Connect with us
Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Săgetător

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Săgetător

Privire generală. Iată-ne și în luna de după sărbători, cu Soarele în capricorn până pe 20 ianuarie, așa că poți savura primele trei săptămâni mulțumit. Și nu este nimic egoist în a face acest lucru, deoarece te poate face să te simți mult mai bine.

Venus se mută în Capricorn pe 8 ianuarie, iar prezența ei aici te poate încuraja să te angajezi nu în spiritul aventurii, ci ducând relațiile la un nivel mult mai interesant. Și dacă îți dorești dragoste, ai putea fi foarte atrăgător pentru ceilalți. 

Apoi, Jupiter și Saturn sunt în Vărsător, semn cu care tu rezonezi extraordinar. Prezența lor în Casa a 3-a a comunicării și a gândirii, poate avea un efect de împuternicire asupra mentalității, a capacității tale de a studia și a dorinței de a lua la bord noi concepte și idei interesante. Începe o perioadă de emulație ideatică.

Banii și resursele pot fi subliniate în continuare atunci când Mercurul se mută în Vărstător tot pe 8 ianuarie, în aceeaiași Casa a 3-a, alăturându-se lui Jupiter și lui Saturn. Dacă ai de făcut cadouri pe care nu ai apucat să le oferi de sărbători și vrei să ai un nou an bun din punct de vedere financiar, o mică planificare te va ajuta foarte mult.

Marte în Berbec și el va schimba, în sfârșit semnul, pe 7 ianuarie va trece în Taur, mai mult, se apropie de conjuncția cu Uranus și cu Lilith, în Casa a 6-a a stilului de viață, încurajându-te să abandonezi ceva care a provocat tensiuni intense. Acest lucru poate duce la evoluții pozitive.

Luna Plină din Leu de pe 28 ianuarie, sugerează că un mic blocaj, nu vrei să scapi de lucrurile care nu îți mai sunt de folos, așa că un plan de cheltuieli te poate ajuta să eviți risipa.

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Săgetător Relațional

 Viața sentimentală va aduce bucurie neașteptată pentru mulți dintre voi. În ceea ce privește intrarea într-o nouă relație, ți-aș recomanda să stai cuminte. Mai bine fii atent și analizeză persoana care te atrage înainte de a-ți oferi inima, mai ales atunci când crezi că ai cele mai mari șanse. 

Lucrurile se schimbă odată cu a doua săptămână. Ești gata să îți arați adevăratele sentimente celei/celui pe care o/îl iubești. Posibil ca lucrurile să se miște foarte ușor atunci când o mare parte din așteptările tale se împlinesc. Cu toate acestea, în a doua jumătatea a lunii trebuie să fii atent la cineva doar să cochetează cu tine. Dacă ai o relație la distanță va trebui să găsești modalități să vă vedeți mai des. 

Pentru tinerii îndrăgostiți, un sfat: în momentul în care te simți copleșit sau nevoit să te explici mereu, ieși din relație. Posibil ca aceste lucruri să se întmple, de tine depinde să fii hotărât. 

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Săgetător Profesional

 Obstacolele din trecut încep să se îndepărteze, deoarece acum vezi luminița de capătul tunelului. Orice nouă inițiativă pe care o vei începe luna aceasta va merge bine. 

Pictorii, muzicienii și cărturarii vor avea suficiente ocazii să-și afișa talentele, ceea ce le va aduce faimă. Felul cum muncești îți va aduce laude din toate părțile, fie că sunt colegii de departament, fie șefii. Coordonează-te cu colegii pentru o eficiență maximă la locul de muncă. 

Nu vei fi ocupat doar cu proiectele actuale, dar vei avea și o mulțime de lucrări noi care îți vor venica o mănușă. Asigură-te că respecți toate termenele în această lună, deoarece orice întârziere în acest sens ar putea crea probleme. 

Trebuie să îți stabilești prioritățile corect pentru a păstra echilibru și pentru a-ți duce cariera în direcția dorită. Este posibil ca colegii să îți fie de mare ajutor acum. Nu îți poți permite să faci nicio greșeală, așa că ai grijă pe plan profesional. Succesul pe care îl obții te va motiva să lucrezi și mai mult. Este o lună bună pentru cei cae lucrează în sectoarele bancare.

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Săgetător Financiar

Cteva surprize plăcute se arată la oriontul financiar luna aceasta. Sunt indicii că vei avea profit bun din varii servicii sau surse neașteptate. Acesta este un moment bun pentru a investi banii în depozite pe termen scurt care să asigure rentabilități rapide. Ia deciziile cu mare atenție și nu vei avea nicio pierdere. 

Dă cea mai bună utilizare banilor în a doua săptămână a lunii. Poziția financiară promițătoare te va ajuta să faci investiții care vor aduce foloase mai mari. Unele riscuri pe care ți le asumi în această lună îți vor aduce banii în plus în buzunare. Planifică-ți bugetul și gândește-te la modalități de a economisi banii pe viitor. Situația financiară va fi mult mai bună dacă încetez să mai faci investiții imprudente. 

Nu vei experimenta urcușuri și coborâșuri majore în această perioadă. Cu toate acestea, trebuie să aștepți momentul pentru a face investiții. De asemenea, acesta nu este bine să faci  împrumuturi. Gândește-te la modalități de a câștiga o sumă suplimentară care te poate ajuta să îți îmbunătățești situația financiară. Planifică-ți banii cu mult timp în avans pentru a evita eventualele probleme.

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Săgetător Sănătate

 Luna aceasta trebuie să faci tot posibilul și să eviți mâncarea în exces, altfel în curând vei avea probleme cu greuatea. Te vei simți mult mai bine dacă încerci câteva exerciții de fitnes, YouTube-ul abundă în exemple și vei rămâne în formă o perioadă mai lungă de timp. Păstrează nivelul colesterolului sub control. O alimentație echilibrată este o necesitate pentru a rămâne sănătos nu doar luna aceasta. 

Undeva pe la jumătatea lunii s-ar putea să te îngrjreze durerile de stomac, mai frecvente decât de obicei. Cu toate acestea, nu ai motive să fii prea îngrijorat, Renunță la prăjeli, la alimentele superprocesate, la băuturile acidulate, și vei scăpa de aceste probleme până la sfârșitul lunii. De asemenea, evită alimente grase și condimentate.

Către sfârșitul lunii te vei simți în formă și bine. Munca și exercițiile fizice pe care le-ai făcut în ultimele zile încep să dea rezultate. Te vei bucura de rutină și vei beneficia de această schimbare a stilului de viață.

Citește și Horoscop Minerva Ianuarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂ-SCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top