Connect with us
Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Berbec

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Berbec

Prezentare generală. Soarele este în Casa a 10-a a carierei, iar pe 7 ianuarie, și Venus se mută în Capricorn, în Casa a 10-a, așa că s-ar putea să fii gata să ai idei bune și oportunități provocatoare, dar plăcute. Această dorință de a cunoaște noi oameni ar putea crește pe măsură ce atât Mercur trece în Vărsător iar Marte în Taur pe 8 ianuarie, făcând din acest moment unul excelent pentru a învăța noi lucruri care ți-ar putea spori veniturile în viitorul apropiat.

Saturn și Jupiter sunt în Vărsător și vor da o notă aparte Casei 11-a a prietenilor și a planurilor tale sociale. S-ar putea să fii mai precaut în privința noilor oportunități, preferând să vezi cum evoluează lucrurile mai întâi.

Soarele se mută în Vărsător pe  20 ianuarie, făcând din acest moment unul al bilanțului, că este propria afacere sau progresul în carieră. 

Luna Nouă din 13 ianuarie, în Casa a 10-a ar putea pune în evidență problemele legate de separarea dintre profesie și familie și orice problemă apare, o vei rezolva cu ingeniozitate. Relațiile s-ar putea tensiona dacă frustrările se vor revărsa, așa că ia-o ușor. Îngrijirea de sine poate cere puțin mai mult timp.

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Berbec Relaţional

Trebuie să afli dacă partenera/ul ta/tău își dorește o relație pe termen lung. Trebuie să vorbești cu ea/el și să iei o decizie cu privire la relația voastră. Înainte de a face orice pas, asigură-te că ceea ce simți este iubire, nu doar pasiune. Relația voastră va beneficia de deschidere și de comunicare sinceră. 

Nu ignora problemele care le ai, deoarece ignorarea lor nu le va face să dispară. Un prieten apropiat ar putea să te pună într-o situație jenantă. Nu dezvălui nimănui detaliile unei noi relații, dacă nu ești sigur încotro se îndreaptă aceasta. Încercați să păstrezi secretul până te vei lămuri. Lasă relația să crească și atunci când amândoi vă simțiți încrezători unul față de celălalt și vreți să mergeți mai departe, dezvăluiți-le celorlalți ce aveți de gând. 

La jumătatea lunii, viața sentimetală se luminează, în timp ce primești un mesaj interesant de la o persoană dragă. Aceasta ar putea fi și o invitație pentru o întâlnire. Viața sentimentală nu pare prea grozavă, deoarece unul dintre voi poate să nu găsească suficient timp pentru a petrece cu celălalt. Eliminarea tuturor neînțelegerilor ar trebui să fie singurul scop. Pentru a avea inițiativa în această direcție, este mai bine să stați împreună ca să dezvoltați încrederea, counicarea și înțelegerea reciprocă. 

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Berbec Profesional

Va fi o lună destul de calmă din acest punct de vedere. Odată că timpul îți va fi aliat, apoi îți vei face toată munca la timp. Vei termina toate lucrările amânate ceea ce va impresiona. Cu toate acestea, trebuie să fii puțin mai atent dacă ai colegi mai în vârstă. Posibil să se producă greșeli și neînțelegeri. 

Luna aceasta este un moment incredibil deoarece poți începe să planifici ceea ce vrei să faci în viitor și să nu-ți asumi riscuri fără să te gândești înainte. Negocierile vor fi extrem de ușoare și vei fi mândru de tot ceea ce vei obține în această lună. Șansele sunt de partea ta și vei ajunge să-i conduci pe cei mai în vârstă. Este cel mai bun moment pentru a-ți arăta talentele.  

Șefii vor fi foarte impresionați de eficiența și munca grea. O promovare sau o mărire de salariu bate la ușcă. De asemenea, este posibil să pleci în străinătate pentru a te ocupa de un proiect de birou. Folosește-ți timpul liber pentru a-ți îmbunătăți abilitățile.

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Berbec Financiar

Luna aceasta ar putea fi excelentă din punct de vedere financiar, deoarece vei avea o mulțime de câștiguri din cele făcute anterior, precum și din cele curente sau slujbe part-time. Dacă ești broker și tranzacționezi acțiuni nu va merge rău luna aceasta. 

Dacă te-ai gândit să intri într-un parteneriat, este un moment bun, deoarece un parteneriat acum, poate funcționa în avantajul tău. Dacă vrei să îți cumperi o casă, ar trebui să mergi mai departe. 

Luna se va dovedi excelentă financiar dacă faci afaceri. Dacă intenționezi să investești într-un teren ar trebui să continue și să o faci acum, deoarece este momentul potrivit pentru a cumpăra proprietăți. Dar, în acest moment ar fi bine să nu ceri niciun împrumut, deoarece rambursarea acestuia se va dovedi prea grea pentru tine.

 Firmele de imobiliare și agenții săi vor putea încheia câteva oferte cu adevărat profitabile. Important este că vei găsi o cale prin care să elimini problemele financiare și ce este ai important îți va da posibilitatea să-ți îmbunătățești veniturile. În schimb, este un moment bun pentru a face investiții care să te ajute să renovezi în cazul că începe să vină destui bani. 

Dacă lucrezi în industria construcțiilor sau a materialelor de construcție te vei descurca binișor, dar dacă vrei să ieie un credit pentru nevoie persoanle, mai așteaptă puțin. 

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Berbec Sănătate

Dacă ai suferit de o afecțiune cronică s-ar putea să găsești un tratament care să și funcționeze pentru tine. Schimbările meteo nu îți vor afecta articulațiile, în schimb, ești predispus la răceală sau tuse. Începi să resimți stresul din ultimele luni, mai ales tinerii care au muncit pe rupte, de acasă sau de la birou. 

Vârstnici din familie ar trebui menajați deoarece se pot confrunta nu doar cu durri articulare ci și cu mialgii, dureri musculare. Atenție la volan, posibile accidente. La fel atunci când ești e stradă. 

Dacă ai probleme cu tulburările somacale, te vei liniști. Ai putea suferi de modificări extreme ale dispoziției, astfel încât să te răsfeți cu activități care ajută la relaxare și brusc să foești să fii lăsat în pace. Încearcă să nu mai bei apă de la robinet, orientează-te către apa plată. Dacă îți propui să intri într-un program de slăbire vei avea rezultate bune.

Citește și Horoscop Minerva Ianuarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂ-SCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top