Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Pești

Horoscop lunar

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Pești

Stăpânul tău planetar, Jupiter, a tranzitat în ultimul an, celălalt semn pe care îl conduce, Săgetător, susținându-ți cariera și amplificându-ți ambițiile și viziunea. Acum că a intrat în Capricorn, deschide un capitol cu ​​totul nou în viața ta și cre ține de realizarea viselor tale. Capricornul stăpânește Casa a 11-a, acea partea a temei tale natale care se referă la vise, speranțe, dorința împlinirii, comunitata, prieteni, rețele sociale, libertate și eliberare. Influența lui Jupiter se mărește, așa că așteaptă-te la o extindere a acestor teme în ianuarie și în următoarele unsprezece luni luni.

Luna Plină din Rac conjunctă cu o eclipsă parțială de Lună, din 10 ianuarie pune în evidență Casa a 5-a, sectorul creativității, a iubirii și a divertismentului. 

Soarele din Casa a 11-a, sectorul prietenilor și a experiențelor profesionale de grup, aduce sentimentul că trebuie să îți echilibrezi cariera cu problemele casnice și de familie care îți solicită atenția. După 19 ianuarie, Soarele intră în Vărsător, și va lămuri o situație socială precum și aspirațiile tale. Cercul social se extinde, aducând conexiuni și oportunități care îți pot extinde mult Cunoașterea și lumea. Dar mai întâi va trebuie să eliberezi conștient, lucrurile pe care le-ai depășit și evită să te compari cu ceilalți sau cu standardele de succes ale societății. Abia atunci îți poți deschide inima cu adevărat către viitor. De asemenea, dacă s-a produs o ruptură într-o prietenie, nu trebuie să uiți lecțiile primite, ci să lași loc de iertare, cel puțin de dragul vremurilor frumoase.

Luna nouă în Vărsător șterge multe din neîmpliniri, într-o situație de prietenie sau socială, oferind un nou început și șansa de a construi punți spre ceva la care ai sperat mult. Poate să dureze ceva pentru a materializa și a construi căi noi, dar ai încredere în viziunea ta, mai ales că poți inspira sprijinul de care ai nevoie de la prieteni, comunitate și univers și care vor să vadă că reușești!

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Pești Relational

Jupiter a intrat in Capricornul ambițios numai pentru a-ți complica viața sentimentală. Nu ești cel mai bun în planificare, dar să știi ce vrei și asta te va ajuta să obții acel lucru. Îți este cel mai bine când ai un partener, așa că întânește-te cu un prieten atunci când nu ai chef să fii solo.

Îți este greu să te motivezi în timpul careului dintre Marte și Neptun, care începe să se resimtă de prin 17 ianuarie, mai ales că tu pari să trăiești fericit într-o lume a fantasmelor. Cu toate acestea, atunci când nu mai poți ignora realitatea, va trebui să acționezi. Nu trebuie să începi imediat, dar știi că va veni.

Planurile de viitor sunt expuse de Soare când vine vorba despre Vărsătorul axat pe originalitate, în care se mută după 19 ianuarie, dar este în regulă dacă nu știi exact ce vrei. Există o mulțime de speranțe de pe urma acestui tranzit, astfel încât să nu pierzi din vedere ceea ce este posibil.

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Pești Profesional

Este o idee bună să îți acorzi puțin timp și ție, în această lună și să îți reîncarci bateriile. Chiar și luarea unei zile libere și petrecerea ei fără a te gândi la muncă, vor ajuta starea de spirit generală și performanța. 

Luna plină din Rac de pe 10 ianuarie îi poate face pe oameni să se emoționeze la locul de muncă. Ești sensibil la astfel de energii, așa că s-ar putea să vrei să stai deoparte și să lași lucrurile să meargă mai departe. Pe măsură ce ele se stabilizează câteva zile mai târziu, cu pătratul Marte – Neptun, vei vedea puse în aplicare noi reguli puse care îți pot face viața la serviciu mai puțin stresantă.

Eclipsa parțială de Lună poate aduce o oportunitate de muncă. Acest lucru se poate întâmpla în urma unei întâlniri în rețea, unui coleg care s-a mutat sau CV-ul pe care l-ai postat pe un site de joburi. Acest lucru poate fi urmat de un interviu și o ofertă de lucru. Este bine să vizualizezi un rezultat pozitiv.

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Pești Financiar

Ai o viziune practică în ce privește latura financiară; știi ce fel de rezultate sunt realiste și te aștepți să vezi rezultate concrete de pe urma eforturile depuse. Oamenii din jurul tău știu că faci lucrurile repede și eficient, și este mai probabil să fii în contact cu figurile cu autoritate din jurul tău. Nu este nimic pentru care să îți faci griji, deoarece, probabil, îți vor recunoaște performanța excelentă. Indiferent dacă o vrei sau nu, o responsabilitate suplimentară poate veni odată cu această recunoaștere. Acesta este modul în care funcționează lucrurile, dar unii oameni ar prefera să nu mai facă față nevoilor de acum. Nu este o atitudine egoistă, dar dacă vrei să ajungi mai departe, trebuie să fii dispus să oferi mai mult de la tine.

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Pești Sănătate

 Vei socializa mult luna aceasta, ceea ce poate fi plăcut, dar ar putea însemna și o alimentație bogată și tentantă, cum ar fii, mai mult alcool și nopți pierdute. Dacă nu ai timp să faci exerciții fizice, găsește modalități de a încorpora mișcarea în viața ta ca pe o necesitate stringentă. Chiar dacă mergi o jumătate de oră, fă piruete, întoarceri bruște, trasează niște cercuri, totul este permis, mai ales în această perioadă a anului.

Citește și horoscop ianuarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCOPRIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top