Connect with us

Monden

Un nou divorț zguduie lumea mondenă! Mihai Mitoșeru se desparte de Noemi

Mihai Mitoșeru divorțează de soția lui Neomi, cu care este împreună de peste 13 ani. Se pare că motivul despărțirii este faptul că cei doi au planuri diferite de viitor. În timp ce unul dintre ei iși dorește copii și o familie fericită, celălalt vrea să își trăiască viața la maxim.

Un nou divorț zguduie lumea mondenă! Mihai Mitoșeru se desparte de Noemi

Mihai Mitoșeru a făcut anunțul într-o postare pe o contul său de pe o rețea de socializare. Nimeni nu se aștepta la vestea asta, mai ales că cei doi sunt împreună de foarte mulți ani și păreau să aibă o relație foarte stabilă.

Citește și: Andreea Marin a trecut prin momente terifiante: „Mi-au scos 800 de grame de tumoră „

Relația dintre Mitoșeru și Noemi s-a degradat foarte mult în ultimul timp, iar ea a decis să plece de acasă în urmă cu trei luni. Soțul ei nu a mai putut păstra secretul și s-a decis să facă anunțul.

Mihai Mitoșeru se desparte de Noemi. sursa foto: spynews.ro

Mihai Mitoșeru se desparte de Noemi. sursa foto: spynews.ro

Am avut bunul simt sa ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp si nu mai pot sa fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am holtarat ca săptămâna viitoare sa mergem la notar și sa divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase in criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei!

Citește și: Cum arată Paula Seling după ce a slăbit 10 kilograme

Știu ca ne iubim (e greu sa treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Ii mulțumesc pt toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreuna (și au fost multe in 13 ani!) și vreau sa fie fericita toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pt mine! 💔, a menționat Mihai Mitoșeru.

Mihai își dorea copii

Cei doi s-au căsătorit în anul 2015 și Mihai Mitoșeru a declarat în mai mult rânduri că își dorește un copil, însă Noemi își pusese silicoane și nu avea voie să rămână însărcinată imediat după operație. „Normal că vrem copii. O să îi și facem, asta e sigur. Dar, cel puțin anul acesta, Noemi nu va deveni mamă, asta e sigur. Nu are voie. Nu are voie să rămână însărcinată încă câteva luni bune. Adică, medicii au fost categorici în această direcție.

Citește și: Un nou divorț surprinde lumea mondenă! O celebră cântăreață pune punct mariajului

Noemi și-a făcut implanturi cu silicon, anul trecut, și după o asemenea operație este recomandat ca măcat câteva luni să fie ”cuminte”. Așa că, cel puțin până în vară, nu va rămâne însărcinată, deci, anul acesta nu vom deveni părinți. Probabil vom avea bucuria la anul”, declara Mihai Mitoșeru, pentru o publicație din România.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top