Connect with us
Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Vărsător

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Vărsător

Prezentare generală. Profită de acest început de an. Cu Soarele în Capricorn și în Casa a 12-a, chiar dacă trebuie să te conectezi cu prietenii și rudele, mai ales online, șansa de a ajunge pe cineva din urmă nu trebuie ratată. De fapt, zona ta socială strălucește cu adevărat, în special cu Mercur în aceeași casă și de Venus din Casa a 11-a a prietenilor.

Luna Nouă din Capricorn, pe 13 ianuarie, ar putea coincide cu o întâlnire care pare una de destin. S-ar putea să simți că această persoană este importantă pentru tine, chiar dacă îți este greu să identifici de ce. Ia lucrurile încet.

Saturn este în Vărsător și în Casa 1. Devii mai responsabil și mai serios. Obiectivele tale pot necesita un angajament și o responsabilitate mai mare și vei fi dispus să îți asumi toate acestea.

Jupiter este și el în Vărsător  semn că vei fi gata să faci o mișcare îndrăzneață, mai degrabă, decât să rămâi în poziția în care ești. Noile provocări te-ar putea entuziasma chiar dacă înseamnă să faci un salt în credință.

Mercur se mută în Vărsător pe 8 ianuarie. În aceeași zi și Venus trece în Capricorn iar Marte în Taur. Săptămânile următoare ai putea avea poftă de liniște și armonie. Nu îți refuza această șansă de relaxare, mai ales că ea coincide cu prima lună din an și cu un moment în care s-ar putea să îți dorești să te retragi din viață.

În cele din urmă, Luna plină din Leu, de pe 28 ianuarie din Casa a 7-a a relațiilor de orice fel este un alt apel pentru a te hrăni sănătos și a savura puțin mai multă îngrijire de Sine.

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Vărsător Relațional

 Dacă ești într-o relație, s-ar putea să întâmpini obstacole și să ai neînțelegeri cu partenera/ul. Fie încetezi să-ți mai pese de ce cred alte persoane, fie te distanțezi de ea sau de el.  Nu împinge prea tare o relație dacă nu merge sau renunță dacă te simți controlat. 

Este o lună bună pentru aceia dintre voi care s-au îndrăgostit recent, se simt bine alături de persoana respectivă și mai târziu, vor veți discuta despre angajamente. O lună promițătoare pe măsură ce dragostea pătrunde tiptil în viața ta. 

Vestea bună este că, dacă ești în căutarea unei partenere, îl poți găsi până la mijlocul lunii. S-ar putea, de asemenea, să aprofundezi o relație cu cineva pe care îl admiri de mai mult timp. Bucură-te de această perioadă și construiește o relație bună bazată pe încredere. 

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Vărsător Profesional

S-ar putea să fii ademenit de un loc de muncă foarte bine plătit. Poți chiar să te gândești să-ți părăsești poziția actuală pentru acest loc de muncă. Ai grijă, să nu-ți închipui cumva că iarba este mai verde decât acasă, deoarece este posibil să nu ai imaginea completă. Asigură-te că, înainte de a-ți schimba locul de muncă, ești sigur că acolo und mergi este mai bine decât cel de la care pleci.

Pe cât posibil, abține-te să iei o decizie pripită luna aceasta. În cazul că nu pleci în altă parte, s-ar putea să obții promovare care să îți ducă cariera unde nici nu te gândești. Asigură-te că profiți de această șansă și dă tot ce ai mai bun la locul de muncă. Vei beneficia prin asumarea unor responsabilități suplimentare și prin îndeplinirea obiectivelor stabilite la timp. Abilitățile tale de conducere vor fi îmbunătățite în acest timp și vei putea să îi impresionezi atât pe șefi, cât și pe colegi. 

Ai sentimentul că ești depășit, cunoștințele de bază și competența sunt și ele de domeniul trecutului, parcă. Actualizează-ți CV-ul și caută un loc de muncă nou în care abilitățile tale sunt mai utile. Totuși, nu fă niciun pas mare în această lună. Lucrează la perseverență și încearcă să-ți păstrezi starea de spirit.

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Vărsător Financiar

Poți beneficia, din punct de vedere financiar, de unele surse neașteptate care îți îmbunătățesc situația financiară. Banii pe care îi câștigi luna aceasta te vor ajuta să faci investiții bune dacă ții cont de interesele pe termen lung. De asemenea, este posibil să fii confuz cu privire la cele mai bune căi de investiții. Consultă un expert financiar și nu îți risca banii. Dacă ești în căutarea de opțiuni pentru ceva viabil, atunci este o lună propice să investești în imobiliare. Apar oportunități pentru majoritatea dintre voi. Nu lăsa aceste oportunități să se piardă. 

Urmărește-ți cu atenție cheltuielile, deoarece cele neașteptate nu pot fi excluse în totalitate. Nu-ți băga banii în cine știe ce minuni așa după ureche, deoarece piața de capital este fluctuantă, instabilă și imprevizibilă. 

Luna aceasta ar trebui să urmărești din punct de vedere financiar, ce oportunități apar de a face bani. Există șanse mari să se concretizeze ceva. Acest lucru te va ajuta să obții profituri financiare bune. Este și un moment bun pentru a achiziționa o mașină nouă dacă ai planifica să cumperi una. Timpul este de bun augur pentru semnarea unor tranzacții financiare majore.

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Vărsător Sănătate

 Brusc o problemă de sănătate se va vindeca, dar știți foarte bine că o suferință nu se vindecă dintr-odată! Totuși discuția cu un medic te-a recentat pe linia respectării unor anumite principii. Cu toate acestea, trebuie să ai grijă de sănătate. 

Cultivarea hobby-urilor și petrecerea timpului cu cei dragi nu numai că îți va aduce bucurie, ci va accelera și procesul de recuperare. Situațiile ușor stresante la locul de muncă îți pot afecta sănătatea în a treia săptămână. Posibil să te simți obosit și să te plângi mai des de dureri de cap. Pentru a evita problemele de sănătate în această lună, nu trebuie să mai lucrezi sub presiune și să fii mai antent la sănătate. 

Te vei simți mult mai bine odată ce îți vei petrece timpul liber doar pentru a te relaxa. Luna aceasta, șansele de recuperare a durerilor de spate sunt mari. Problemele cutanate apar undeva spre sfârșitul lunii, dar această problemă poate fi evitată printr-o alimentație adecvată. Exercițiile fizice practicate zilnic țin bolile la distanță.

Citește și Horoscop Minerva Ianuarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂ-SCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top