Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Rac

Horoscop lunar

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Rac

Ai lucrat din greu în ultimul an, oferind totul la locul de muncă sau în viața ta, dar și vindecându-te la un nivel profund. Pe măsură ce Jupiter și-a început călătoria prin Capricorn în sector relațional, pentru prima dată în doisprezece ani, ianuarie aduce o privire asupra următoarele douăsprezece luni. Influența lui Jupiter este extinsă în Capricorn. R elațiile tale se extind și te vei afla în centrul lor. Aceasta include toate relațiile individuale – emoționale, de afaceri, precum și cele cu dușmanii știuți și neștiuți. Acesta este un moment în care poți întâlni sau aprofunda o conexiune cu un alt personaj important, precum și cu alți binevoitori și întâlniri întâmplătoare care îți pot extinde mai mult lumea.

Dar mai întâi, pe 10 ianuarie, eclipsa parțială de lună și luna plină în Rac, aduce un punct culminant unei călătorii pe care ai parcurs-o în ultimul an. Poate că nu știi încontro te îndrepți sau poae ai toate răspunsurile, dar ia lucrurile în fiecare zi, la rând, în următoarele săptămâni. Fă-ți timp să meditezi, coboară în sufletul tău și să fii foarte sincer, cel puțin cu tine însuți/însăți.

În noapte de 19 spre 20 ianuarie, soarele intră în Vărsător, aruncând o lumină asupra relațiilor tale. În ultimul an, a existat o defalcare a anumitor relații și contacte care te-ai așteptat să dureze o viață. Dacă ai ignorat fisurile, acum nu o mai poți face astfel că aceasta este o șansă pentru privirea și o reflecția onestă. 

Pe 24 ianuarie, luna nouă Vărsător te duce la următoarea etapă de dezvoltare în relații din ceea ce s-a desfășurat în urmă cu șase luni. Acest lucru este, de asemenea, un nou început imens pentru relațiile tale și o șansă de a lăsa trecutul în urmă. 

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Rac Relațional

Cu Jupiter care simbolizează abundența mutat în Capricorn, semn de pământ, s-ar putea să simți că ai mai multe limitări decât de obicei. Poți crește în continuare ca potențial partener și iubit atunci când nu ești sigur ce pas să urmrzi? Da, poți, dar fii prudent.

Venus este în tranzit prin Vărsător, astfel încât întâlnirile și interacțiunile romantice ar putea aduce fie la o stare de detașare, fie la una de spirit, mai ușoară și mai superfluă. Poți să te pregătești să abordezi problema, dar crezi că ești capabil să o abordezi direct? Nu lăsa glumele să te destabilizeze decât dacă ești gata să râzi și tu.

Dacă trebuie să aștepți ceva și nu mai ai răbdare, în timpul conjuncției Soare – Mercur din 10 ianuarie, când are loc și eclipsa parțială de Lună, încearcă să reziști nrvoii de a strica surpriza. Lasă universul să își manifeste magia. Acesta te va anunța când va fi momentul potrivit pentru a afla un secret.

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Rac Profesional

 Oamenii te trag în toate direcțiile în această lună. Este posibil să simți că există mai multe obligații decât câte ore are o zi. Este probabil un timp ncuantificabil. Acest lucru se poate datora colaboratorilor care sunt bolnavi sau sunt în vacanță. Sarcinile lor profesionale ar putea ateriza pe biroul tău. Anunță-ți șeful că ai nevoie de ajutor.

Pe măsură ce te faci remarcat de câteva ori în această lună, ești întâmpinat cu aplauze și lăudat. Laudele vin de la șeful direct și, probabil, de la cei mai buni directori din instituția în care lucrezi,  undeva după mijlocul lunii, când Marte mai este în pătrat separant cu Neptun. Există câteva provocări în această lună, cu Marte din Săgetător și care ar putea induce o comunicare defazată. În momentul eclipsei parțiale de Lună, ai puteai să îți pierzi cumpătul. Încearcă pe cât posibil să-ți păstrezi calmul și cumpătul. Vei ave timp să te exprimi în câteva săptămâni.

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Rac Financiar

 Nu întârzia să faci plățile către alții și te poți aștepta să ți se plătească la timp și serviciile prestate de tine. Prin ușurarea vieții celorlalți, când faci ceea ce este potrivit pentru tine, de obicei, oamenii vor face ceva pentru a-ți face viața mai ușoară. Nu trebuie să te aștepți la lucruri mari, deoarece poți primi recunoștință când va veni momentul. Asta nu înseamnă că trebuie să îngreunezi viața persoanelor dependente de tine sau a altora, mai mult decât trebuie.

Perioada reprezintă o oportunitate de a accesa lucrurile care nu funcționează pentru tine. Când tai pleava, ai o perioadă mult mai ușoară în care să transporți bobul; adică atunci când scapi de lucrurile rele, poți identifica lucrurile bune mult mai ușor. Află pe cine te poți baza pentru mai multe mici favoruri făute, în timp ce te străduiești să fii perfect. Fii eficient și în munca și în relațiile tale.

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Rac Sănătate

Soarele în Casa a 8-a te-ar putea încuraja să faci un bilanț al rutinei personale în ce privește starea de bine interioară.

Faci ce trebuie? În caz contrar, nu este nevoie să te cufunzi, la final, în diete sau exerciții fizice de forță sau să încerci ceva ce ți se pare plictisitor. Mergi cu ceea ce ți se potrivește. Dacă îți place să faci ciclism, dar nu-ți place să mergi pe bicicleta de întreținere, atunci cel mai bine este să te plimbi cu bicicleta. Și această rutină constantă, ar putea fi calea rapidă de a pierde kilogramele. De asemenea, permiteți-vă câteva tratamente de înfrumusețare, dar nu exagera.

Citește și horoscop ianuarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCOPRIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top