Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Taur

02.01.2021
Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Taur

Privire generală. Ianuarie aduce o schimbare de focalizare care te-ar putea face dornic să îți asumi ambiții mai mari, împreună cu mai multă responsabilitate. Totul începe cu Soarele în Casa a 9-a de spiritualitate, a drumurilor lungi, a studiilor și a metafizicii, inspirându-te să lucrezi la acele probleme care ar putea avea nevoie de atenție.

Există o puternică Lună Nouă pe 13 ianuarie, în aceeași Casa a 9-a, astfel încât ai putea fi propulsat către o nouă afacere, oportunitate, proiect sau angajament. S-ar putea să primești o ofertă la care nu poți rezista și, dacă da, ar merita să o analizezi totul înainte de a semna ceva.

Accentul pe acest sector spiritual este pus de Venus care pe 8 ianuarie va trece în Capricorn, ceea ce poate îmbunătăți cu pasiune o legătură actuală sau poate anunța o fază mai profundă într-o relație în devenire. Pasiunea poate fi sporită, iar acele momente intime ar putea apărea mai frecvent.

Saturn și Jupiter sunt în Vărsător, în Casa a 10- a carierei. Acest lucru pune accentul nu doar pe cariera ta ci și pe imaginea ta deoarece responsabilitățile se vor accentua, precum și șansa de a lua noi decizii.

Există, de asemenea, o schimbare în sectorul noilor experiențe și orizonturilor îndepărtate, pe măsură ce Mercur se mută în Casa a 10-a a carierei, în Vărsător, tot pe 8 ianuarie iar mintea ta se xoncentrează pe cei vrei să faci. 

S-ar putea să te simți mai puțin împovărat de problemele emoționale pe măsură ce Soarele trece în Vărsător și el pe 20 ianuarie, ești implicat serios în căutarea a noi oportunități care par să promită foarte mult.

Luna Plină din 28 ianuarie în Leu sugerează noi posibilități de cercetat, astfel că săptămânile următoare te pot ajuta să găsești exact ceea ce dorești, chiar dacă mai trebuie să înveți.

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Taur Relaţional

Dacă ești singur și așteapți să se întâmple ceva deosebit în viața lor, nu trebuie să dispere – speranța și dragostea sunt aproape. Dacă ești îndrăgostit ar trebuie să petreceți ceva mai mult timp timp, unul cu celălalt. A trecut destul de mult timp de când voi doi nu ați mai discutatat problemele care contează. De asemenea, dacă intenționați să vă căsătoriți, așteptați o vreme înainte să le dați de știre părinților. Perspectiva schimbată ar atrage atenția iubitei/ului tău așa că sărbătorește această ocazie. 

Se pare că unii dintre voi au mai multe relații; acesta este ceva care trebuie să te îngrijoreze altfel mulți dintre voi vor fi răniți. Luna aceasta, viața setimentală probabil va face niște piruete de forță. Ți-ar putea fi dor de compania partenerei/ului. Nu fii dezamăgit pentru că va fi o binecuvântare deghizată, deoarece vei realiza cât de mult iubiți. 

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Taur Profesional

 Obții sprijin de la cineva care te sprijină în implementarea rapidă a planurilor tale. Eforturile susținute și atitudinea prudentă în ce ai de rezolvat sau întreprinzi, vor da rezultate. Ai grijă, deoarece emoțional poți crea unele probleme. Dar chiar și atunci puterea ta neclintită, va depăși problemele. Gestionarea cu pricepere a unor probleme financiare dificile va fi provocarea pentru această lună. 

Relațiile cu colegii s-ar putea tensiona, dacă nu îți limitezi discursul. Ai grijă, deoarece această perioadă este excelentă pentru a obține rezultate imediate, cu condiția să nu te abați de la ceea ce îți propui. Eforturile depuse acum vor aduce rezultate foarte bune în zilele următoare. Scrisorile, mailurile și întâlnirile de tot felul vor contribui cu vești bune, iar noile contacte se vor stabili destul de repede. 

Ieși din stresul care ți-a cuprins mintea și să planifică-ți lucrurile într-o ordine mai sistematică pentru a culege recompense pe termen lung. Acesta nu este cel mai bun moment pentru a face investiții în tehnica de lucru de ultimă oră care ajută enorm sistemul de telemuncă.

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Taur Financiar

Fiind luna de început de an, aș sugera să limitezi orice cheltuieli inutile, deoarece există șanse să cheltui tot ce ai. Poți solicita un împrumut, deoarece acesta va fi aprobat cu ușurință. Investițiile anterioare îți vor aduce profituri bune, ceea ce va ușura lucrurile din punct de vedere financiar. Analizează cu atenție toate deciziile financiare, deoarece orice neglijență ar putea duce la pierderi pentru tine. Fă tot posibilul să amâni decizia de a vinde orice proprietate până la o dată ulterioară, deoarece s-ar putea să nu obțineți prețul dorit.

 Luna aceasta te vei concentra asupra investițiilor, deoarece este momentul potrivit pentru aceasta. Atât acțiunile, cât și proprietățile par a fi opțiuni viabile în care să investești. Dacă ai o mică afacere, vei primi niște oferte cu adevărat profitabile, care vor ajuta afacerea să crească rapid. 

Dacă ativezi în domeniile artei ca muzician, pictor și sculptor, te vor descurca în mod excepțional. O sursă neașteptată de venit, posibilă bursă, ți-ar putea deschide perspectiva de a te inspira să privire la investițiile tale. A intra într-un nou parteneriat sau chiar a investi în unul existent, ar putea aduce beneficii de ambele părți.

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Taur Sănătate

La începutul lunii ți-ai dori să începi un program de exerciții fizice. Unele probleme minore de sănătate te-au determinat să fii atent la sănătatea ta, iar începerea unui nou regim este cu siguranță un pas în direcția cea bună. Cu toate acestea, evită să primești sfaturi de sănătate de la alții, deoarece ar putea să te inducă în eroare. 

În a doua săptămână, intri în panică legat de greutate și cauți cu disperare soluții. Ești mai atent la ce mănânci și faci alegeri înțelepte când vine vorba despre sănătatea. Profită de aceste vibrații ușoare pentru a te relaxa și ați revigora corpul și spiritul. 

În a treia săptămână mișcarea îți va aduce beneficii imense în planul sănătății. Te întinerește pe lângă faptul că sporește nivelul de energie. Te simți mult mai bine trecând la un regim mai light. Dureri de stomac cauzate de alimente supraprocesate, grase sau prăjite pot apărea undeva spre sfârșitul lunii; fii atent deci, la cât și ce mănânci. Pacienții cu diabet și tensiune ar trebui să facă ceva mai multă mișcare. Repet, atenție la ceea ce mănânci luna aceasta, deoarece problemele digestive vor fi la ordinea zilei.

Citește și Horoscop Minerva Ianuarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂ-SCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI