Horoscop Minerva 2021 Gemeni. Noutăți și schimbări în noul an

20.11.2020
Horoscop Minerva 2021 Gemeni. Noutăți și schimbări în noul an

Horoscop Minerva 2021 Gemeni (21.05 – 20.06). Cum va fi anul viitor pentru acești nativi – previziuni complete. Privire generală.

Veți începe anul cu ceva nou, poate un nou prieten, un iubit sau chiar un copil. Anul acesta aduce, în sfârșit, noi începuturi! S-ar putea să descoperiți în mintea voastră, de obicei, ocupată că trecerea în noul an se face cu un puternic sentiment de anxietate și îngrijorare pentru viitor și că, la nivel de sănătate, vă puteți onfrunta cu o serie de mici probleme. Holistic, toate acestea sunt probabil interconectate și, dacă vă liniștiți mintea, simptomele fizice ar trebui să dispară. De asemenea, trebuie să vedeți pe ce vă bazați și să luați acest an zi de zi, lună de lună să vedeți cum vă distribuiți responsabilitățile și planurile. Încercați să vă ordonați mental și vă va fii mult mai ușor să vă descurcați.

Interesul pentru chestiuni spirituale crește și mintea voastră începe să se lămurească până în pe 9 ianuarie cât Marte este în Taur. Dorința voastră de dragoste, a voastră a celor singuri, vă determină să căutați un partener și deoadată vă pomeniți extrem de joviali, de sociabili și de ancorați în social, urmărind hobby-uri și pasiuni.

În plan profesional, veți avea o mulțime de reușite, e drept, mărunte, pe măsură ce Venus se mută în Pești pe 25 februarie, datorită ideilor inovative și creative. Chiar dacă vă lipsește claritatea în unele domenii, capacitatea voastră de a vă concentra la locul de muncă vă va ajuta enorm.

Venus se mută în Berbec pe 22 martie și veți intra într-un moment, profitabil din punct de vedere financiar și profesional, care vă dă timp să explorați și să vedeți lumea altfel decât ați făcut-o până acum. Virtual. O relație poate înflori dintr-o prietenie, dar trebuie să fii atent la varii accidente și răni. Încrederea sporește odată că veniturile încep să crească.

Horoscop Minerva 2021 Gemeni. Previziuni complete

Dorința de a explora natura și de a vă reconecta cu lumea este foarte puternică pe măsură ce Venus se mută în Gemeni pe 9 mai. Iubirea și finanțele este tot ce contează. Veți dezvolta un interes puternic pentru artele spectacolului și creativitate, chiar dacă simțiți o scădere de energie, entuziasm și motivație. Mintea voastră este entuziasmată de tot și s-ar putea să ardeți ca o lumânare dacă nu găsiți timp să vă concentrați.

Odată cu trecerea lui Mercur în Rac pe 12 iulie, marja de profit este puternică, dar s-ar putea să vă treziți cheltuind mai mult decât de obicei. Să fiți atenți la ceea ce este necesar și la ce nu este important în această lună. Iulie marchează într-adevăr un moment minunat pentru investiții și socializare cu prietenii și pe măsură ce Venus se mută în Fecioară pe 22 iulie, cei singuri s-ar putea îndrăgosti de cineva care îi va incita inteligența emoțională. Te vei găsi respectându-ți bătrânii și apelând la ei pentru câteva sâmburi de adevăr și înțelepciune și vei avea probabil o listă de sarcini pregătită, astfel încât să-ți poți face treaba și să faci praf.

