Connect with us
Horoscop Minerva 2021 Berbec. Un an nou cu schimbări în bine

Horoscop 2021

Horoscop Minerva 2021 Berbec. Un an nou cu schimbări în bine

Horoscop Minerva 2021 Berbec (21.03 – 19.04). Previziuni complete pentru toate aspectele anului viitor. Privire generală.

Anul 2021 ar fi un an promițător pentru Berbec cu nenumărate oportunități de creștere și dezvoltare. Veți trăi un sentiment de bucurie, de optimism și o dorință de a face mai mult cu și mai mult efort. Și vă aduce ambițiile puțin mai aproape. Veți întâlni provocări pe drum, le veți folosi ca punct de reper pentru ceea ce doriți așa că nu dați înapoi.

Vă vor fi recunoscute meritele atât de dușmani cât și prietenii care v-au întors spatele cu ceva timp în urmă. Așadar, nu puneți la inima critici și judecăți de valoare emise de alții. Stabiliți un echilibru mai bun între viața personală și cea profesională. Stabiliți-vă obiective clare, precise și îndreptați-vă spre materializarea lor, chiar dacă vi se par un vis îndepărtat pe moment.

Totuși în 2021 trebuie să exerciți răbdarea și să păstrezi o atitudine pozitivă. Totul în viață se întâmplă dintr-un motiv anume; prin urmare, va trebui să îți exerciți răbdarea și să aștepți ca lucrurile grozave să se manifeste în viața ta.

Multe lucruri din viață vor funcționa în favoarea ta. Noi oportunități vor intra în viața ta, care îți vor permite să crești și să-ți extinzi orizonturile. Anul acesta va fi marcat de optimism. Munca și determinarea te vor face să îți atingi obiectivele tale în viață.

Horoscop Minerva 2021 Berbec. Previziuni complete

Ar trebui să folosiți schimbările pozitive care au loc în viața voastră pentru a vă schimba viața a voastră și a celor dragi. Nu ar trebui să lăsați nicio ocazie să treacă ci să fiți gata să faceți diferența dintre bine și necesar.

Nu puneți criticile la suflet, ci folosiți-le pentru a vă înfrumuseța viața și pentru a face unele schimbări importante. În acest an ar trebui să atingeți un echilibru între viața personală și viața profesională. Stabiliți-vă obiectivele pe care le puteți atinge, deși par departe de voi.

Venus în Săgetător până pe 8 ianuarie, va face totul ca să aibă grijă de viața voastră sentimentală și să începeți anul cu o mulțime de oportunități în ce privește relația de suflet și romantismul.

Dar nu este nicio problemă deoarece pe 8 ianuarie, Mercur intră în Vărsător, în Casa a 11-a a mediului social de unde prin exaltare aduce pe lângă plăcerile vieții și aprecierea mediului în care trăiți și garantează succesul prin munca de echipă. Vă veți bucura de sentimentul de încredere, de entuziasm și armonie care se strecoară în mai toate domeniile vieții voastre. De asemenea, puteți decide să planificați câteva călătorii sau să participați la un program de educație suplimentară, în anul care vine.

Pe măsură ce ne îndreptăm spre martie, vă veți bucura de o creștere a veniturilor datorită lui Venus în Capricorn și a lui Mercur în Vărsător. Aprecierea prietenilor crește și puteți deveni foarte activi făcând ceea ce vă place. Până în aprilie veți observa că multe dintre dorințele voastre se manifestă datorită faptului că Venus s-a mutat în Berbec încă din 21 martie și experimentați confort, liniște domestică și armonie în casă.

De asemenea, veți experimenta o creștere a voinței și a încrederii în sine, iar oportunitățile care apar se datorează calităților profesionale. Se poate trezi dorința de a vă întoarce spre interior pentru a vă reface forțele și a vă relaxa.

Explorarea, aventura și călătoriile apar în mare măsură ce Venus va tranzita semnul Taurului, adică domiciliu și va dori să vă scoată din lume. Mintea este calmă, sănătatea puternică și vei urmări totul cu entuziasm. Dragostea și respectul pentru familie și pentru prieteni stimulează stima de sine și vă veți bucura de o perioadă financiară bună.

La începutul verii, avea dispoziție pentru diferite schimbări care se pot manifesta sub forma unei noi case sau schimbarea mediului în care trăiți deoarece Venus se mută în Rac, semnul casei și al familiei, pe 2 iunie. Femeile devin esențiale și aduc multă bucurie și fericire în familie. Mișcarea lui Mercur în Gemeni pe data de 4 iunie aduce ritmul și topica petrecerii timpului alături de cei dragi, cu inventivitate și originalitate.

Veți avea o mare nevoie de energie care să susțină viață socială și petrecerea timpului cu copiii și cei dragi. Această energie continuă după 1 iulie pe măsură ce Venus și Marte tranzitează semnul Leului și cei care așteptați să vi se nască copiii, aceștia vor fi binecuvântați cu noroc, deși din punct de vedere financiar se va lăsa cu niște cheltuieli. Pe 12 iulie și Mercur se mută în Rac, unde creează un mediu casnic, în beneficiul mamelor. În august, iese în evidență liderul din voi. Dar este posibil să trebuiască să vă confruntați cu câteva provocări pentru a ajunge acolo.

Horoscop Minerva 2021 Berbec. 5 planete vor juca un rol important pentru nativii Berbec în 2021:

• Uranus și Saturn care vă vor permite să vă păstrați continuu controlul asupra finanțelor.

• Jupiter îți va aduce factorul „noroc” în cea mai mare parte a anului.

• Iar Venus și Marte vor încerca să vă condimenteze viața amoroasă….

Oportunități pentru Berbec: momentele cele mai bune sunt primele patru luni ale anului. Vor fi două luni noi în Berbec, pe 21 martie și pe 19 aprilie. Aceste lunații pot aduce două noi inițieri, separate, în viață. Vă puteți muta într-o altă localitate, puteți începe o nouă carieră sau să vă angajați într-o căutare personală, cu mai mult entuziasm și impuls decât ați simțit vreodată.

Limitările pentru Berbec: sunt la fel ca anul trecut, când o anumită responsabilitate suplimentară a început să intre în casa și viața de familie undeva prin iunie și va continua și anul acesta. O parte din această presiune va crește la începutul lunii martie, pe măsură ce vă adaptați în continuare sau finalizați lucrările începute. Este posibil ca unele acareturi din jurul casei să necesite modernizarea și atunci optați pentru lunile aprilie și mai, deoarece mai târziu puteți întâmpina unele dificultăți de comunicare cu partenera/ul în ce privește aceste investiții.

Horoscop Minerva 2021 Berbec Relațional

Anul acesta, prietenia este un ingredient esențial în relațiile voastre, indiferent de natura lor. Venus în Vărsător din 9 ianuarie ia afectivitatea la fel de în serios ca și orice altceva și, până pe 28 ianuarie, dacă sunteți singuri, vă puteți îndrăgosti de cineva care la început a fost prieten/ă. Dacă ați intrat imediat într-un parteneriat romantic, vă veți dezvolta pe componenta cordială a poveștii de dragoste. Petreceți mult timp distrându-vă împreună și împărtășind diferite pasiuni vă veți întări legătura. Există, de asemenea, o mulțime de oportunități pentru cei care sunt un cuplu de ceva timp pentru că veți lua în considerare căsătoria. Începutul și sfârșitul anului 2021 sunt momente cheie în care s-ar putea să vă gândiți să vă asumați un astfel de angajament.

Venus se va muta în Vărsător pe 1 februarie și are un mod specific de a susține dragoste, creând acea legătură de suflet care va fi captivantă și interesantă, pe tot parcursul anului, începând cu 21 februarie. Aceia dintre voi care sunteți singuri aveți nenumărate șanse să găsiți iubirea. De mult nu a mai fost un an atât de bun în această privință și să fii singur că este mai mult decât probabil să-ți întâlnești partenerul prin activități sociale sau prin intermediul prietenilor. Cheia fericirii tale în acest an este cercul tău de prieteni.

Până pe 21 iulie, Venus în Leu va face ca cuplurile serioase să ia în considerare extinderea familiei prin conceperea de copii! Iubirea și respectul devin ingrediente cheie în relația voastră. Pe 30 august, Mercur se mută în Balanță și pot exista câteva conflicte sau certuri între parteneri, dar nimic care să nu poată fi rezolvat.

