Connect with us
Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Capricorn

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Capricorn

Prezentare generală. Luna aceasta, așa ca la încput de an, accentul va cădea pe chestiuni spirituale, cu Soarele în semnul vostru și în Casa 1 a deciziilor, până pe 20 ianuarie, încurajându-te să reflectezi asupra potențialului tău. Dacă ai fost ocupat, atunci șansa de a avea o perioadă liniștită este exact ce ai nevoie. 

Mercur intră în Vărsător pe 8 ianuarie, așa că dorința pentru ceva original ar putea crește în tine. Este o oportunitate de a te lega de cineva care te poate ajuta să îți îmbunătățești jocul interior, astfel încât să poți atinge culmile succesului dorit. Ai șansa să îți reevaluezi obiectivele. Este posibil să nu mai fi interesat de unele planuri sau proiecte, în timp ce alții ar putea să ocupe locul central.

Mutarea lui Venus în Capricorn, are loc tot pe 8 ianuarie și aduce șansa de a te iubi mai mult și de a aprecia miracolul care ești. De asemenea, s-ar putea să simți că ai înclinația de a ajunge și de a ajuta în orice mod poți pe toată lumea.

Saturn și Jupiter sunt în Vărsător, în Casa a 2-a a banilo munciți. Saturn în această zonă te poate provoca să fii mai exigent, în timp ce Jupiter poate avea efectul opus și te poate încuraja să fii amabil cu cie nu trebuie, având în același timp credința că banii vor apărea întotdeauna când ai nevoie de ei.

Luna plină are loc în Leu, în Casa a 8-a a banilor veniți de la alții, și sugereacă faptul că sentimentele ar putea crește iar la problemele fără sfârșit vei găsi o soluție. Dacă trebuie să vorbești, așteaptă până te simți mai organizat pentru a evita orice decizie impulsivă sau dramă inutilă.

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Capricorn Relaţional

 Luna aceasta va fi excelentă pentru viața amoroasă, în special în cazul persoanelor căsătorite, deoarece petreceți mult timp unul cu celălalt și dezvolți o mai bună înțelegere a celuilalt. Veți putea să vă rezolvați diferendele printr-un dialog onest și vei experimenta o nouă apropiere în relația ta. 

Cei care sunt singuri ar putea primi o propunere romantică neașteptată. Divorțații vor face bine să aștepte un timp înainte de a începe o nouă relație. Intrarea într-o relație pripită nu va funcționa în cele din urmă. Cei care sunteți logodiți ar putea fi atrași de un coleg de la locul de muncă. Te sfătuiesc să nu te arunci într-o aventură deoarece acest lucru îți poate strica relația. Celor care au primit recent o cerere în căsătorie i-aș sfătui să aștepte un timp înainte de a accepta să facă pasul.

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Capricorn Profesional

Faci ce faci și acțiunile tale vor avea impact la locul de muncă. Atribuirea unor responsabilități importante subordonaților care pot furniza rezultate reușite ți-ar permite să îți atingi obiectivelor stabilite, la timp. Nu fii surprins dacă ai ocazia de a merge într-o călătorie profesională. Un început promițător la locul de muncă îți sporește starea de spirit. Probabil că lucrurile vor rămâne sub control pe parcursul primelor două săptămâni. 

Învață cum să deții controlul emoțiilor negative în relația cu marile proiecte instituționale. Eforturile de a-ți spori perspectivele de carieră vor avea succes. Să lucrezi în strânsă cooperare cu ceilalți ți-ar aduce beneficii. La jumătatea lunii, viața profesională testează calitatea muncii, deoarece este posibil ca rezultatele să apară numai după depunerea unor eforturi sporite. 

Va trebui să adopți o abordare dinamică ca să-ți urmărești ambiția în carieră. Gândirea optimistă împreună cu dăruirea, vor veni în salvarea ta. Dacă ești implicat în vânzări și marketing, în special, vei fi supus unui program agitat pentru a-ți atinge obiectivele. 

Este posibil ca lucrurile să rămână puțin scăzute profesional în a doua parte a lunii. Aceasta sugerează să fii precaut și că trebuie să adopți o abordare atentă. Realizarea de noi contacte te-ar ajuta, de asemenea. Dacă lucrezi în domeniul IT care caută să-ți facă o carieră în străinătate, să aibă o oportunitate care te va ajuta să îți realizezi visul.

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Capricorn Financiar

Este posibil ca o nouă investiție imobiliară să îți aducă câștiguri bune mai repede dect te aștepți. O creștere a venitului este de asemenea, în cărți. Dacă intenționezi să investești pe piața acțiunilor fără o experiență anterioară trebuie să fii foarte atent. 

Pierderi minore apar undeva spre sfârșitul lunii. Investește numai după ce ai stat de vorbă cu un consultant financiar sau cineva mai experimentat decât tine. Câștigurile vor apare pe măsură ce iei decizii financiare solide. Nu fii prea îngrijorat de modul în care stau lucrurile pe frontul financiar. Investițiile tale nu te aduc pierderi. Cu toate acestea, spre sfârșit de lună trebuie să ai grijă, deoarece unele probleme financiare te-ar putea tulbura. 

Nu rata oportunități care îți vor aduce cu siguranță un câștig la un moment dat. Este normal ca pierderile să apară, deci nu îți asuma orice risc fără să te gândești mai întâi la detalii. Bursa nu îți va aduce niciun profit. 

Ai încredere în inutiția ta și nu urma orbește sfatul cuiva. Nu știi cu ce gânduri îți dă câteva sfaturi prietenești, în ghilimele spus. Nu vei putea călătorii așa cum îți dorești, dar în cazul în care vei fi nevoit să o faci, cheltuielile pot fi mai mari decât te aștepți.

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Capricorn Sănătate

 Acordă o atenție specială alimentației, deoarece ești predispus să te îngrăși cu ușurință, mai ales acum după sărbători. Încearcă și evit pe cât posibil mâncărurile grase, rântașurile și prăjelile pentru o sănătate generală bună. 

Unii dintre voi pot suferi de probleme cu gâtul, așa că stai departe de alimentele extrem de reci sau foarte calde. Dacă cineva din familie este însărcinată să urmeze sfatul medicului cu sfințenie. Dacă urmezi un regim strict de exerciții, cel mai bine ar fi să o lași mai moale, deoarece prea mult efort ar putea să nu fie chiar atât de bun. 

Trebuie să păstrezi un echilibru strict între muncă și casă, deoarece ai putea avea program foarte agitat. Ți se va cere să fii în  mai multe locuri simultan, ceea ce te va stresa cu siguranță. Meditația te-ar putea ajuta să te liniștești și să eliberezi stresul.

Citește și Horoscop Minerva Ianuarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂ-SCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top