Connect with us
Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Capricorn

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Capricorn. O cale sau o relație pe care o credeai sigură se poate încheia săptămâna aceasta. Deși acest lucru poate provoca un sentiment de însingurare sau de întristare, nu fii orb la ceea ce se petrece în jurul tău. Schimbarea este inevitabilă și nu trebuie privită cu frică. Pe de altă parte, mulți admiră etica muncii și performanțele tale recente la locul de muncă. 

Săptămâna începe pe o notă optimistă pe măsură ce Venus își începe călătoria prin zodia ta și te încurajează să meri înainte și să te conectezicu ceilalțim iar dacă te gândești să-ți schimbi imaginea, acum ai ocazia să faci asta, în sensul de a explora ideea și de a vedea unde duce.

Există, de asemenea, un accent puternic pe zona ta spirituală. Aceasta poate fi o oportunitate de a începe o practică spirituală care să îți sporească liniștea sufletească. De asemenea, s-ar putea să ceri ajutorul unui consilier de familie sau unui dascăl de care ești atașat și care te ajută să trăiești la maxim, potențialul. Ceva ar putea bate pasul pe loc, dar tu mergi mai departe pentru că vei ajunge mai sus ca niciodată.

În plus, pe măsură ce Neptun a revenit în mers direct, în sectorul comunicării, vei constata că viața merită trăită și că există mai puține neînțelegeri și mesaje mixte. Claritatea face diferența până la urmă.

Dacă ai pus ochii pe cineva, joi s-ar putea să ai o întâlnire din întâmplare care face să-ți crească inima. Ce se va întâmpla în continuare, depinde de tine.

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Capricorn Relațional

S-ar putea să te simți limitat sau respins de grupul tău social, în acest moment. Problemele familiei, în special preocupările de sănătate ale rudelor, sunt cele mai importante în  prezent. În acest proces, nu pierde din vedere propria sănătate fizică sau psihică. Ai încredere în partenerul tău când este vorba despre temeri sau fobii. 

Gândește-te care sunt obiectivele relației tale și dacă vrei să iei în considerare acest lucru pe termen lung, acum când Venus s-a mutat în semnul tău serios, la sfârșitul săptămânii trecute. Începe să faci modificări pentru a vedea progresul în curând.

Luna intră miercuri în Pești, așa că vei avea o motivație suplimentară pentru a căuta companie. Cu cât vei găsi mai devreme pe cineva cu care să petreci mai mult timp, cu atât mai devreme poți începe să construiești o fundație puternică.

Luna în Berbec, te ajută să ieși dintr-o situație penibilă la o întâlnire în weekend. Poți găsi câteva modalități destul de inventive de a ieși dintr-o întâlnire dacă te gândești la asta!

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Capricorn Profesional

O eroare pe care nu ai reușit să o previi acum câteva săptămâni, se întoarce acum și te bântuie. Dintr-o dată te confrunți cu provocări dificile și o opoziție foarte puternică. Admite că ai greșit și lucrează pentru a găsi o nouă soluție. Nu nega implicarea. 

 Este posibil să observi că oamenii sunt mai relaxați sau mai cooperanți acum. Va exista o dezghețare treptată a situațiilor care te frustrează de ceva timp. Este posibil să fii nevoit să accepți ore suplimentare pentru a menține angajamentele săptămâna aceasta. Energia astrală ar putea aduce o schimbare neașteptată care este bună pentru a creea contacte în vederea găsirii un nou loc de muncă. Pot exista situații în care trebuie să pășești cu grijă și să ușurezi supărările emoționale.

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Capricorn Financiar

Săptămâna aceasta aduce câteva schimbări serioase în relația cu copii și cu familia, în general. Dacă ești profesor, realizator de televiziune sau comedian, vei da lovitura din punct de vedere financiar. Carierele care implică vorbirea și scrierea vor asigura locuri de muncă.

Vei lua câteva decizii și vei fi alături de colegii implicați. Dă o mână de ajutor prietenilor și celor care au nevoie. Abilitățile tale de cooperare la locul de muncă, vor face posibile tot felul de lucruri. În acest moment, determinarea și răbdarea sunt punctele tale forte. Toate acestea vor primi recenzii pozitive. Revizuie relațiile din viața ta. S-ar putea să fie timpul să apelezi la  infuzi de energie pentru revitalizarea unei conexiuni care a fost mult timp neglijată. 

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Capricorn Sănătate

Universul ar putea aduce o oarecare confuzie într-o problemă de sănătate. Dacă te preocupă, te-ar ajuta să ceri o a doua sau a treia opinie. Vei primi ceea ce ai nevoie și problemele tale vor începe să se rezolve. Ține mintea deschisă și nu presupune nimic!

Horoscop săptămânal 2-8 decembrie 2019

BERBEC TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top