În viața personală sunt posibile unele schimbări tulburi care are nevoie de atenția voastră, dar acesta este și un moment puternic pentru a vă îndrepta atenția spre practicile și metodele care te calmează mental și emoțional, mai ales când Mercur se va muta în Balanță pe 30 august, încurajându-vă să căutați echilibru în tot și toate. Acest lucru poate aduce o mare transformare interioară dar și bunăstare. Sfârșitul anului aduce succes, faimă și prosperitate financiară și vei descoperi că încrederea în voi înșivă revine odată cu intrarea lui Mercur în Scorpion pe 6 noiembrie. Puteți încheia anul cu o oarecare lentoare și lipsă de motivație, dar veți fi susținut de cei dragi și vă veți simți confortabil cu sfaturile lor. Veți descoperi că prietenii și relația de suflet devin stabile și treceți în 2022 mai mulțumit și mai sigur cu ce doriți de la lumea voastră. La fel cum a început anul cu un sentiment de noutate, la fel va fii și sfârșitul anului; un nou prieten, partener sau un copil pot intra în viața ta. Lucrurile se pot schimba, dar acesta este ceva obișnuit pentru voi, Gemenii îndrumați de Mercur care este aerul, viața, curgerea și speranța.

Horoscop Minerva 2021 Gemeni. Trei planete vor avea o influență directă asupra voastră. Ele vă vor aduce un succes dar și o verificare a realității:

• Jupiter și Saturn vă vor oferi entuziasm, curiozitate, eficiență și structură.

• Iar cu Neptun va trebui să aveți grijă deoarece, uneori, vă va încuraja să abandonați ceva constructiv în favoarea a ceva iluzoriu.

Oportunități pentru voi: Venus va fii cea care vă va aduce multe șanse și posibilități în 2021. Ea guvernează banii, dragostea, relațiile și, de asemenea, ceea ce apreciați cel mai mult și, deoarece acestea sunt părți majore ale vieții, pot fi îmbunătățite în tot acest timp.

Limitările pentru voi le va reprezenta Mercur care va retrograda de trei ori, dar și Venus care va trece retrogradă în 2022. Este posibil ca acest lucru să nu fie limitativ din punct de vedere financiar, dar foarte bine ar putea fii și acest lucru va depinde de ceea ce cheltuiți din aprilie până în mai, un angajament excesiv care vă poate provoca să luați decizii atunci când nu este momentul.

Horoscop Minerva 2021 Gemeni Relațional

Anul 2021 este caracterizat în special prin întâlniri noi și schimbări în relațiile cu prietenii apropiați. Stresul vieții de zi cu zi vă va împiedica uneori să vă distrați. Aveți grijă la neînțelegerile cu alte persoane la începutul lunii februarie, în iunie și în octombrie, luni care sunt legate de o incapacitate de comunicare.

În ciuda începutului pozitiv al vieții voastre sentimentale, lucrurile se pot complica și ați putea rămâne singuri pentru o vreme. Mă refer la cei care nu sunt căsătoriți. Cu toate acestea, unii veți continua să experimentați momente de dragoste intensă și odată prinși într-o relație stabilă veți începe să vă gândiți la căsătorie.

Deci, pasiunea va da tonul anului. Planetele iubirii, Marte și Venus vă vor ghida în viața sntimentală tot anul. Și cum spuneam, este posibil ca nativii Gemeni care sunt singuri să își găsească sufletul pereche. Cei deja căsătoriți sau aflați într-o relație angajată vor descoperii farmecul vieții în doi. Armonia ar trebui să prevaleze viața conjugală.

Ca întotdeauna trebuie să comunicați deschis, altfel veți fii înțeleși greșit. O discuție sinceră de la suflet la suflet, ar elimina norii ocazionali care vă tulbură liniștea și ar putea afecta relația sau căsătoria. Va fi un moment bun pentru cei singuri care vor să flirteze și să se bucure de iubire. Cu toate acestea, nu urmăriți plăcerea de moment, căutați un partener sociabil și stabil. Un soi de agresivitate și dragostea pentru independență ar putea provoca unele ciocniri în relație. A-ți cere iertare și a ceda în fața partenerei/ului nu este un semn de slăbiciune ci unul de diplomație care ar putea repara lucrurile imediat.

Aș sugera celor care au o relație pe cale să se transforme în ceva mai mult ca anul acesta să încerce să aprofundeze relația. Unele momente surpriză alături de partener/ă ar putea ajuta în acest sens. Nu este niciun sacrificiu din partea ta, în schimb, acest lucru ar întări legătura. Perioada verii ar putea transforma o prietenie în dragoste sau aduce o căsătorie.

