connect with us
Adriana Iliescu, executată silit. Cea mai bătrână mamă din România a mers azi la tribunal

Monden

Adriana Iliescu, executată silit. Cea mai bătrână mamă din România a mers azi la tribunal

Adriana Iliescu trece printr-o perioadă foarte dificilă. Pe lângă faptul că se luptă destul de greu cu pandemia de coronavirus, motiv pentru care s-a izolat la țară, iar starea ei de sănătate este una precară din cauza vârstei, asupra ei s-au abătut și alte probleme. Cea mai bătrână mamă din România a pierdut în acest an procesul pe care îl are pentru o moștenire din Bălcești, județul Vâlcea, motiv pentru care a fost și executată silit.

Adriana Iliescu are de plată o sumă mare

Adriana Iliescu trece printr-o perioadă grea, provocată chiar de membrii familiei sale. Bătrâna a pierdut procesul pentru o moștenire din Bălcești, județul Vâlcea. Din această cauză, femeia a fost anunțată că va fi executată silit pentru suma de 1.500 de lei, la care se adaugă și costurile executării silite. Această sumă este una destul de mare, având în vedere că cea mai în vârstă mamă din România se ocupă singură de creșterea fiicei sale, singurele lor venituri fiind pensia și bursa de merit pe care adolescenta o deține.

Adriana Iliescu a mers azi la judecătorie, unde a formulat o contestație la executare. Ulterior, a mers la Tribunalul Vâlcea, unde a mai deschis trei acțiuni împotriva rudelor ei prin care cere ca executarea să fie amânată de urgență până în momentul în care contestația va fi analizată de judecători.

Adriana Iliescu trece printr-o perioadă foarte dificilă. De ceva timp, aceasta nu a mai fost activă așa cum obișnuia. Vecinii se temeau că a pățit ceva rău, având în vedere că nu a mai ieșit afară, nu a mai mers la cumpărături și nimeni nu a reușit să dea de ea, deoarece numărul ei nu mai era activ; nu și-ar mai fi plătit abonamentele. Apropiații ei au precizat că Adriana Iliescu și fiica ei s-ar fi mutat într-o casă de lângă Pitești, având în vedere că situația din București este destul de gravă din cauza pandemiei de coronavirus.

Adriana Iliescu i-a dat naștere fiicei sale în jurul vârstei de 67 de ani, devenind cea mai bătrână mamă din România. Ea a pregătit-o pe Eliza pentru momentul despărțirii și a pus la punct toate detaliile: și-a cumpărat loc de veci, sicriu și chiar hainele pe care le va purta pe ultimul drum.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top