Connect with us
Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Fecioară

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Fecioară

Privire generală. Casa și familia sunt priorități de top încă de la începutul anului. Soarele este în Casa a 5-a a iubirii și a relaxării. Poate fi o șansă de a-ți analiza progresul și de a face bilanțul a tot ceea ce ai realizat. 

Venus se mută pe 7 ianuarie în Capricorn, în același sector cu Soarele, încurajându-te să îți pui în valoare casa și să creezi stări și atmosfere diferite care să se potrivească cu camerele. S-ar putea să îți dorești să te relaxezi, în timp ce ci din familie sunt foarte energici.

Saturn și Jupiter sunt în Vărsător, în Casa a 6-a a stilului de viață. Ambele planete influențează domenii precum munca, productivitatea, bunăstarea și fericirea generală și ar putea aduce schimbări care să ofere vieții tale sentimentul direcției și a scopului. 

Mercur se mută în Vărsător și în Casa a 6-a, pe 8 ianuarie. Ești încurajat să te bucuri de viață, să te odihnești mai ales după săptămâna de sărbători. S-ar putea să existe o mulțime de evenimente sezoniere și ocazii de familie la care să participați, în ciuda blocajelor sau a cerințelor de distanțare socială.

Tot pe 8 ianuarie, schimbă și Marte semnul, trece în Taur și face un pătrat cu puternicul Pluto. Acest lucru ar putea coincide cu nevoia de a rupe legăturile cu cineva sau ceva care nu mai servește intereselor tale și acest lucru ar putea fi o ușurare.

Luna Nouă din 13 ianuarie aduce șansa unui nou început care ți-ar putea revitaliza afacerile de serviciu și de familie. Indiferent dacă ai în vedere mutarea, redecorarea, remodelarea sau un alt proiect referitor la animale de companie, această lunație anunță schimbări.

Luna Plină din Leu de pe 28 ianuarie în Casa a 12-a a abilităților psihice te poate conduce la o întâlnire încântătoare și plăcută.

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Fecioară Relaţional

O întâlnire mult așteptată, chiar dacă acasă, la lumina lumânărilor cu iubita este pe cărți. Profită la maximum și vorbește-I de adevăratele tale sentimente. S-ar putea să ai parte de mai multe întâlniri sociale în primul weekend al lunii; participarea la acestea pare să fie o idee bună, deoarece astrele spun că musai vei întâlni pe cineva special. 

Aceaste întâlniri de lucru la care participi se pot dovedi o mare lovitură în viața ta, pe măsură ce îți întâlnești sufletul pereche acolo. Te vei bucura de compania acestei persoane și există indicii sigure că aceasta se va transforma într-o aventură romantică. Vestea bună este că el sau ea vor răspunde sentimentelor tale și îți va sta alături la bine și la greu. 

Cu toate acestea, la jumătatea lunii, fii atent și conștient, deoarece există posibilitatea să te confrunți cu anumite probleme. 

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Fecioară Profesional

Cariera ta face un salt rapid și în cele din urmă visul tău de a lucra pentru o organizație mare se va realiza. Profită la maximum de această șansă și încearcă să îți îmbunătățiți abilitățile profesionale. Multe șanse de a evolua pot apărea în această perioadă. 

Pe de altă parte, dacă ești student și dorești să lucrezi cu jumătate de normă pentru a reduce o parte din povara financiară ar trebui să continui să cauți, deoarece acest lucru nu îți va împiedica studiile. Luna este foarte bună în ceea ce privește șomerii, deoarece în sfârșit, primesc telefonul pe care îl așteaptă. 

Acordați o atenție specială talentelor de comunicare și nu lăsa nivelul de încredere să scadă. Norocul pare să-ți zâmbească de data asta. Restricțiile impuse de restricții vor afecta negativ, în continuare industria HoReCa. Consideră că acesta este un test al răbdării voastre. 

Pe de altă parte, vei fi foarte ocupat, deoarece ți se încredințează câteva sarcini provocatoare. Aceste misiuni inspiră și scot la iveală tot ce este mai bun în tine. Designerii, arhitecții, graficieni și creatorii de site-uri vor avea șansa de a avansa în carieră. Te afli la maximum de creativitate și îi impresionezi pe ceilalți cu ideile unice. Este posibil ca unii dintre voi să obțină o promovare după o lungă perioadă de timp în așteptare. 

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Fecioară Financiar

 Este o perioadă pentru a pune în aplicare noi planuri. Deciziile grăbite trebuie evitate, deoarece vor perturba ritmul financiar. Această perioadă te va face să contabilizezi cât ai cheltuit de Sărbători și cât va trebui să cheltui pentru soluționarea unor diferende și a unor litigii. Cere sprijin financiar și emoțional de la cei care te iubesc și se gândesc la tine. 

Fii foarte econom cu cheltuielile tale de această dată. Vei genera fondurile necesare pentru proiectele și planurile viitoare numai prin împrumuturi. Călătoriile de afaceri importante și noile conexiuni vor fi punctul culminant al acestei luni. Se pare că șefii îți vor întinde o mână de ajutor în ceea ce privește proiectele în desfășurare. 

Hobby-urile creative îți pot aduce venituri suplimentare. Oportunitățile de a obține câștiguri financiare se vor dezvolta prin interacțiunea cu oamenii care înțeleg ce faci. Câștigurile tale vor crește, iar financiar lucrurile se vor așeza. Nu fi reticent în a-ți pune planurile în aplicare. Ideile tale îți permit să atragi oameni importanți. Poți cheltui în schimb, pentru renovarea casei.

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Fecioară Sănătate

Vei avea mai mult sau mai puțin timp să te ocupi de probleme majore de sănătate. Persoanele în vârstă vor avea zile calme, fără durerile care le-au tulburat în ultimele zile. Pe cei tineri i-aș sfătui să nu se răsfețe prea mult cu mâncarea de la fast food, deoarece acest lucru poate duce la apariția unor probleme ale pielii. 

Este foarte important să te odihnești suficient, deoarece programul tău este destul de agitat. A muncii prea mult îți poate afecteza sănătatea la un moment dat. Ai grijă la alimentație pentru că vei avea nevoie de toată energia de care dispui. Acesta momentul potrivit să te apuci de exerciții fizice pentru a obține rezultate rapide. 

Dacă suferi de astm trebuie să ai mare grijă. Îți sugerez să nu petreci ore în șir în fața computerului, deoarece acest lucru ar putea duce la probleme cu ochii. Ai putea fi predispus la răceli, așa că ia toate măsurile care se impun.

Citește și Horoscop Minerva Ianuarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂ-SCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Continue Reading
You may also like...

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top