Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Fecioară

Horoscop lunar

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Fecioară

În ultimul an, ți-a sporit sentimentul de securitate. Acum, ianuarie vine și te provoacă săarunci o privire asupra următoarelor douăsprezece luni, în timp ce intri în următoarea etapă a vieții tale. 

Jupiter este în Capricorn, în Casa a 5-a, sectorul temei natale care răspunde de creativitate, iubire și divertisment, pasiune, copii, sex, dragoste și bineînțeles, de copilul tău interior sau de sentimentul interior al sinelui. În ultimul an, ai fost în plin proces de descompunere a unui sine fals pentru a te dezvălui așa cum ești în interior. Acest proces se extinde și te-a adus în centrul său, supunându-te unui risc asumat.

Pe 10 ianuarie, luna plină de Rac este însoțită de eclipsa parțială de Lună, în opoziție cu Soarele tău din Capricorn, scoțând la iveală o situație profesională neașteptată. Ajungi la sfârșitul unui capitol profesional, iar aceasta este șansa de a te alinia cu adevăratele tale ambiții, astfel încât ele să reflecte o parte autentică din tine. 

Pe 20 ianuarie, soarele intră în Vărsător, aruncând lumină asupra inimii tale și a adevăratelor sale dorințe. Înveți care îți este puterea de a crea realitatea în fiecare moment. Aceasta înseamnă să-ți asumi responsabilitatea pentru realitatea pe care ai creat-o deja, astfel încât să poți învăța ceva din ea și să te eliberezi de lucrurile care nu te mai ajută.

Pe măsură ce luna nouă are loc în Vărsător, ceva s-ar putea resimți ca o eclipsă totală a inimii. Însă aceasta este șansa de a elibera ceva care a cântărit puternic în sufletul tău și de a avea o șansă la ce dorește inima ta. Ai putea să începi un nou proiect care implică creație, să te îndrăgostești poate din nou sau poate să redescoperi iubirea din inima ta. Indiferent cum ai fost în trecut, rămâi în prezent și poți crea un viitor nou. Atenție, semeni semințele iubirii.

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Fecioară Relațional

 Viitorul este în mintea ta de când Jupiter a intrat în Capricornul ambițios pe 3 decembrie. Ești dispus să depui eforturi serioase pentru ceea ce dorești sau vrei să intervi asupra destinului tău? Din fericire, obțineți beneficii din ambele părți.

Flirtul a devenit punctul forte când stăpânul tău planetar, Mercur a intrat în Săgetător și chiar dacă energia era mult mai scăzută, a preluat presiunea de a te provoca să ceri o întâlnire cuiva. În adâncul tău, îți pasa de răspunsul acestei persoane, dar te-ai arătat calm, rece și conectat la cei din jur. Dar când Mercur a trecut în Capricorn a adus și momentul în care discuțiile au devenit mai serioase. Ai în vedere un obiectiv specific și ești hotărât să afli mai multe despre cineva care te place cu adevărat. Alegerea cuvintelor potrivite face toată diferența atunci când încerci să obții informațiile dorite.

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Fecioară Profesional

Este posibil să fie nevoie să îți reorganizezi biroul la începutul lunii, pe măsură ce Jupiter începe să se plimbe prin Capricorn. Aceasta ar putea însemna crearea unui spațiu de lucru dedicat, digitalizarea documentelor sau modernizarea echipamentului. De asemenea, este important să vorbești despre realizările din această lună. Lasă-i și pe alții să știe cât contribui la asta.

Luna plină și eclipa parțială de Lună vor avea loc în Casa a 10-a, casa carierei. În sfârșit apare o deschidere pe care o aștepți de ceva vreme. Ia acest lucru ca pe un semn pentru a merge mai departe. Uneori îți subestimezi abilitățile considerabile și alegi calea cea mai sigură. Dar este timpul să îți usții cariera, chiar dacă nu ești sigur dacă ești gata pentru această tranziție.

Pe de altă parte, eclipsa te poate ajuta la un proiect creativ. Este posibil să fi dorit să pornești o afacere online sau să arați că ești capabil de muncă creativă celorlalți. Această eclipsă poate închide o ușă pe care o considerai calea cea bună, dar va deschide simultan o alta pentru tine. Acesta este calea de urmat.

Vrei un mediu de muncă stimulant care să te satisfacă în fiecare moment; satisfacția fizică și tehnică sunt părți importante ale locului de muncă pentru tine. Vei face planuri pentru a atinge acel statut și pentru a fi cu adevărat fericit cu munca pe care o faci.

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Fecioară Financiar

 Dispozitivele sau instrumentele pentru economisirea forței de muncă pot spori eficiența acasă sau la birou. Pentru a-ți facilita munca, ia în considerare să accesezi și Facebook-ul pentru a găsi oameni calificați. În același timp, ai o dorință puternică de a lua legătura cu rădăcinile și originile tale iar acest lucru ar putea să te copleșească. Să te găsești pe tine poate fi o sarcină destul de descurajantă, așa că să nu îți fie frică de starea confuză pe care o vei simți. Indiferent cu cine te întâlnești în următoarele câteva luni, vei avea o bază sigură de operațiuni la tine acasă, dacă poți să-i faci fericiți pe oamenii cu care îi iubești.

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Fecioară Sănătate

Se pare că va fi o lună aglomerată pentru tine, una în care s-ar putea să uiți să ai grijă de tine. Cu toate acestea, trigonul dintre Jupiter și Uranus, planeta bunăstării personale, săptămânile următoare vei putea experimenta modalități de a te menține sănătos, în ciuda excesului din sezonul de sărbători.

Acest lucru ar putea implica un masaj, sauna sau alte tratamente cosmetice care să facă să te simți relaxat, dar totuși atent și gata să îți continui munca.

Citește și horoscop ianuarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCOPRIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top