Connect with us
Horocop Minerva 15-21 aprilie Taur - Schimbări în plan emoțional pentru tine

Horoscop Saptamanal

Horocop Minerva 15-21 aprilie Taur – Schimbări în plan emoțional pentru tine

Horocop Minerva 15-21 aprilie Taur

Familia este în inima ta acum. Ea are prioritate, în special, nevoile și sănătatea celor aflați în grija ta, părinții și bunicii. Este posibil să trăiești un sentiment de pierdere sau de confuzie iminentă. Caută răspunsurile în tine. Fă-ți timp pentru a procesa modificările prin care le-ai făcut recent.

Poate te gândești că scăderea financiară se datorează unui risc sau hazardului. Ascultă-ți instinctul și revizuie cheltuielile făcute în ultima vreme. Fă sâmbătă o călătorie spirituală pentru a găsi liniștea interioară. Timpul petrecut în singurătate, într-o locație naturală sau într-o locație nostagică va provoca noi vise.

Perspectiva asupra vieții se va schimba. Mediul în care locuiești sau lucrezi poate fi, de asemenea, schimbat. Atitudinea este totul. Scopul este să fii pozitiv fără a deveni obsedat. Ascultă-i pe cei din jurul tău și ia în considerare opiniile lor.

Horoscop Minerva Horocop Minerva 15-21 aprilie  pentru fiecare zodie

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti

Grăbește-te și nu cădea dintr-o extremă în alta. Este momentul ideal pentru legături în relațiile, de toate tipurile, inclusiv în cele romantice. Participă la activități de grup unde nu este nevoie să fi singur. Este mult mai bine să înveți cum să lucrezi cu ceilalți.

Marți, l6 aprilie, îți dă imaginea apectului romantic, care îți va permite să te bucuri de o întâlnire specială cu o persoană dragă sau să te conectezi cu cineva pe care l-ai admirat mult timp.

În zilele următoare, mai multe tranzite, îți vor permite să vezi cum ai evoluat spiritual. Soarele, intră în pătrat cu Saturn și cu Pluto, în cursul săptămânii și ți-ar putea trezi intuiția de a îmbrățișa alte idealuri și credințe.

Jupiter este retrograd de săptămâna trecută până la 11 august, în Casa a 8-a, într-un sector intens al temei natale, încurajându-te să descoperi și să îțicunoști propria putere interioară. Dacă ți-a fost frică până acum să faci acest lucru, lucrurile se vor ușura în curând.

În cele din urmă, o revelație, duminică, îți poate deschide ochii către noi posibilități. Chiar și o asociere ar putea avea loc.

Relațional, fă o pauză de la socializare, în general. Asigură-te că acasă este cu adevărat locul unde este inima ta. Este posibil fii nevoit să ai grijă de cineva care te-a îngrijit copil fiind mama sau o bunică.

Vorbește despre temerile tale cu partenerul de viață pentru că va trebui să faci o investiție pe termen lung sau unele reparații ori renovări. Fă-ți timp să fii singur și meditează la credința ta, ideal ar fi în natură sau într-un cadru care îți aduce liniște.

Schimbarea este pe cale să se producă. Exprimă-ți pasiunea și folosește aceste schimbări pentru liniltea ta. Atitudinea pozitivă va fi contagioasă și va duce la succes și fericire. Calmul îți va servi bine, așa că păstrează-ți mintea deschisă.

Unele legături recent stabilite pot fi ușor cimentate cu deschidere și încredere. Simți nevoia să te conectezi, să devii activ în comunitatea ta. Ieși în lume.

Acest lucru se va dovedi profitabil pentru tine personal dar și profesional. Ai încredere în tine, dar și în ceilalți. Dragostea poate părea dificilă pe la mijlocul săptămânii când vei începe săsimți stresul pătratului dintre Soare și Saturn. Să ignori diferențele de percepție ale noii iubiri nu va fi ușor, iar unele lucruri sunt doar întreruperi ale afacerilor.

Profesional, noroc cu trigonul dintre Soare și Jupiter care aduce o dispoziție mai bună. Depășirea obstacolelor nu este imposibilă odată ce îți poți adapta gândirea. Concentrează-te pe posibilitățile care apar.

Va trebui să cheltui mai mult pentru reparații sau renovări în casă sau la locul de muncă. Nu poți opri inevitabilul, în schimb, investește cu înțelepciune și te vei salva de stres pe termen lung. Fă-ți timp să fii singur cu gândurile și planurile tale în această fază. Meditația sau credința ar fi un ghid util pe măsură ce deslușești sensurile drumului tău.

Unele elemente esențiale ale vieții se vor schimba. Atitudinea și perspectivele tale asupra ei vor fi revitalizate. Manipulează schimbarea, așa cum poți. Îți va face plăcere și succes care se întrevede dacă încerci.

Abordează situațiile cu o minte deschisă și nu te încăpățâna să preiei controlul. Evită să iei ușor decizii. În schimb, poți cere sfatul colegilor și prietenilor. Săptămâna aceasta este un moment foarte bun pentru consolidarea legăturilor cu cei dragi și cu familia.

Financiar, un profit neașteptat poate ateriza la picioarele tale. Fă-ți timp și învață de la alții pentru că ai multe de învățat.

Alte probleme nu se întrevăd peste săptămână. Ești fericit că te-ai lipsit de rutina obișnuită. Dacă întâmpini o problemă cu un colaborator sau cu un client, aceasta te poate ajuta să documentezi în mod specific ceea ce vezi ca fiind o problemă de comportament. Resentimentele nesăbuite pot fi o sursă inutilă de stres. Ascultă și opiniile altora și fii dispus să faci compromisuri.

S-ar putea să fii tentat să mergi la profesioniști calificați care să te ajute să îți pui în ordine finanțele sau pur și simplu să decizi, odată pentru totdeauna, că vei opri scurgerile de la un salari la altul. Folosește-ți inteligența nativă și puterea de organizare pentru a vorbi despre ceea ce dorești și pentru a face un plan sigur în acest sens. Fii clar la ceea ce deorști.

Din punct de vedere a sănătății, nu fă tratemente după ureche, mai ales dacă are legătură cu problema de sănătate pe care o ai. Este mai bine să discuți cu un medic ce te îngrijorează și care te poate sfătui legat de ceea ce vrei să știi. Nu plăti pentru sfaturi legate de sănătate decât dacă poți verifica sursa!

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top