Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Balanță

Horoscop lunar

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Balanță

Anul care a trecut a fost o călătorie lungă pentru tine, iar ianuarie marchează întoarcerea. Jupiter este în Capricorn de aproape o lună și îți aduce un sprijin din ce în ce mai mare de acolo de unde altă dată simțeai că ușile se închid sau că se ridică ziduri de netrecut. Dacă ai evitat să te confrunți cu o parte din trecutul tău, ar putea fi imposibil să faci asta și acum. 

Comunicarea iese în evidență. Cel mai bine ar fi să o apuci pe drumul cel mai greu. Primești informații care te aduc la răscruce de drum și te obligă să alegi, mai ales dacă lucrezi în domeniul juridic, imigrare, învățământ superior, turism, mutări, agenții de plasare a forței de muncă, negocieri sau editură. 

În noaptea de 19 spre 20 ianuarie, Soarele intră în Vărsător, aruncând o lumină asupra unei situații domestice. Sezonul de sărbători s-a încheiat, așa că probabil vei sta mai mult cu familia și te vei odihni. Totuși, poate fi și un moment dificil pentru mulți care sunt nostalgici pentru sărbătorile care doar ce au trecut.

În ultimul an, a existat o defalcare a structurilor care te-au susținut. Acum ai șansa de a șterge și elibera trecutul și orice bagaj emoțional, astfel încât să te poți reconstrui pe temelii solide. Chiar dacă ai impresia că atingi fundul sacului, în unele cazuri, sapă mai adânc. 

Luna nouă Vărsător din 24 ianuarie, aduce o atmosferă curată și un nou început profund. Așteptați-vă la o extindere a membrilor de familie, un copil, un ginere sau o noră mama sau soacra. Ai putea să cumperi sau să vinzi proprietăți sau poate să te muți în altă parte. Orice s-a întâmpla, a sosit momentul nu să supraviețuiești, ci să prosperi. 

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Balanță Relațional

 Nu este în interesul tău să lași energia sextilului Venus – Marte să se risipească. Acum ești capabil de câteva lucruri uimitoare, iar viața ta sentimentală va fi principalul beneficiar. Cu nivelul de încredere pe care îl ai, este timpul să-ți îndeplinești principalul obiectiv romantic.

Venus tinde să experimenteze atunci când ajunge în Vărsătorul original și inovator, și în acest fel și tu vei fi receptiv la o mulțime de lucruri noi. Dar nici acum nu vezi relațiile într-un mod tradițional, ceea ce te predispune la o mulțime de scenarii diferite. Atâta timp cât te simți 

în siguranță, însă totul îți va fi foarte clar.

Mercur a devenit docil în Capricorn, așa că vei vorbi mult mai puțin și vei acționa mult mai mult. Încearcă însă, să nu sperii pe cineva vorbind despre viitor. Doar pentru că tu ești gata pentru următorul pas, nu înseamnă că sunt și alții.

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Balanță Profesional

Jupiter în Capricorn pune accentul pe drumul profesional. Poate aduce noroc și oportunități dacă ai plantat semințele care trebuiau. Este vorba despre un obiectiv clar, unul pe care l-ai declarat de mult timp. Apoi, câteva acțiuni mărunte te-ar putea susține și mă refer acum la contactarea persoanelor care te pot ajuta, prin e-mail sau pe FB.Eclipsa parțială de Lună din 10 ianuarie anunță că ești la o răscruce. Va trebui să iei o decizie cu privire la cariera ta. O direcție este viitorul, să faci lucruri noi și să-ți asumi riscul de a explora oportunități legate de acesta. Celălalt este trecutul și să revii la ceea ce ai făcut înainte. De cele mai multe ori însă, înainte de a merge mai departe și a face ceea ce trebuie făcut, prudent și diplomat cum ești, nu vei știi să arunci o punte spre trecut.

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Balanță Financiar

În această lună este în joc foarte multă energie care vizează finanțele. În timp ce Marte face pătratul cu conjuncția Venus – Neptun pe 22 ianuarie, întreabă-te dacă ești sincer în legătură cu situația ta financiară și cum îți cheltui resursele. Acum este momentul pentru a face ajustări.

Dacă vrei să îți atingi obiectivele pe care le-ai stabilit, nu îți poți permite să fii nepăsător. Asta înseamnă că, dacă ajungi să îți contactezi prietenii sau familia prin intermediul unei rețele sociale, asigură-te că nu postezi nimic de care, mai târziu, să îți fie rușine. Știi că oamenii din jurul tău pot vedea ce spui și nu ești atât de anonim pe cât ai fi crezut. Sarcinile primite sau documentele care trebuie întocmite, ar trebui să dureze mult în această fază, așa că așteaptă-te să îți fie bine și să fii ocupat.

Te va costa multă energie pentru a înțelege și apoi pentru a te adapta, mediului tău imediat. Fii deschis la întâlnirile neașteptate sau alte întâlniri și mușcă-ți limba dacă te simți tentat să spui ceva necuvicios.

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Balanță Sănătate

 Ți-ar prinde bine să îți stabilești anumite obiective în ceea ce privește pierderea în greutate sau exercițiul fizic în această lună. Cum Neptun se deplasează prin sectorul stiului de viață, ar putea exista tendință de a spera la cele mai bune lucruri și de a mânca mai mult dar și de a face mai puțin efort.

Stabilește-ți un program la începutul lunii și încearcă să îl respecți în fiecare zi, deoarece în acest fel vei dezvolta o bază puternică pe care poți continua să construiești viitorul. S-ar putea să fii distras sau să participi la mai multe evenimente sociale decât de obicei, așa că luarea în considerare a planului de dietă personală, ar fi foarte înțelept.

Citește și horoscop ianuarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCOPRIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top