Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Leu

Horoscop lunar

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Leu

Ești în centrul unor schimbări uriașe, care se desfășoară din clipa în care intri în ianuarie, aruncând o privire asupra temelor cu care te vei confrunta pe parcursul anului următor. Cum Jupiter a intrat și el în Capricorn pentru un an, așteaptă-te ca viața să devină mai plină și mai solicitantă. Gestionarea timpului va fi esențială, astfel încât să nu fii copleșit de volum. 

Pe 10 ianuarie are loc eclipsa parțială de Lună în Rac, însoțită de o Lună plină în Capricorn. Aspirațiile tale ies la iveală, la fel ca și dorințele inimii. Poți avea ceea ce îți dorești și ai nevoie, dar începe prin a fi sincer cu tine însuți.

Deși ai depus eforturi susținute în ultimul an, a existat o defalcare constantă a structurilor și rutinelor vechi. Pe 21 decembrie, Soarele intră în Capricorn, cerându-ți să eliberezi în mod conștient ceea ce nu funcționează. Fă loc pentru o viață care să fie mai durabilă și care susține o viziune creativă.

Pe 24 ianuarie, luna nouă în Vărsător îți oferă un teren optim și un nou început în cel puțin o zonă a vieții tale, dacă nu chiar pentru întreaga viață. Ai putea începe un nou loc de muncă, o altă rutină cotidiană sau cu un regim de sănătate ori poate treci de la un loc de muncă la angajator la o pasiune care face să fii propriul stăpân. Este o șansă de a rearanja, restructura și reconstrui o viață care dă înapoi lumii și ție, atât cât îi dai. 

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Leu Relațional

 Un pătrat revelator Jupiter – Lună , din 3 ianuarie, ar putea să te facă să te întrebi care este diferența dintre realitate și fantezie. Nu faptul că nu poți spune care este contează, dar s-ar putea să ți se pară o iluzie pentru că o vezi atât de prost. Din păcate, nu ai unde să te ascunzi când sunt expuse anumite situații relaționale prin ceea ce sunt.

Lucrurile se vor lumina un pic cu Venus în tranzit prin Vărsător, dându-ți permisiunea să încerci noi abordări ale întâlniriilor. Există noi aplicații, gadgeturi și dispozitive romantice pe Internet despre care probabil nu știi că există. Fă niște cercetări.

Mercur este și el în Capricorn, astfel că flirtul se va diminua, ba chiar s-ar putea reduce la zero dacă culegerea de informații este mai eficientă. Rezistă la îndemnul de a transforma o întâlnire într-un interviu. Există o modalitate mai bună de a obține informații despre cineva care te interesează.

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Leu Profesional

Jupiter este în Capricorn și în Casa a 6-a ceea ce ar putea aduce o extindere a responsabilităților la locul de muncă. Acesta ar putea fi mutarea într-un alt birou, la un alt etaj, o echipă mai mare sau un birou mai mare. Dar, de asemenea, cum spuneam, poate însemna mai multe îndatoriri și responsabilități.

Dacă nu îți plac schimbările, discută despre asta cu șeful tău, înainte de eclipsa parțială de lună din 10 ianuarie. Eclipsele pot aduce schimbări utile, însă energia poate fi imprevizibilă dacă nu o direcționezi cerând ceea ce dorești cu adevărat.

Luna plină aduce un contact important în viața ta – o întâlnire de grup, un contact online sau datorită unui prieten. Această persoană ar putea fi destul de pricepută șite poate centrape drumul tău profesional pentru anul viitor.

Dacă lucrezi de acasă sau în imobiliare, sextilul Jupiter – Neptun din 25 ianuarie ar putea declanșa unele schimbări la locul de muncă. Este o idee bună să ai o listă cu ceea ce dorești și direcția în care vrei să mergi, astfel încât să știi ce să cauți și universul știe ce să îți trimită.

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Leu Financiar

Există multe lucruri diferite în viață de care te-ai putea bucura și acum ai acces la ele; oameni, locuri și lucruri care te interesează sunt la îndemână. Nu trebuie să ignori stările puternice pe care le ai în această perioadă, dar, de asemenea, nu uitați că toate reușitele care vă aduc în vârful lumii te fac să te simți deasupra lumii. Supraestimarea  proprie a distrus mulți oameni buni și chiar și nici tu nu ești imun.

Doar pentru a fi clar, ar trebui să eviți orice comportament cu risc ridicat, pe care în mod normal l-ai evita, dar, în același timp, nu trebuie să ignori. Nu ești superman chiar dacă te simți invincibil acum. Există plăceri aproape de casă, de care te poți bucura fără să iei nicio decizie bruscă. Trăiește bine cu oameni pe care îi cunoști dovedind că ești responsabil.

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Leu Sănătate

Această lună se concentrează puternic pe sectorul tău de sănătate. Dacă ai de-a face cu problemele din ultimele luni, mișcarea lui Jupiter prin Capricorn poate îmbunătăți situația.

S-ar putea să începi să te simți mai vital și să ai mai multă încredere în capacitatea naturală de vindecare a corpului tău. Este, de asemenea, posibil să găsești tratamente sau suplimente care pot îmbunătăți capacitatea de a te vindeca mai repede.

O alimentație adecvată, mișcarea și odihna – un somn cu ore fixe de culcare și de sculare, toate vor susțina sănătatea dar și capacitatea de apărare a organismului față de atacurile din afară. Consumă apă plată sau sucuri proaspete pentru o revitalizare de moment.

Citește și horoscop ianuarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCOPRIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top