Connect with us
Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Balanță

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Balanță

Privire generală. Comunicarea și conexiunile ar putea fi esențiale cu Soarele în Capricorn în Casa a 4-a a familiei. Este posibil să fii ocupat cu cititul felicitărilor și să te conectezi cu cei pe care nu i-ai mai văzut de ceva vreme.

Mercur va intra în Vărsător pe 8 ianuarie, în Casa a 5-a a iubirii și a creativității, ceea ce poate fi un indiciu pentru a te organiza, a elimina dezordinea și scăpa de obiectele pe care nu le mai dorești sau de care nu mai ai nevoie.

Venus, stăpâna ta planetară se va muta și ea pe 8 ianuarie în Capricorn în Casa a 4-a a familiei, iar prezența ei aici are un efect de armonizare, facilitând mult negocierea și comunicarea.

Pe 7 ianuarie, Marte, trece în Taur. Noi dezvoltări pot apărea pe măsură ce întâlnești oameni noi, se creeză o rețea și explorezi noi posibilități. 

Saturn și Jupiter sunt în Vărsător în Casa a 5-a și aduce șansa de a-ți lua în serios munca creativă, dar și de a experimenta și de a te bucura de procesul de învățare a unor noi abilități.

Luna Nouă din 13 ianuarie ar putea duce la o șansă profesională, la o colaborare sau o afacere interesantă care îți îmbunătățește viitorul.

Pe 20 ianuarie, Soarele se mută Vărsător, moment pentru a face bilanț și a te gândi la familie și la planurile de viitor. S-ar putea să fii înclinat să petreci mai mult timp cu cei apropiați și să savurezi ocazia de a te răsfăța și de a te îngriji de tine.

Luna plină din Leu de pe 28 ianuarie, te-ar putea aduce în centrul atenției. Evită deciziile majore, deoarece ai putea fi mai emoțional decât de obicei. Cel mai bine este să aștepți câteva zile până când ești mai liniștit și mai stabil.

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Balanță Relaţional

Cei singuri caută cu disperare dragostea și în sfârșit, își vor vedea visele împlinite. Nu lăsa timiditatea să te împiedice să îți exprimi sentimentele față de această persoană. Ianuarie este un moment excelent pentru cupluri, deoarece vor reuși să se pună de acord și să găsească soluții la dezacordurile din ultimele zile. 

Învață să fii mai tolerant și mai grijuliu. Casa și familia ar trebui să fie sursă de bucurie și de fericire. Surprinde-ți partenera cu un dar și vei vedea cum flacăra se reaprinde. Nu ar strica să petreceți sfârșitul de săptămână doar voi doi. Nu acționa impulsiv, deoarece ai putea ajunge să iei decizii greșite. 

Petele întunecate din relație dispar treptat, iar lucrurile revin la normalitate. Dacă tocmai ai ieșit dintr-o relație, nu te grăbi să găsești pe cineva. Trage-ți sufletul!

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Balanță Profesional

Aș spune că ianuarie este o lună excelentă pentru carieră, deoarece continui să mergi mai departe ceea ce ar pute atrage o promovare. Este foarte important să fii atent și să te ferești de greșeli la locul de muncă, deoarece acest lucru poate împiedica progresul. 

Dacă lucrezi în domeniul didactic, este un moment excelent și te vei descurca în excelent. Dacă intenționezi să te prezinți la examen pentru ocuarea unui post în serviciile publice te poți pregăti de pe acum. Vei vedea multe schimbări pozitive în carieră, în special dacă lucrezi în domeniul publicării. De asemenea, artiștii, pictorii și muzicienii vor avea o mulțime de oportunități de a-și afișa talentul și de a profita de beneficii neașteptate. 

O problemă va fi cu cei care lucrează în sectorul bugetar, ministere sau agenții, s-ar putea pomenii cu salariile diminuate și chiar cu o restrângere a schemei organizatorice. Alții ar putea promova. Dacă urmezi studii tehnice te vei descurca bine la examene și ai putea chiar să te angajezi pe undeva cu jumătate de normă. 

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Balanță Financiar

Îmbunătățirea considerabilă a poziției financiare este în top, luna aceasta. Cu o creștere a venitului, vei reuși să plătești cu ușurință datoriile restante. De asemenea, micile investiții făcute în trecut încep să aducă roade. 

Aceasta este o lună bună pentru a tatona terenul, în vederea achiziției unei proprietăți. Ești pe punctul de a pune ce va pe picioare – captivantă, ingenioasă, plină de energie și care te și distrează. Șansele și mai mari sunt dacă vei discuta acest lucru cu prietenii și colegii. Mulți dintre ei vor cere detalii despre peroana cu care vrei să pui pe picioare afacerea.

După 18 ianuarie este posibil ca finanțele să nu mai fie atât de grozave pe cât te aștepți. De asemenea, ar putea fi mai dificil să finalizezi proiectele la care lucrezi. Trebuie să fii foarte atent la toate investițiile majore. Verifică încrucișat toate documentele și așteptă un moment mai prielnic dacă trebuie să semnezi vreun contract nou. 

Câștigurile din dividende, dobânzi fixe la depozitele în lei sau în valută și cheltuielile pentru întreținere nu pot fi excluse. Totuși unele tranzacții financiare vor aduce rezultate bune. Cu toate acestea, te sfătuiesc, renunță la tranzacțiile în numerar, folosește ordinul de plată sau transferul bancar sau altfel poți întâmpina tot felul de probleme.

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Balanță Sănătate

Efortul depus la muncă a dus la o minte și la un corp epuizt. Dacă vreodată ții cont de sănătate, acesta este motivul pentru numeroasele probleme par să te deranjeze din când în când. O minte sănătoasă se află într-un corp sănătos, așa că fii atent și încetează să-ți mai risipești sănătatea. Ai încredere în propriile abilități pentru a dezvolta o atitudine pozitivă luna aceasta. 

Activitățile recreative se vor dovedi extrem de benefice pentru sănătate. O alimentație bună și o gândire pozitivă vor face o mare diferență în această lună. Fii mai concentrat asupra restricțiilor și asigură-te că eviți cu orice preț alimentele grase și condimentate. 

Posibil să îți revii după o boală lungă de pe la mijlocul săptămânii trecute. Iar, aceasta necesită monitorizarea strictă a alimentației, mai ales că sărbătorile au trecut. De asemenea, cineva prea lent sau prea moale  te-ar putea enerva; înceă să păstrezi distanță față de această persoană sau altfel s-ar putea dovedi de rău augur pentru tensiunea ta.

Citește și Horoscop Minerva Ianuarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂ-SCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top