Pe de altă parte, acest lucru se poate manifesta în viața voastră sentimentală în multe feluri, de exemplu, puteți începe anul cu o nouă relație sau puteți încheia anul cu o nouă relație.

Puteți chiar, datorită naturii voastre duale, să vă regăsiți cu un partener din trecut la finele anului.

La urma urmei, schimbarea este atuul vostru. Posibil să proiectați multă anxietate asupra iubirii și să vă faceți griji cu privire la modul în care vor decurge lucrurile. Încearcați să lăsați totul să curgă. Puteți întâlni pe cineva într-un loc spiritual sau datorită unui hobby, interes sau prieten.

Venus își arată din nou influența printr-o schimbare radicală în mai și iunie. De asemenea, îi puteți simți influența pe tot parcursul anului, pe măsură ce întâlniți oameni cu care sunteți pe aceeași lungime de undă. Probleme vechi sau nerăbdarea pot duce la greșeli și deci, pot influența armonia în relații în lunile august și septembrie. De la sfârșitul lunii septembrie lucrurile încep să se îmbunătățească și pot duce la extinderea parteneriatelor.

Puteți întâlni pe cineva din străinătate, întâlnire care are potențialul unei relații pe termen lung. Aș spune că iubirea atinge apogeul după 9 mai, când Venus va trece în propriul semn; atunci este posibil să întâlnești pe cineva extrem de creativ care ar putea activa în domeniul artistic. După cum constatați, există multe modalități prin care dragostea poate ajunge la voi anul acesta; trebuie doar să fiți deschiși și receptivi.

Luna august este, de asemenea, o lună care semnalează un moment prielnic de a vă îndrăgosti când Venus care se mută în Fecioară pe 22 iulie, așa că marchați asta în calendar cu roșu. Vârstnicii îți pot oferi multe sfaturi legate de dragoste. Până la sfârșitul anului, se pot întâmpla lucruri formidabile în viața voastră.
Dar spre sfârșitul anului, veți deveni din ce în ce mai exigenți cu partenerii voștri și puteți decide să încheiați relația dacă simțiți că celălalt vă intimidează sau vă blochează evoluția. De aceea, este important pentru voi să comunicați eficient, cu sinceritate și să aveți răbdare.

Horoscop Minerva 2021 Gemeni Profesional

Cariera vă poate oferi noi oportunități sau experiențe încă de la începutul acestui an când sunteți provocați să spuneți, da! Faceți un salt de credință pentru că este un timp al noilor începuturi care promit prosperitate. S-ar putea să vă regăsiți în domeniul spiritualității, al mass-mediei sau artele spectacolului. Arta și creativitatea sunt cheile succesului profesional pentru voi. Veți remarca, de asemenea, o creștere și mulțumire la locul de muncă, ceea ce înseamnă că reputația continuă să crească odată cu trecerea anilor.

Prin urmare, situația voastră profesională ar fi destul de stabilă și fără evenimente neplăcute. Continuați să faceți ce vă place și nimic nu ar trebui să vă îngrijoreze. Stresul și epuizarea nervoasă care s-au acumulat anul trecut în această zonă se potolesc acum.

Saturn aduce în noi responsabilități în domeniul muncii. Iar Jupiter vă ajută să aveți succes în demersurile voastre. Cei care aspiră să își schimbe locul de muncă sau să schimbe poziția profesională, folosesc foarte bine această perioadă în favoarea lor. Atenție ce spuneți pentru că gura v-ar putea aduce necazuri neașteptate, prin urmare, aveți grijă la ce scoateți pe gură. De-a lungul anului, veți avea dorința de a obține mai mult și de a vă aduce ideile în prim plan. Acesta ar fi un moment în care trebuie să se lucrați, cum mai spun eu, din umbră, pentru prosperitatea viitoare în domeniul profesional.

