Connect with us
Horoscop Minerva 30 martie - 5 aprilie 2020 Berbec - Luna neagră aduce lumină

Horoscop lunar

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Berbec

Acum, după toate răsucirile și virajele, călătoria te-a dus în vârf. Stăpânul tău Marte se află în Scorpion până pe 4 ianuarie, apoi se mută în Săgetător și te vei află într-o fază puternică de transformare și revenire – personal, financiar, intim – așa că revendică puterea acolo unde te-ai simțit mai neputincios.

Jupiter, planeta expansiunii și creșterii, este în Capricorn pentru prima dată în ultimii doisprezece ani, și a ajuns acolo la timp, ca să spun așa. Capricornul conduce casa a 10-a, care vizează profesia, cariera, imaginea publică și relația cu autoritatea, printre altele. Tranzitul lui Jupiter prin Capricorn aduce o amplificare a acestor teme. Există oportunități uriașe pentru a duce cariera la nivelul următor. Pentru unii, acest lucru ar putea însemna și bucurii parentale, adică să devină părinți.

Pe 10 ianuarie, luna plină și prima eclipsă parțială de lună au loc în Rac și aduc conversații și informații interesante, marcând o răscruce de drumuri. Explorează opțiunile, pentru a știi pe care drum să o iei. Poți face alegeri înțelepte care înseamnă un pas imens mai aproape de obiectiv.

Soarele intră în Vărsător în noaptea de 19 spre 20 ianuarie, astfel că o situație profesională atinge un punct culminant. Fă bilanțul obiectivelor pe care le ai. Eliberează conștient toate ambițiile pe care le-ai depășit și care au condiționat succesul dar și eșecul.

La luna nouă din Vărsător de pe 24 ianuarie, intri într-un nou ciclu profesional important, într-o poziție puternică și de mai mare responsabilitate. Succesul nu intră în discuție, dar întreabă-te pentru ce doreștisă fii recunoscut. Chiar și leaderii lumii, responsabili de distrugeri serioase sunt faimoși.

Atinge cele mai nobile obiective și rămâi stabil în integritatea pe care ți-o aduc funcția și poziția socială. Apoi, poți ăniția mișcări care aduc schimbări constructive, care susțin umanitatea. Aceasta este moștenirea și darul tău pentru lume.

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Berbec Relațional

Nu uitați că destinul este un factor important atunci când întâlnești oameni noi și cauți iubire. Jupiter conjunct cu axa Nodurilor Lunare promovează ideea că schimbările au loc în mare viteza și te pot ajuta să îți amintești că lucrurile sunt sub controlul tău. Nu-ți place cum merge ceva? Schimbă! Ai această putere.

Soarele începe tranzitul său prin Vărsătorul inteligent pe în noaptea de 19 spre 20 ianuarie, iar pentru luna care vine vei fi convins că știi despre o gamă largă de subiecte, mai multe decât majoritatea oamenilor iar acest lucru ar putea face lucrurile incomode, legat de relațiile tale. Nu există niciun motiv pentru a acționa ca unul care vorbește despre știință și nu despre sentimente la fiecare minut.

Eclipsa partială de Lună din 10 ianuarie te atenționează să fii atent la relații, să scapi de cele care nu ai nevoie și să le cultivi pe cele care îți sunt necesare. 

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Berbec Profesional

 Timpul de studiu, se apropie de sfârșit. Te transformi din ce în ce mai mult în ceea ce dorești să fii. Dacă tot ești la școală, ia studiile în serios. Creează un spațiu de lucru destinat studiului, organizării notelor și conspectelor și pune în lucru la timp, proiectele. Dacă ești angajat, este timpul să te gândești la carieră și spre ce te îndrepți. Jupiter va începe să îți aducă oportunități clare. Aceste uși se vor deschide când vei ști ce cauți.

Marte încă este în pătrat cu Neptun pe 13 ianuarie, deci fii atent la finanțele tale. Este un moment bun pentru a adăuga puțină magie, ca să spun așa, care să susțină atragerea banilor. Fii afirmativ, aprinde o lumânare și spune o rugăciune. Acest aspect este ca un impuls – te va ajuta să trimiți mesajul în univers.

Eclipsa partială de lună din 10 ianuarie, poate aduce schimbări la locul de muncă. Este posibil să schimbi profesia sau să ai oportunitatea unei noi poziții. Lucrurile bune merg în direcția ta.

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Berbec Financiar

S-ar putea să fii surprins de faptul că ai relații mai strânse cu oamenii din jur, decât cu cei care sunt lângă tine acasă. Conexiunile pe distanțe lungi și cu străinătatea sunt favorizate în acest timp și se pot întâmpla multe care să te ajute să mergi pe calea aleasă. O serie de călătorii de afaceri se află pe lista de priorități și aceste călătorii îți vor oferi multe șanse de a întâlni persoane cu care vă împărtășești păreri și idealuri.

Deoarece călătorești foarte mult, cunoașterea dobândită are potențialul de a te transforma și lucrul acesta se va întâmpla destul de lent. Crește spiritual, intelectual și moral în timp ce îți bugetezi cu atenție banii.

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Berbec Sănătate

Ești în situația în care poți alege câteva zile pentru o detoxifiere scurtă care să te ajute să îți reîmprospătezi organismul. Adăugă în alimentație salate, bea apă proaspătă și consumă fructe pentru a ușura încărcarea sistemului digestiv și a corpului.

În același timp, pe măsură ce Marte se deplasează prin Săgetător, este posibil să fii mai înclinat să te implici în activități fizice competitive, cum ar fi drumeții, înot sau aerobic. Cu Soarele în Capricorn până pe 20 ianuarie, vei avea energie de rezervă și rezistență.

Citește și horoscop ianuarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCOPRIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top