Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Taur

Horoscop lunar

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Taur

Jupiter, planeta creșterii și expansiunii, s-a alăturat lui Venus în Capricorn, extinzându-ți lumea, orizonturile și conștiința. Capricornul stpânește Casa a 9-a a temei tale natale, casă care  se ocupă de relații internaționale, călătorii, țări străine, culturi, limbi, educație superioară, drept, publicare și, la cel mai înalt nivel, spiritualitate. Jupiter și casa a 9-a reprezintă, de asemenea, călătorii de tot felul, iar ianuarie este posibil să arunce o privire asupra tuturor acestora în 2020. Dar nu uita, cu cât urci mai repede sus, cu atât este mai departe căderea, deci este important să rămâi ancorat în integritate mai presus de toate.

Pe măsură ce luna nouă are loc pe 6 ianuarie, ești atras să faci un salt imens de credință. Cu stăpâna ta planetară, Venus, în Vărsător în acest moment, toate privirile sunt asupra ta. Ai parcurs un drum lung pentru a ajunge aici, iar acesta este doar începutul călătoriei.

Cauți un sens mai mare în viață și trebuie să faci descoperiri valoroase legate de acesta, dar asta va însemna să renunți la ceea ce crezi că știi, la dogma și condiționarea superficială care înconjoară modul în care crezi că funcționează lumea. Atunci poți descoperi un adevăr mult mai profund.

Pe 10 ianuarie, eclipsa parțială de Lună și cuadupla conjuncție Pluto – Saturn – Mercur – Soare vor pune accentul pe o situație financiară dar și pe o legătură intimă cu iluminarea interioară, aducând alegeri care îți vor schimba viața definitiv. Nu ai controlul asupra lor, dar rămâi fidel valorilor și obiectivelor tale pe termen lung și poți aprofunda angajamentele care sunt la distanță și sunt plătite bine în viitor. Este o etapă care îți va permite să îți revendici puterea și autoritatea în viață.

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Taur Relațional

Sextilul dintre Venus și Uranus te ajută să mergi și să obții ce vrei, dar conjuncția cu Neptun atenționează că toate parcă plutesc în ceață. Cu toate acestea, ca un semn care dorește securitate emoțională, ești mulțumit dacă le iei pe rând, într-un ritm lent și constant. Cheia fericirii sentimentale, stă tocmai în capacitatea ta de a avea răbdare să aștepți.

Eclipsa parțială de lună din 10 ianuarie sugerează că te-ai aștepta simțiți oarecum indecis în privința alegerilor tale actuale și regretabile ale unora din trecut. Nu poți face nimic pentru a schimba lucrurile, dar cel puțin ți-ai învățat lecția.

Respiri parcă mai ușurat când Soarele va trece în Vărsător, în noapte din 19 spre 20 ianuarie. S-ar putea să percepi această mișcare oarecum liniștitoare, mai ales că poți să relaționezi cu alte persoane singure care au aceleași obiective pe termen lung ca și tine. 

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Taur Profesional

 Această lună de început de an, se concentrează foarte mult asupra educației. Dacă lucrezi în învățământul alternativ – astrologie, cristaloteapie, reiki, s-ar putea să existe o clasă pe care să o iei un test față de tine însuți/însăți sau pentru o certificare completată. Nu lăsa pasiunea să se stingă. 

Marte este  în Săgetător, iar Mercur pe 16 ianuarie va trece în Vărsător, semnul său de exaltare  și acest lucru îți poate aduce informații despre o investiție sau o oportunitate de afaceri. Nu te grăbi să fii de acord. Multe lucruri despre această afacere s-ar putea schimba în mai puțin de o lună.

Jupiter este încă în trigon cu Uranus, pe 17 ianuarie și poți conduce cu succes o întâlnire pe un proiect sau un proiect spre succes. De obicei, îți place să aștepți pentru a vedea cum se vor desfășura lucrurile, dar acum este un moment bun pentru lua cârma.

Eclipsa parțială de Lună din 10 ianuarie aduce energie armonioasă în jurul vânzărilor și călătoriilor internaționale. Acest lucru poate deschide o oportunitate cu o mare companie multinațională. Dacă deți o afacere, puteți lua în considerare importul și exportul de bunuri sau poți angaja o echipă internațională care să lucreze pentru tine. 

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Taur Financiar

A sosit încă o dată momentul să îți demonstrezi abilitatea în gestionarea problemelor financiare. Moștenirile sau sumele mari de bani, care implică oameni pe care îi cunoaști, vor dori să te implice într-o investiție. Este momentul pentru a face un împrumut unui prieten sau pentru a cere tu un împrumut dacă se întâmplă că ai nevoie de ceva bani în plus. În această fază ar putea apărea o moștenire care vă provoacă emoții amestecate de întristare și ușurare.

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Taur Sănătate

Deși știi să îți investești banii și să-i faci să funcționeze pentru tine, sănătatea ta este cu totul altceva. Nu ai niciun control asupra întregii vieți și în acest moment, unele probleme de sănătate ar putea să te îngrijoreze. Trebuie să mergi imediat la medic, nu trebuie să aștepți exitusul. Ai putea fi mai puțin înclinat să te concentrezi pe tine și să preferi să te implici în problemele celorlalți deoarece se întrevăt oportunități neașteptate. Îți place munca ce implică efort, dar dacă aceasta înseamnă mai puțin mișcare fizică, atunci efortul de a face exerciții fizice în fiecare zi ar putea fi vital pentru sănătatea ta. Iar acest lucru devine și mai important dacă ai o alimentație echilibrată.

Cu Venus în Pești, ai tendința să îți ignori organismul dacă te concentrezi pe un obiectiv important. Factorul decisiv în aceste momente esteo alimentație sănătoasă, odihnă, relaxare și puțin răsfăț ceea ce va face să te simți mult mai bine.

Citește și horoscop ianuarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCOPRIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top