Sintetizarea, analiza și capacitatea de concentrare vă vor permite să contribuiți la schimbarea pieței forței de muncă în moduri profunde. Până în aprilie, cariera este ascensiune și profitabilă datorită mișcării lui Mercur prin Berbec din 4 aprilie iar aceasta va continuă în mai, iunie și până aproape la mijlocul lui iulie, când acesta prin retrogrdarea din semnul vostru vă va aprofunda gândirea dând noi dimensiuni inteligenței și va spori sociabilitatea, oferindu-ți o mulțime de oportunități de rețea. Din toamnă, târziu și iarnă, v-ar putea surprinde un câștig financiar aleatoriu, poate o promoție sau un prieten care are nevoie de sprijin.

Vei fi inventiv, dornic și îndrăzneț. Dar nu totul va fi simplă navigație; uneori veți încetini și veți simți că trebuie să încercați mai mult pentru a obține aceleași rezultate, așa că ar trebui să cereți sfaturi dacă se întâmplă acest lucru. Veți redescoperi fluxul ideatic și veți deveni mai hotărâți și mai curajoși, atât mental cât și fizic. Veți veni cu modalități de a vă crește profiturile și de a putea separa ideile de afaceri bune de cele nerealiste, precum și de a vă gestiona mai bine finanțele.

Atitudinea față de bani se poate întări pe măsură ce dezvoltați practici mai bune atunci când vine vorba despre gestionarea banilor. Va fi un moment bun pentru a dezvolta o atitudine mai relaxată față de carieră. Vă place ce faceți sau a-ți dori o schimbare?

Venus poate fi implicat aici numai dacă doriți un salariu mai mare și vi se va refuza și atunci schimbarea ar putea avea loc în mai și iunie. Cei născuți 21 și 28 mai ar putea decide să intre într-un domeniu nou încă de la sfârșitul lunii martie. Cei născuți între 1 și 7 mai pot căuta un loc de muncă nou în domeniile creative sau artistice.

Important este că puteți experimenta, implica și explora. Există multe opțiuni deschise pentru voi cât și roluri pe care le puteți juca, iar colegii și persoanele în vârstă susțin și apreciază contribuția voastră. Arată-ți adevărata natură și vei merge departe. Există atât de multe căi pe care trebuie să le explorezi, așa că fiți încrezători și vedeți unde vă simțiți cel mai bine. Cuvântul cheie al anului – nu vă fie frică să faceți valuri.

Horoscop Minerva 2021 Gemeni Financiar

S-ar putea să fiți puțin îngrijorați legat de banii voștrii la începutul acestui an din cauza impactului destul de puternic al lui Marte în Taur din 7 ianuarie, dar amintiți-vă că aveți controlul, în special în ceea ce privește atitudinea și cheltuielile atunci când vine vorba despre acest lucru.

Abordarea în ceea ce privește banii poate fi bunp atâta vreme cât nu cheltuiți nimic. Încercați să fiți consecvenți și să evitați cheltuielile impulsive. De la începutul anului și până în aprilie vă puteți bucura de un profit financiar extraordinar cu opțiuni de economisire și investiție, da și de cumpărare a unor lucruri de valoare. Sunt de urmărit unde vreți să vă plasați banii atunci când vine vorba de investiții. Venus în Berbec din 21 martie te poate face inovator și întreprinzător.

Anul acesta vor exista oportunități și de călătorit, astfel încât pot apărea unele cheltuieli, cu toate acestea, atunci când vine vorba despre un drum lung, ar trebui să spuneți întotdeauna da, deoarece aceasta este o parte cheie a naturii și misiunii și scopului vostru în această lume. Totul depinde de cum se va reconfigura turismul în urma pandemiei. S-ar putea ca banii să vă vină prin intermedieri în mass-media, lumea artei sau domeniul artei spectacolului și al comunicării.

Deoarece Jupiter este plasat favorabil, în Vărsător, acest lucru vă va oferi o bază financiară solidă pentru moment. Unele dintre tranzacțiile financiare din trecut ar putea aduce profituri bune. Miscările prudente v-ar asigura cum se spune, ziua de mâine. Deși este posibil să se producă anumite blocaje ocazionale, le veți trece cu condiția să vă administrați banii cu atenție.
Nu recurgeți la niciun fel de acte speculative, deoarece existența fondurilor suficiente vă pot tenta să vă răsfățați. Doar munca și angajamentul hotărât vă vor binecuvânta veniturile. Unele cheltuieli legate de bunăstarea familiei, cumpărarea de terenuri sau case ori autoturisme noi sunt foarte probabile. Anul este un moment bun pentru a începe să strângeți banii pe care i-ați dat împrumut de foarte multă vreme. Curând s-ar putea să ai mare nevoie de ei.

