Connect with us
Horoscop Minerva August 2019 Fecioară - Un vis nu este imposibil

Horoscop lunar

Horoscop Minerva August 2019 Fecioară – Un vis nu este imposibil

Horoscop Minerva August 2019 Fecioară. August va fi o lună de repiro duăî suita de eclipse de luna trecută. Pe măsură ce începeți luna, o eclipsă totală a soarelui în Cancer pe 2 iulie marchează un nou ciclu într-o situație socială pentru prieteniile, speranțele, visele și dorințele voastre. Adânciți prietenii și conexiuni importante. Puteți vedea chiar și o mică dorință în această lună, dar țineți cont de aspirațiile voastre. În acest fel, nu veți fi măturat în agenda altcuiva.

Pe măsură ce Mercur se mută retrograd de la al șaptelea la cel de-al treizeci și unu, câștigi o nouă perspectivă și informații despre o situație care a început să se desfășoare la sfârșitul lunii iunie. Ai putea să te reconectezi cu un prieten de lungă durată sau să înțelegi o neînțelegere. Dar dacă lucrurile sunt noroioase, fiți răbdători. Situațiile se află într-un flux profund și nu doriți să ardeți poduri în grabă și fără claritate.

Pe 15 august, luna plină în Vărsător cere să renunți la a mai trasa granițe. Unele dintre ele pot fi cu o inimă grea. Rămâi prezent. Luați responsabilitatea pentru realitatea deja creată și eliberați conștient ceea ce ați depășit. Apoi, puteți crea o viață nouă care reflectă o realitate interioară. Un vis nu este imposibil. Trebuie să îndrăznești să recunoști asta.

Horoscop Minerva August 2019 Fecioară Relaţii

Mercurul retrograd (la ieșirea din Leu) pe 7 iulie provocă metodele preferate de comunicare. S-ar putea să trebuiască să vă părăsiți zona de confort dacă doriți să întrebați pe cineva în orice moment în următoarele săptămâni.

Emoțiile tale revin în timpul conjuncției Mercury-Venus în cancerul sensibil la douăzeci și patra, pe care nu-ți plac cu adevărat. Nu vă simțiți bine să începeți cu sentimentele și fiți vulnerabili este una dintre pozițiile dvs. cele mai puțin favorabile de a intra.

Dragostea zeita Venus face o excursie prin Leo începând cu 27 iulie, moment în care ar trebui să te simți liber să scape de unele restricții pe care le-ai plasat în viața ta de dragoste. Nu este nimic în neregulă cu a arăta că ești încântat să vezi sau să fii cu cineva, Fecioară!

Horoscop Minerva August 2019 Fecioară Profesional

O poziție lucrativă ar putea deveni disponibilă pe 1 iulie. Asigurați-vă că o aplicați. Competiția va fi rigidă, dar veți deveni rapid unul dintre candidații cei mai de dorit.

În al doilea rând, o eclipsă solare vă găsește că lucrați cu un grup de oameni foarte creativi. Acesta este un moment în care vă puteți amesteca cu succes afacerea cu plăcerea. Chestiunile birocratice vor încetini până la un crawl începând cu 7 iulie. Fiți răbdători și continuați să verificați o cerere.

Luna Plină din 15 august din Vărsător arată că vei fi foarte mulțumit de rezultate. O lună dinamică nouă cu privire la vitezele treizeci și treia funcționează din nou.

Horoscop Minerva August 2019 Fecioară Financiar

Veți ajunge la persoane într-o varietate de moduri, fie prin contact unu-la-unu, un apel telefonic, prin e-mail sau prin postarea pe perete. Mâna ta prietenoasă va fi întâlnită în natură și te poți aștepta ca oamenii din jurul tău să facă mai mult decât nimic pentru a te ajuta în căutarea ta. Această lună se va concentra pe obiectivele dvs. și ar trebui să deveniți obiectiv orientată acum dacă nu ați fi fost înainte. Există lucruri pe care trebuie să le faceți pentru a avansa cariera dvs. și știți ce sunt acestea; luați acum pașii necesari pentru a vă pune unde doriți. Agenda dvs. va fi în mod ciudat plină de viață în acest timp și veți avea multe întâlniri, întâlniri sau partide pentru a participa. Este imperativ să vă prezentați la aceste evenimente și să vă amestecați cu oamenii din domeniul dvs. Deoarece energia voastră de a face legătura cu ceilalți este ridicată în acest timp, nu ar trebui să fie un lucru dificil de făcut.

Horoscop Minerva August 2019 Fecioară Sănătate

În general, vă simțiți mai bine atunci când puteți ajunge într-o rutină bună, dar cu Uranus neliniștit ca conducător al zonei dvs. de sănătate, acest lucru nu este întotdeauna posibil. În această lună, este posibil să fiți dornici să experimenteze un nou stil de viață sau filozofie care vă poate ajuta spiritual și fizic.

Încercați să reduceți programul și să vă simplificați rutina. Cu două eclipse în carduri, ați putea găsi că îngrijirea de sine și îngrijirea vă permit să vă simțiți mult mai bine decât să vă împingeți să lucrați dacă nu vă simțiți așa. Yoga sau tai chi pot reseta fluxul de energie din corpul tau si te pot ajuta sa te simti mai echilibrat.

Horoscop Minerva August 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top