Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Săgetător

Horoscop lunar

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Săgetător

În ultimul an, tranzitul lui Jupiter prin semnul tău a marcat o nouă fază de auto-descoperire și creștere personală. Ai crescut în conștiință de sine, în înțelepciune și în conștientizarea darurilor și potențialului tău. Acum că Jupiter a intrat în Capricorn, marchează începutul unui nou capitol și al unei călătorii anuale, în care vei crește în bunăstare și securitate emoțională și financiară. Dar mai întâi vei parcurge un proces de renunțare la falsele atașamente emoționale, astfel încât să poți descoperi ceea ce este cu adevărat valoros.

Luna Nouă în Rac conjunctă cu o eclipsă de Luna parțială, scoate la lumină cele mai apropiate relații individuale. Este ca și cum ai ajunge la capătul drumului cu anumite conexiuni, aprofundând și descoperind un potențial mai mare în altele. Și mai ai și câteva alegeri de făcut. Fii sincer cu tine însuți despre cum te simți și amintește-ți de lecțiile de anul trecut, nu de alta dar te vei pute alinia cu alții care îți sunt cu adevărat egali și care dau înapoi în mod egal.

După 20 ianuarie, Soarele intră în Vărsător aducând lumină asupra unei situații financiare sau a unui angajament emoțional. În situația în care simți că ai atins pragul cel mai de jos, este o șansă de a săpa mai adânc dincolo de suprafață. Integritatea, valorile și generozitatea ta sunt calități neprețuite în această lume aparent haotică.

Luna Nouă în Vărsător, pe 24 ianuarie, marchează un început cu totul nou într-o situație financiară dar și pentru angajamentele tale emoționale, oferindu-ți un teren curat pe care să acționezi. Ai abilitățile, resursele și talentele de care este nevoie pentru a crea sau a atrage veniturile sau resursele pe care le dorești. Ai mai multă încredere în tine. Merită mult mai mult decât crezi.

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Săgetător Relațional

Se schimbă atmosfera pe măsură ce stăpânul tău planetar, Jupiter, a trecut din semnul tău în Capricorn, casa solitudinii, orientată spre obiective clare și precise. Doar pentru că acum trebuie să fii ceva mai serios nu înseamnă că îți pierzi spiritul aventuros. Mai există loc pentru oportunități romantice surprinzătoare.

Trigonul Jupiter – Uranus care durează până pe 13 ianuarie, aduce pauze norocoase și întâlniri captivante, iar întâlnirea cu cineva nou trimite acum semnale greu de ignorat. Să-l iei încet nu se regăsește acum în vocabularul tău. Dacă trebuie să pierzi ceva ca să știi ce poți câștiga mai apoi.  

Soarele te poartă în semnul căutător de libertate și independență care este Vărsătorul, după 20 ianuarie, dar salută și permanența energiei responsabile a Capricornului. Obiectivele romantice se încadrează mai mult în categoria de lungă durată, deși ești mereu deschis la flirtu. Ai convingerea că poți învăța lecții din orice fel de experiență pe care o ai.

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Săgetător Profesional

Farmecul personal și magnetismul sunt puternice acum. E bine să te prezinți în situații profesionale. Acest lucru este valabil mai ales acum, când Mercur este în semnul tău. Vezi cine este disponibil și dispus să îți dea o mână de ajutor.

Jupiter este în trigon cu originalul Uranus, iar acest lucru poate aduce noi echipamente sau procedee de lucru la locul de muncă. Este bine să îți faci copii de rezervă înainte de a preda materialele.

Eclipsa parțială de Lună din Rac și luna plină de pe 10 ianuarie, deschide o ușă către un nou loc de muncă sau o nouă sursă de venit pentru tine. Acest lucru este un plus față de tranzitul Jupiter, care a început în urmă cu câteva săptămâni. Ține ochii și mintea deschisă pentru posibilități care pot veni sub mai multe forme sau din surse la care nici nu te aștepți.

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Săgetător Financiar

Jupiter este și el în Capricorn și călătorește prin Casa a 2-a, casa veniturilor și finanțelor personale, pentru a-ți aduce oportunități și noroc. Probabil că vei observa o creștere a veniturilor care vor continua să crească multe luni de acum înainte.

 Identifică funcțiile specifice ale postului în care ai putea îmbunătăți performanța, apoi ia măsurile pozitive necesare pentru a deveni mai bun pentru tine. Prin îmbunătățirea propriei performanțe, vei avea un efect indirect asupra performanței acelor persoane cu care împarți  relația de muncă. Colegii, șefii mai mari și mai mici din instituția în care lucrezi sau din afacerea ta, se pot îmbunătăți prin intermediul tău, deoarece orice organizație sau colectiv este la fel de puternic ca și cel mai slab membru al său. Nu interpreta acest lucru ca un apel pentru a contesta sistemul actual! Fă doar ceea ce trebuie pentru a remedia orice diferențe în relațiile de afaceri. Ferește-te să te stresezi și nu uita să ai și timp pentru tine atunci când ai nevoie. 

Horoscop Minerva ianuarie 2020 Săgetător Sănătate

Soarele în Vărsător îți poate oferi un plus de energie, făcându-te mai înclinat să faceți exerciții fizice. Chiar și așa, cu un aspect puternic între Jupiter și Uranus în sectorul stilului de viață, ai putea să fi dornic să îți îmbunătățești sănătatea experimentând diverse diete, rutine de exerciții și alte metode pentru a intra în cea mai bună formă posibilă.

Dacă lucrezi cu un antrenor personal, acesta ar putea introduce câteva idei de ultimă oră, pe care s-ar putea să le susți și să îți placă. Universul te încurajează să nu rămâi cu aceeași rutină săptămână de săptămână ci să variezi efortul, astfel încât să nu te plictisești.

Citește și horoscop ianuarie 2020 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCOPRIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top