Fiți deschiși la modalități neobișnuite de a câștiga bani, în special cu Venus în propriul semn, de pe 9 mai, când veți înccălca orice regulă! Natura Gemenilor este una flexibilă și este posibil să găsiți de explort mai multe canale de venituri.

Din 12 iulie este un moment excelent pentru a investi, Mercur este în Rac încurajându-vă să vă gândiți la viitor, iar finanțele voastre continuă să crească. Până la sfârșitul anului, fie veți avea economii și investiții puternice, fie veți cheltui bani pentru o mulțime de experiențe plină de satisfacții. Există, de asemenea, dorința de a cheltui pe cadouri pentru cei dragi, în special pentru copii și rudele tinere. Este un an de prosperitate așa că bucurați-vă de roadele muncii voastre.

Totuși sugerez atenție la unele dintre deciziile pe care le luați din aprilie până în iunie când vă vor determina să trăiți la limita bugetului. În faza de retrogradare a lui Mercur este bine să vă gândiți ce datorii aveți. Afacerile financiare comune pot oferi unele îmbunătățiri, dar nu până mai dearte de mijlocul anului. Totuși, a doua parte a anului va fi mai favorabilă, vine cu o oarecare stabilitate. În orice caz, dacă sunteți prudenți veți putea să vă descurcați.

Horoscop Minerva 2021 Gemeni Sănătate

Veți începe anul entuziaști și sănătoși și veți încerca să vă mențineți în formă. Dar în martie și aprilie vă veți simți slăbiți. După aceasta, veți încerca să reveniți la un stil de viață sănătos și vă veți recupera rapid așa cum vă este obiceiul.

Eu zic că 2021 este un an destul de bun pentru sănătatea nativilor Gemeni. Deși v-ați simțit stresați sau epuizați în ultimul an, anul acesta veți fi în forma voastră datorită susținerii lui Marte. Influxurile astrale vă vor ghida în respectarea unei diete echilibrate și a unui regim de viață sănătos.

Prin urmare, vă puteți bucura de o perioadă de odihnă și de menținere. Practicați sportul care vă place. Păstrați-vă valorile sociale și morale. Deși Saturn ar putea vă atingă sănătatea ocazional, imunitatea vă va ajuta să depășiți aceste momente.

Horoscop Minerva 2021 Gemeni. Deoarece stresul și răcelile ar putea fi mai puțin pronunțate în această perioadă, aveți grijă de nervii și digestiva voastră, care sunt de obicei bune. Cu toate acestea, nu vă răsfățați cu mâncăruri picante. Ar fi înțelept dacă ați consuma mai mult produse proaspete decât să recurgeți la produse alimentare procesate. Fiți pregătiți să rezolvați problemele medicale de urgență pentru unii din membrii familiei.

Gâtul ar putea fi o zonă sensibilă pentru acei Gemeni născuți în iunie și care sunt majoritatea dintre voi. Fiți conștienți de lipsa de exprimare a sentimentelor adevărate, un factor care contribuie la asemenea probleme, așa că evitați conflictele în timp ce Venus se află în semnul vostru. Pentru cei care suferă de probleme respiratorii sau afecțiuni bronșice, din 10 august până pe 2 septembrie 2021, este o perioadă în care ați putea avea nevoie de un nou tratament.

În septembrie veți muncii foarte mult, de aceea vă veți simți epuizați la sfârșitul lunii și până în octombrie; noiembrie, pe de altă parte, va fi relaxantă. Vă va relaxa tot ce faceți și acest lucru vă va stimula moralul în decembrie!

Articolul continua dupa publicitate

CITEȘTE INTEGRAL Horoscop Minerva 2021 pentru fiecare zodie:

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI.