Connect with us
Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Rac

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Rac

Privire generală. Această primă lună a anului pare să fie un moment de cotitură, unul care probabil te va influența profund în următorii doi ani și jumătate. Soarele în Casa a 7-a, a relațiilor de orice fel, te încurajează să faci un bilanț și poate să fii puțin mai aventuros. Este posibil să simți că este timpul să te confrunți cu o provocare care îți va îmbunătăți viața. Dacă lucrurile au devenit prea obișnuite în ultima vreme, apelul unor noi aventuri, chiar dacă sunt legate de locul de muncă, ar putea fi greu de reuzat.

Pe 8 ianuarie, Venus intră și ea în casa a 7-a, în Capricorn, încurajându-t să adopți idei și idealuri ecologice care îți pot da vieții de zi cu zi o aromă mai holistică.

Saturn și Jupiter sunt în Vărsător. Ambele planete te pot ajuta să realizezi mult din punct de vedere financiar și în afaceri și vei afla, de asemenea, multe despre psihologia ta și orice alte puncte slabe. Așteaptă-te la o plimbare interesantă!

Mercur a intrat în Vărsător tot pe 8 ianuarie, în Casa a 7-a relațională. Acesta pune accentul pe cooperare, negociere și găsirea soluțiilor care să funcționează pentru toată lumea.

Luna Nouă din 13 ianuarie din Capricorn sugerează că ai putea să te simți mai emoțional și s-ar putea să descoperi că cel mai mic lucru poate declanșa o avalanșă de sentimente. 

Luna Plină din 28 ianuarie îți cere să fii bun cu tine și încearcă să nu-ți asumi prea multe de făcut. Dacă ești obosit după săptămâna de vacanță, relaxeaă-te și fă tot ce trebuie pentru a te simți bine.

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Rac Relaţional

Luna aceasta, recunoști că ești îndrăgostit! Ce minunat! Ești foarte mulțumit de felul în care merg lucrurile. Ai o viziune nouă asupra tuturor și ești optimist în ceea ce privește viitorul. Dacă dorești să îți petreci restul vieții cu această persoană, continuă și spune-i ce simți entru ea.  

Cuplurile căsătorite trebuie să depună un efort suplimentar pentru a păstra vie flacăra iubirii. Cu siguranță nu vei fi lipsit de suflet când vine vorba despre romantism. Vei fi surprins de cineva care îți place cu adevărat. Cel mai probabil va fi un prieten apropiat, care ți-a plăcut încă de la început. Cuplurile căsătorite nu trebuie să permită orgoliului să își facă apariția, deoarece acesta va fi cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla căsătoriei. 

Luna aceasta poate anunța începutul unui nou capitol în viața celor singuri în ceea ce privește iubirea. Pornește cu dreptul și nu economisi niciun efort pentru a face ca acest lucru să funcționeze. Dacă ești singur acceptă orice propunere!

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Rac Profesional

Luna aceasta, vei face ca lucrurile să meargă pe drumul lor, de cele mai multe ori și vei constata că este destul de ușor să-ți îndeplinești obiectivele. Este un moment bun pentru a pune în mișcare planurile care le ai și pentru a lansa un nou proiect. Nu trece cu vederea niciun detaliu la locul de muncă, deoarece nu îți poți permite să faci greșeli. 

Studenții vor vedea rezultatele muncii tale, dacă ești dascăl, și se vor descurca de minune la viitoarele examene. Lucrurile vor fi excelente în carieră pentru majoritatea dintre cei care lucrați în structuri guvernamentale – ministere sau agenții. De asemenea, vei obține acea promovare după care alergi de ceva timp. 

Cei care se pricep la vânzări vor găsi câteva oportunități bune de angajare pe care trebuie să le ia serios, în considerare. Nu ezita să faci acest lucru chiar dacă salariul oferit nu îți îndeplinește așteptările. 

Pentru cei din domeniul tehnic, ianuarie va aduce rezultate excelente datorită performanței în domeniu. Aceia dintre voi care doresc să continue studiile după un decalaj de ani, vor avea șansa de a face acest lucru, iar cei care caută un loc de muncă ar putea primi o ofertă neașteptată.

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Rac Financiar

 Ca la orice început de an, luna aceasta, trebuie să cheltui inteligent pentru a avea profit. Fluxul de numerar poate fi puțin limitat în acest moment. Folosește-ți resursele mai atent pentru a avea profitul așteptat. Nu este momentul să investești în piața de capital. Nu trebuie să te superi, deoarece acest lucru este temporar. Instabilitatea acțiunilor te poate îngrijora.

 În a treia săptămână vei observa o îmbunătățire considerabilă a finanțelor. Tranzacțiile și contractele publice majore îți vor aduce și un câștig bun. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a investi în fonduri sigure. 

Vei câștiga dacă iei toate deciziile după o analiză atentă. Îndrumarea uiva care cunoaște situația, te va ajuta cu investițiile din această lună. Starea financiară va fi mult mai bună dacă nu investești în scheme pe termen scurt. 

În ultima săptămână, ai putea să te gândești să cumperi o casă nouă sau să iei un împrumut să îți cumperi o locuință. Nu este o idee rea, cu condiția să te gândești până la cel mai mic detaliu și să ai toate informațiile înainte de achiziție.

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Rac Sănătate

 În ultima vreme, anumite probleme, e dept minore, te-au preocupat și indiferent cât de mult te-ai gândi la ele, nu vor dispare de la sine, deci mergi la medic. Exercițiile ușoare te vor ajuta să îți controlezi sănătatea. Până la sfârșitul primei săptămâni, vei putea vedea, și aprecia, diferența uriașă pe care aceste obiceiuri le-au făcut atât pentru bunăstarea fizică, cât și pentru cea mentală. 

Durerile de cap minore pot apărea la aceia dintre voi care sunt stresați și care au obiceiuri alimentare neregulate. Pacienții cu diabet zaharat și hipertensiune arterială trebuie să acorde o atenție specială sănătății. Luna aceasta este bine să evite o dietă picantă și neregulată. 

Reînnoiește-ți energia prin dedicarea unui timp zilnic, exclusiv în scopuri de relaxare. Spiritualitatea te ajută foarte mult reducând nivelul de stres și oferindu-ți pace mentală. 

Unele probleme de sănătate ar putea apărea în ultima săptămână, dar vor fi rezolvate rapid. Copiii se pot confrunta cu probleme digestive minore. Dacă pleacă din casă, ai grijă ca cineva să îi supravegheze.

Citește și Horoscop Minerva Ianuarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂ-SCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top