Connect with us
Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Vărsător

Horoscop lunar

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Vărsător

Este acea perioadă a anului în care simți sărbătorile efectiv și ai o mulțime anul acesta. În ultimul an, Jupiter, planeta abundenței, a călătorit prin domiciliu, în Săgetător, extinzându-ți cercul și rețeaua socială și ai avut ocazia ca cel puțin o dorință să devină realitate. Dar acum Jupiter tranzitează deja Capricornul și este o invitație pentru a spera mai mult la împlinirea vieții tale. Indiferent de ce se mai desfășoară la suprafață, în ianuarie și în următoarele unsprezeceluni, debutează o fază profund introspectivă și spirituală, atrăgându-te într-o căutare sufletească. 

Luna Plină în Rac, conjunctă cu eclipsa parțială de Lună, din 10 ianuarie, va scoate la lumină dorința inimii. Acest lucru ar putea ridica întrebări legate de iubire și prietenie, de rațiune și simțire. Eu zic să îți asculți inima. Chiar dacă te simți împărțit, nu încerca să îți analizezi emoțiile. Vei recunoaște adevărul și vei face alegerea corectă, deoarece ele se regăsesc în ființa ta și te va înălța de bucurie.

După 19 ianuarie, Soarele intră în Vărsător, te va face să te etașezi, vei prefera odihna, reflecția și introspecțiă, aruncând o lumină în colțurile cele mai întunecate ale subconștientului tău. Fă-ți timp să te retragi în auto-reflecție și meditație și îți va fi mai ușor să treci săptămânile următoare. 

Pe data de 24 ianuarie, luna nouă în Vărsător îți va cere să săpi adânc în sufletul tău pentru a aduce la lumină un nou vis. Vei avea nevoie de timp, răbdare și, mai ales, de credință, dar ești convins că orice ai visat, universul ți-a oferit la scară mai mare și mai bun.

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Vărsător Relațional

Cuvintele înțelepte sunt apanajul tău de când Mercur s-a instalat în Capricorn. Dacă cineva îndrăznește să spună sau să scrie ceva împotriva ta, probabil că nu vei da atenție sau cel mult vei spune o vorbă în doi peri, surprinzându-i cu detașarea ta. Nu îți fie teamă să te exprimi printr-o ieșire tipică ție, în ciuda posibilelor consecințe!

Venus este în semnul tău, așa că ai putea încerca să gândești dragostea, nu să o trăiești, pentru următoarele două săptămâni. Aceasta Aș zice că este o mișcare uneori inutilă, pentru că dragostea este imprevizibilă. Încercarea de a aplica logica la sentimente nu are întotdeauna sens, ci este un fix al tău. 

O combinație separantă între Jupiter, Soare și Mercur în Capricorn pe 2 ianuarie, arată ce este posibil să se întâmple dacă ești dispus să accepți toată experiența iubirii. Uneori să fii la locul potrivit funcționează dar alteori trebuie să depui eforturi. Este echilibrul în care îți vei găsi fericirea.

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Vărsător Profesional

Jupiter în Capricorn îți oferă o protecție suplimentară. Îți poți asuma mai multe riscuri acum și poți vorbi despre ce se întâmplă la locul de muncă. Sau poți aborda energia pozitivă și să începi propria afacere.

Luna plină în Rac și influxurile eclipsei parțiale din 10 ianuarie, îți aduce câteva vești fericite la birou. Este posibil să ai un asistent sau poate nu mai trebuie să faci ceva ce nu îți place. Locul de muncă îți poate aduce mai multă satisfacție acum.

Venus este și ea în Capricorn și este posibil să vrei să folosești această energie pozitivă pentru a cere o parte din concediul de odihnă. Mai poate fi o perioadă în care ești recompensat pentru munca bine făcută.

Luna Nouă din Vărsător, de pe 24 ianuarie, aduce câteva informații importante pentru viitorul tău. Este posibil să fii tentat de propria afacere sau, poate, un director de la locul de muncă, dezvăluie ceva important despre viitorul companiei. Fii cu urechile pâlnie, cum se spune. Vor fi informații utile pe care să le folosești în următoarele câteva luni.

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Vărsător Financiar

Vei contacta oamenii într-o varietate de moduri, fie prin contact face to face, fie prin telefon, fie prin e-mail sau prin SMS. Luna aceasta se va concentra pe obiectivele tale și ar trebui să fii orientat către obiective precise, dacă nu ai fost până acum. Există lucruri pe care trebuie să le faci pentru a avansa în carieră și știi care sunt acestea; acum faci pașii necesari pentru a ajunge acolo unde dorești să fii. Agenda de lucru va fi ciudat de plină de viață în acest timp și vei avea multe întâlniri, adunări sau petreceri la care să participi. Este imperativ să te prezinți la aceste evenimente și să te amesteci cu oamenii din domeniul tău. Deoarece energia de a lua contact cu ceilalți este mare în acest timp, nu ar trebui să fie un lucru dificil de făcut.

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Vărsător Sănătate

Deși s-ar putea să fii ocupat de socializare, s-ar putea să simți și o dorință de a avea ceva timp și pentru tine. În timp ce în zona stilului de viață, Nodul Nord sugerează ce anume să faci pentru a-ți îndeplini parte din destin, o practică precum meditația sau exercițiile tai-chi sau orice alt lucru similar, îți pot fi de ajutor. S-ar putea să descoperi că din acest amalgam este avantajată mintea, corpul și spiritul și creează un sentiment de pace interioară și calm, în această lună care pare inertă.

De asemenea, s-ar putea să beneficiezi de tratamente și modalități de vindecare, cum ar fi acupunctura, masajul sau vindecarea energetică în general, pentru a elibera blocaje și tensiuni și pentru a restabili echilibrul și armonia în corpul tău.

Citește și horoscop ianuarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCOPRIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top