Connect with us
Tomac, despre instituirea stării de urgență: Iohannis a luat decizia corectă

Politic

Tomac, ironii la adresa lui Tudorel Toader: Se gândește să se revendice drept Ministru #rezisTT

Liderul PMP, Eugen Tomac, a ironizat, duminică, pe Facebook, situația în care se găsesște ministrul Justiției, Tudorel Toader, afirmând despre acesta că ”schimbă tabăra și se gândește să se revendice drept Ministru #rezisTT”.

”Dragnea, în război cu propriul avocat, Ministrul #rezisTT. Tudorel schimbă tabăra și se gândește să se revendice drept Ministru #rezisTT. CEX-ul PSD, mirat de ce se întâmplă, se gândește să convoace o ședință în stațiunea Euforie, poate așa se inspiră și-l găsesc vinovat pe TT pentru risipa de pachete descoperită pe litoral”, ascris pe Facebook Eugem Tomac.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a precizat, sâmbătă seară, pe Facebook, că o ordonanță de urgență nu poate fi adoptată în lipsa urgenței, reluând post-script-umul potrivit căruia va șterge postarea respectivă în termen de o oră.

„O simpla precizare! In lipsa urgentei, nu poate fi adoptata o Ordonanta de Urgenta !”, a scris, pe Facebook, Tudorel Toader, precizând, ca post-scriptum, că va șterge postarea într-o oră.

Ulterior, ministrul a mai venit cu o precizare.

„O simplă… clarificare ! Afirmația din ultima postare este valabilă, după cum, valabilă a fost și afirmația din 2 aprilie. Deosebirea: Astăzi mă refeream la cerința generală pentru adoptarea unei OUG. Pe data de 2 aprilie mă refeream la urgența modificării Cp și a Cpp, în acord cu numeroasele decizii de neconstituționalitate a unora dintre prevederile în vigoare, precum și pentru transpunerea Directivelor privind confiscarea extinsă, respectiv, consolidarea prezumției de nevinovăției ! PS: acest mesaj va fi șters peste 30 de minute !”, a scris Toader.

Reacția a venit în condițiile în care președintele PSD Liviu Dragnea l-a avertizat pe Tudorel Toader că nu mai poate continua așa, anunțând de luni bune ordonanțe, dar fără să facă nimic.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top