Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Gemeni

Horoscop lunar

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Gemeni

În ultimul an, viața ta a fost supusă unor convulsii care au dus la alte opțiuni de bază. De asemenea, relațiile tale s-au extins, aducând în viața ta persoane semnificative. Ianuarie te va aduce la următoarea etapă de evoluție și la o analiză a perspectivelor în următoarele douăsprezece luni.

Pe 4 ianuarie, Marte a intrat în Săgetător și a sporit interesul legat de teme precum sexul, transformarea, schimbarea, moartea, taxe și moșteniri, resurse comune și banii altor persoane. Relațiile tale se mută la nivelul următor, în special cele care implică intimitate, bani și responsabilitate. Pentru unii, acest lucru ar putea însemna căsătorie, cumpărarea de proprietăți, realizarea de investiții împreună cu partenerul de viață, tratarea cu atenție a impozitelor, moștenirilor sau, poate, a divorțului. 

Pe 10 ianuarie o eclipsă parțială de Lună, te poate aduce în centrul atenției, prin importanța relațiilor personale care sunt aduse în prim plan și punându-te în situațiade a alege. În ultimul an, relațiile tale s-au extins și s-au dezvoltat, la fel ca și tine. Acum ajungi la capătul drumului cu unii și descoperi un potențial mai profund, în alții.

Pe măsură ce are loc luna plină, pe 21 ianuarie, Marte este deja în Săgetător, Jupiter în Capricorn iar Venus în Vărsător și te împing într-o fază de evoluție profundă a unei relații intime și a situației financiare. Analizează mai atent natura relațiilor părinților tăi și mentalitatea care caracterizează societatea în ce privește căsătoria, sexul, angajamentul, banii și puterea pentru a descoperi ceea ce apreciezi. Nu poți câștiga doar financiar, ci și aprofundezi ideea de intimitate, securitate emoțională și relațiile benefice reciproce, care merită greutatea lor în aur.

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Gemeni Relațional

Te-ai stabilizat și ai devenit mai serios când Jupiter a trecut în Capricorn, după 12 ani. Ca nativ Gemeni, îți este greu să alegi doar un fel de dispoziție și să te conformezi, dar ești dispus să încerci dacă rezultatul final este dragostea dorită. Destinul este în joc, dar trebuie să fii dispus să lucrezi pentru a atinge comfortul maxim.

Luna plină ziua a 26 ianuarie în Vărsător, te îndeamnă să legi sintetizezi rezultatele. Lucrurile s-au încheiat bine într-o fostă relație sau poți folosi ceva nou care să o readucă pe linia de plutire? Este un moment bun pentru a lucra la lucrurile cu care ai greșit, inclusiv să rămâi în stand by până când ajungi la un compromis.

Din fericire, Soarele trece în Vărstor, semn cu care tu rezonezi profund, în noaptea de 19 spre 20 ianuarie, așa că vei face pasul caretrebuie. Ai avut parte de distracție în această lună (și an), dar acum a venit timpul să le arăți altora că poți intensifica și îndeplini unele dintre obiectivele tale sentimentale.

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Gemeni Profesional

Luna plină 10 ianuarie este conjunctă cu eclipsa parțială de Lună și îți aduce un impuls energetic de care ar trebui să ții seamă. Ești mai vizibil acum. Poți cere o promovare sau poate un transfer (poate într-o echipă mai dinamică) și să fii chemat la interviu. Dacă șeful  lipsește în timpul acestei perioade, trimite-i un mesaj pentru a afla când revine ca să stabilești întâlnirea la care să fie și el de față. 

Jupiter este încă în trigon cu Uranus la jumătatea lunii ianuarie, e drept separant, și se pot întâmpla lucruri interesante. Poți avea o întâlnire cu o persoană foarte influentă. Ți s-ar putea oferi ceva ce nici măcar nu ai avut în vedere până acum. Analizeză cu atenție aceste oportunități înainte de a spune da sau nu, deoarece aceste schimbări te pot scoate în afara zonei tale de confort, dar cu siguranță nu sunt în afara sferei abilităților de care dispui.

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Gemeni Financiar

Ianuarie marchează o perioadă de schimbări pozitive când vine vorba de investiții și de rambursarea datoriilor. Rezolvă totul pentru a economisi mai mulți bani și a avea șanse mari să păstrezi opțiunea. Te simți mai motivat când vine vorba despre bani doar că nu ai atât timp cât ți-ai dori. Nevoia ta de a comunica cu ceilalți este mai mare acum decât de obicei și pentru a comunica eficient, trebuie să înveți cum să o faci. Exista o potențială sau o amenințare reală, la adresa ta și și a poziției tale. Fii atent și învață să depășești lucruri care te pot răni acum. Legăturile strânse cu cei dragi te vor mulțumi dacă nu te vor provoca și vei vorbi mai puțin.

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Gemeni Sănătate

Energia dinamică a lui Marte îți poate aduce vitalitate și determinare pe parcursul acestei luni, mai ales când vine vorba despre sănătatea ta. Cu această planetă extrem de activă în Săgetător, antrenamentele zilnice te pot ajuta să canalizezi sentimente puternice într-un mod care te calmează și te relaxează. Un antrenament la sală poate elibera tensiuni ascunse și te face mai capabil să te confrunți cu un program, cu calm și ritm.

Chiar și așa, ia-o ușor în jurul datei de 28 ianuarie când începe să se prefigureze pătratul dintre Marte și Neptun, care îți poate încurca socotelile. Ai putea fi sensibil răceli, așa că nu ar strica să iei, preventiv, vitamina C și zinc minerale și vitamine care ajută și stimulează sistemul imunitar.

Citește și horoscop ianuarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCOPRIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top