Dacă relația este singură, această energie se manifestă mai degrabă cu entuziasm decât cu argumente și poate ajuta la stabilitatea relație în timp! Până la sfârșitul anului, veți reflecta la angajamentul vostru și veți analiza ce noi aventuri puteți împărtăși în viitor. Pentru cei care se trezesc singuri la sfârșitul anului, s-ar putea să fie surprinși de o relație de dragoste care se va ivi întâmplător.

Apoi veți putea să vă afirmați în relațiile în care intrați. Ar trebui totuși să îți păstrezi liberul arbitru chiar dacă îți iubești foarte mult partenerul. Acesta ar trebui să înțeleagă că și tu îți dorești să îți trăiești viața alături și vă vei fii mereu acolo pentru el sau ea. Stabiliți acest lucru încă de la început, dar faceți acest lucru în așa fel încât să nu ajungeți să aveți dezacorduri cu unul cu celălalt.

Dacă sunteți singuri, veți atrage sexul opus cu calmul și cu aura voastră pozitivă. Vă veți lipi ca să spun așa, de acea persoană care știe cum ă se apropie de tine. 2021 vă va ajuta să stabiliți o relație profundă și constantă cu el sau cu ea.

Chiar dacă vor apărea neplăceri, trebuie să rămâneți cu picioarele pe pământ amândoi, până la sfârșit. Dacă sunteți cu adevărat îndrăgostiți de partenerii voștri, atunci trebui să vă duceți relația la nivelul următor, astfel vă asigurați liniștea și fericirea pe tot parcursul anului. Sfârșitul de an ar fi un moment bun pentru a face sărbătorile de iarnă într-un loc de vis.
Marte este cel care vă ajută să vă afirmați în relații. Partenerul vostru poate fi intimidat că, deși îl iubești, te comporți deschis și chibițezi cum îți este felul atunci când sunteți cu grupul de prieteni. Liniștiți-vă partenera sau partenerul, fără a isca vreo neînțelegere cu cei din jur. În schimb dacă sunteți singuri prin acest fel al vostru de a fi puteți atrage un potențial partener în această perioadă iar acest lucru ar părea la prima vedere că nu aveți gânduri serioase ci este doar o distracție din partea voastră.

Posibil să vă căsătoriți, cum spuneam anul acesta și deși vor exista urcușuri și coborâșuri, veți găsi paleativul și veți rămâne împreună. Nu lăsați nevoia voastră pentru independență și libertate să distrugă relația. Dacă sunteți cu adevărat îndrăgostiți unul de celălalt, demonstrați acest lucru fără însă a fi geloși și supărăcioși.

Dar liniștea și bucuria predomină în viața voastră amoroasă și în căsătorie, pe tot parcursul anului. Faceți-vă mici plăceri, plecați împreună în excursii, găsoți pasiuni comune și totul va fi OK. Acest lucruri mărunte vă va ajuta să vă înțelegeți mai bine. Sfatul meu este să nu apelați la tertipuri înselătoare sau sexuale atunci când nu o faceți din dragoste. Aceste lucruri nu duc la o relație stabilă. Când apar problemele cel mai bun lucru este să le rezolvați împreună. Nu stabilii obiective înalte pentru partenerul tău. Fii un partener plăcut și loial pentru că asta asigură fericirea.

Horoscop Minerva 2021 Berbec Profesional

Personalitatea nativilor Berbec arată că sunt muncitori și angajați. Influențele planetare din cariera voastră vă vor permite să o duceți la nivelul următor. Schimbările pozitive vin în cale și trebuie să le îmbrățișați și să vă adaptați la ele. Angajarea planuri și proiecte competitive vă va permite să treci la nivelul următor. Folosiți-vă de greșelile și eșecurile din trecut pentru a învăța lecții importante care să vă propulseze aolo unde doriți.

În 2021 ar trebui să aveți răbdare cu voi și cu oamenii din jurul vostru. Ar trebui să știți că lucrurile bune nu vin de la sine, nici ușor ci treptat. Încercați să faceți bine tot ceea ce faceți și veți ajunge departe. Uranus din Taur și din Casa a 2-a a banilor munciți vă îndeamnă să dovediți permanent de ceea ce sunteți capabili. Mercur, pe de altă parte, vă va ajuta cu realizările și va asigura succesul. Pentru cei care nu au locuri de muncă în acest an, stăpânul vostru planetar, Marte vă va aduce un loc de muncă destul de bine plătit.

Cu alte cuvinte, anul 2021 este cu siguranță anul carierei voastre. Încă de la începutul acestui an, succesul este asigurat în relațiile profesionale datorită impactului lui Venus care până pe 10 ianuarie va fi în Săgetător, semn cu care voi rezonați. Chiar dacă munca aduce și o doză serioasă de stres, este genul de care vă bucurați, deoarece este provocatoare și vă incită natura competitivă. De asemenea, intrați cu entuziasm în toate proiectele, ceea ce vă va ajuta să creați o atmosferă foarte relaxantă și distractivă la locul de muncă.

Până pe 14 aprilie, Venus va fi în Berbec și veți înțelege că lucrurile se duc la bun sfârșit dacă puneți toate lucrurile în joc. Este posibil ca unele proiecte să aibă o finalitate așteptată, să se încheie o afacere sau să se primească o promovare. De asemenea, s-ar putea să aveți parte de invidia unora, în special la locul de muncă, ceea ce poate fi o provocare, dar este ceva la care puteți rezista bine. Mai mult, s-ar putea ca asta să vă fie destul de măgulitor! Cu Jupiter care începe anul în Vărsător poate provoca anumite fricțiuni care vor crea stres la locul de muncă, dar acest lucru vă poate determina și să trageți și mai tare.

Până în vară s-ar putea să vă treziți luând decizii pripite legate de carieră. Acest lucru se poate datora faptului că încrederea voastră a sporit atât de mult încât simțiți că nu puteți face nimic rău. Încercați să nu acționați prea impulsiv; faceți-vă timp să reflectați asupra opțiunilor voastre. Nu vă pripiți.

Luna august este luna în care veți face pasul ca lider, valorificându-vă potențialul de manager. Este un moment de mare creștere, ambiție și expansiune. Veți ieși din umbră și veți arăta oamenilor de ce sunteți capabili.

Până în toamnă, s-ar putea să nu vă prea simțiți în largul vostru în această funcție. Posibil să suferiți de pe urma neâncrederi, acel sindrom al imposturii, așa că, continuați să lucrați la stima de sine și la încredere. Vă meritați succesul.

Pe măsură ce intrați în noiembrie și în decembrie, există o altă șansă de recunoaștere datorită lui Venus în Capricorn, așa că să nu vă fie teamă să spuneți da proiectelor sau oportunităților care apar. Acesta poate fi un an de aur pentru voi!

Una peste alta, viața voastră profesională este într-o schimbare majoră în acest an, datorită influențelor planetare asupra acestei zone a vieții voastre și cum vorbim despre schimbări majore, adaptați-vă la ele. Deși inițial lucrurile par să meargă de la sine, curând vei fi pe drumul cel bun, datorită angajamentului tău de a lucra.

Va fi destul de plăcut pentru tine în arena carierei în 2021. Cu toate acestea, ar trebui să vă actualizați cunoașterea și priceperea pentru a continua cursa. Natura voastră nerăbdătoare v-ar juca feste către sfârșitul anului. Fiți calmi și dispuși să luptați pentru perfecțiune în lucrările pe care vă puneți semnătura.

Ca o concluzie, nu uitați, Uranus cere să dovediți în mod constant că vă meritați poziția profesională. Mercur vă va ajuta și el iar cei care aspirați la schimbarea locului de muncă veți găsi suficient de multe ocazii pentru a o face. Rămâneți pozitivi și concentrați chiar dacă stăpânul vostru planetar Marte v-ar putea provoca impedimente ocazionale în ce privește performanța profesională. Saturn vă va ajuta să treceți peste toate incertitudinile în această perioadă și să ajungeți la destinație întreg.

Horoscop Minerva 2021 Berbec Financiar

Pentru nativii din Berbec, axa care stăpânește finanțele nu suportă influențe planetare deosebite în 2021. Prin urmare, nu ar trebui să fie îngrijorați în legătură cu aceast sector. Nu trebuie decât să vă mențineți în limita bugetului, să nu cheltuiți în exces, să economisiți când puteți și să găsiți modalități de a scăpa de datorii.
Mercur ajunge în Vărsător pe 8 ianuarie de unde pe 30 ianuarie va retrograda pentru prima oară în acest an. Dar până să intre în retrogradare poate aduce în jurul datei de 25 ianuarie, un câștig financiar imediat. Cu siguranță nu este deloc rău pentru început de an!

Este o perioadă excelentă din punct de vedere profesional, în care veți fi recompensați pentru munca din trecut, cât și din prezent. S-ar putea să apară câteva câștiguri venite din străinătate, în funcție de locul vostru de muncă, datorită ajutorului dat de Venus care ajunge și ea în Vărsător pe 1 februarie. Dar este un moment excelent pentru a face investiții înțelepte și pentru a vă administra bugetul cu atenție, consolidându-l pentru viitor.

S-ar putea să cheltuiți niște bani pe diverse drumuri și delegații și aceasta este o perioadă bună de timp pentru a analiza orice cheltuială inutilă care ar putea apărea. Până pe 14 aprilie poate exista o ușoară fluctuație a câștigurilor financiare și ar putea duce la o serie de mici pierderi din cauza naturii impulsive a lui Marte în Gemeni, dar începând cu data de 14 mai, veți avea parte de o creștere a veniturilor. Odată cu cea de-a doua retrogradare a lui Mercur, de astă dată în Gemeni de pe 28 mai, veți începe să reflectați serios asupra ideii de economie și să vă creați o sursă strategică de venit și care va menține bugetul la un nivel stabil. Apoi, Mercur va fi în Leu din 27 iulie și poate aduce o anumită instabilitate financiară sau tensiuni care se vor rezolva după 9 iunie. Nu este nimic îngrijorător, ci este doar un moment în care să meditați asupra obiceiurilor financiare.

Până pe 1 noiembrie banii vor veni constant. Este felul în care Marte din Scorpion aduce recompense surpriză! De asemenea, veți începe să vă gândiți la noi modalități de a vă extinde orizonturile financiare în 2022 cu ceea ce ați învățat anul acesta; vor fi multe de explorat!

Horoscop Minerva 2021 Berbec. Pe tot parcursul anului, veți putea să vă îmbunătățiți starea financiară, cu sume când mici, când mari așa că dacă veți fi tentați să vă răsfățați, fiți precauți. Să trăiești moderat vă va salva de greutățile financiare de mai târziu. Nu este un an bun pentru speculații financiare!

Abia spre toamnă, târziu, veți avea parte de stabilitate financiară. Fiți mai responsabili cu banii voștri. Atunci când încheiați acorduri de parteneriat, nu vă angajați la mai mult de posibilitățile voastre, adică rămâneți cu picioarele pe pământ.

Horoscop Minerva 2021 Berbec Sănătate

Este un aspect important pe care nu al trebui să îl neglijați, chiar dacă vă veți bucura că nu aveți probleme de sănătate. Cu toate acestea, trebuie să fiți atenți la ceea ce mâncați și să nu răciți. Uneori nu ar strica să faceți puțină mișcare pentru a vă asigura că sunteți într-o formă bună în orice moment.

Dci, fiți atenți la afecțiunile minore și fiți moderat cu obiceiurile alimentare și exercițiile fizice. Marte ar putea provoca probleme ocazionale de sănătate pentru care trebuie să mergeți imediat la medic. Nu lăsați să treacă de la sine.

Relaxarea periodică și odihna sunt o necesitate. Sunteți cunoscuți pentru dinamismul vostru, dar nu cred că este momentul să exgerați, chiar dacă mișcarea dezvoltă o imunitate bună. Încercți remediile pe bază de plante pentru răceli, de exemplu, înainte de a lua medicamente.

Faceți-vă controalele periodice pentru a vă asigura că sănătate este în regulă. Ar trebui să vă relaxați suficient după o săptămână aglomerată. Relaxarea permite să vă păstrați integritatea corporală, astfel încât să nu-și piardă toată energia.

CITEȘTE INTEGRAL Horoscop Minerva 2021 pentru fiecare zodie:

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop 2021

To Top