Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Scorpion

Horoscop lunar

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Scorpion

În ultimul an, ai crescut în respectul de sine, bunăstare financiară și emoțională și în conștientizarea valorilor și potențialului tău. Acum intri într-o nouă fază, cu Jupiter în Capricorn. El este în Casa a 3-a, acel sector al temei natale care răspunde de comunicare, idei, gândire, călătoriile pe distanțe scurte, scrisul, adunarea de informații precum și frații sau rudele apropiate, printre altele. Influența lui Jupiter va crește și te poți aștepta la o extindere a acestor lucruri și în următoarele douăsprezece luni. 

Luna Plină în Rac este conjunctă cu eclipsa partială de Lună, pe 10 ianuarie și cum ea are loc pe axa caselor a 9-a și a 3-a, ar putea evidenția teme legate de studiile superioase, de anumite doctrine filosofice și religioase dar și de călătorii lungi, impozitele, de angajamentele de afaceri la distanță. Ai de ales între a renunța sau de a duce mai departe o situație în care te-ai simțit neputincios. Amintește-ți de lecțiile de viață din anul trecut și valorifică mai degrabă decât să fii atașat de un rezultat. 

Până pe 20 ianuarie când Soarele ajunge în Capricorn și aduce la lumină informații neașteptate care îți cer să sapi mai adânc pentru a descoperi un adevăr și mai mare. Eliberează conștient percepții, idei, blocaje mentale, mentalități și credințe – în special cele legate de relațiile înconjurătoare, succes și eșec și care ți-au împiedicat progresul. Amintește-ți apoi, obiectivul și dorința de împlinire atunci va fi mai ușor să ai conversații constructive, să negociezi aranjamente reciproc benefice și să ajungi să fii pe aceeași lungime de undă cu partenerii.

La luna nouă în Vărsător de pe 24 ianuarie, ți se oferă o nouă șansă de a fi tu și ți se oferă oportunități uriașe. Aceasta este o șansă de a vedea ceva într-o lumină nouă și de a descoperi oportunitatea care ar fi putut părea îngrozitoare sau fără speranță.

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Scorpion Relațional

 Există o conjuncție între Mercur și stăpânul tău plantar Pluto, pe 12 ianuarie, așa că joci destul de bine jocul acela cu „greu de obținut”. Îți place să folosești insinuările pentru a ține potențialii iubiți sau iubite la mâna ta, dar rar ești impresionat de cineva atunci când încearcă să-ți returneze favoarea.

Cum spuneam Luna plină din Rac este conjunctă cu o eclipsă parțială de Luna pe 10 ianuaie, ceea ce te poate determina să te răzgândești și să te întrebi dacă ai luat deciziile corecte în iubire în ultima vreme. Întrebarea va fi dacă este bine să privești înapoi sau este doar un moment de slăbiciune? 

Energia romantică devine constantă, responsabilă și  jucăușă când Soarele va trece în Vărsător, după 20 ianuarie, și nu ai nicio problemă când starea de spirit se schimbă cu una mai versatilă. Ai mult respect pentru relația în sine și ești dispus să faci ceea ce este nevoie pentru a găsi dragoste adevărată.

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Scorpion Profesional

Ești văzut ca un angajat foarte valoros, dar ai șansa de a vorbi despre munca ta și despre cum contribui la linia de jos a companiei. Eclipsa parțială de Lună din 10 ianuarie, din Rac, aduce o perioadă în care ți se poate solicita să îți evaluezi propriile performanțe sau să îți prezinți planurile profesionale viitoare. Ai un răspuns pregătit, astfel încât să nu fii prins cu mâța în sac.

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Scorpion Financiar

În această lună, venitul se concentrează, pe măsură ce Jupiter a părăsit Casa a 2-a a banilor proveniți din muncă proprie preferând zona comunicării și gândirii. Dacă ai fost nepăsător cu cu finanțele tale, probabil că ai acumulat unele datorii, iar acum este momentul să revi la un buget clar. Dacă vorbim despre spor, acum există energia necesară pentru a crea un al doilea flux de venituri. Acesta poate fi legat de un contract, de scris sau de o altă formă de comunicare.

Vei avea multe făcut și cea mai mare parte a timpului se va ocupa de bani; achiziționând cât mai repede posibil și cheltuind cât mai puțin, poți scăpa de cheltuieli fără a compromite instituția, compania sau chiar pe tine însuți/însăți. Dacă ești în căutarea unui nou mod de a răspândi cuvântul despre afacerea sau industria ta, nu te feri de site-urile ți rețele sociale populare; sunt publicitate gratuită pentru tine. 

Nu te întoarce înapoi, nu îți dorești să calci în picioare propriile hotărâri, ci mergi de grabă mergi mai departe cu precauție. Știi deja ce funcționează cel mai bine și că acum este momentul să îți pui în acțiune cunoștințele. Continuă cu grijă și păstrează-ți cumpătul cât mai mult posibil.

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Scorpion Sănătate

Kiron este în semnul tău în această lună și îți aduce un plus de vitalitate și determinare, așa că, aceasta este o oportunitate de a te ocupa de sănătatea ta. Dar planeta care stăpânește Casa sănătății este Marte, ața încât va trebui să îți faci timpul necesar pentru a-ți organiza rutinele și a elimina orice obiceiuri negative vă care nu te ajută să rămâi în formă în acest sezon de iarnă.

Totuși, mergi ușor în jurul datei de 18 ianuarie, când Marte începe să intre în pătrat cu Neptun. Ai putea fii mai sensibil la răceală și gripă și să fii nevoit să apelezi la câteva suplimente care stimulează imunitatea, ca măsură preventivă. De asemenea, dacă îți plac șeințele la sală, ai putea duce antrenamentele la un nivel nou.

Citește și horoscop ianuarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCOPRIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top