Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Pești

02.01.2021
Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Pești

Prezentare generală. Soarele este în Capricorn și în Casa a 11-a a prietenilor, astfel încât următoarele zile până pe 20 ianuarie, pot fi o oportunitate de a te bucura că ești în centrul atenției. O mișcare îndrăzneață și curajoasă, cum ar fi să te prezinți cuiva important, ar putea face diferențiața. 

Luna Nouă din 13 ianuarie, poate acționa ca un catalizator, încurajându-te să profiți de acele oportunități de aur care te-ar putea catapulta la un nou nivel. Este timpul să mergi mai departe pe calea evoluției tale. 

Există o schimbare majoră prin faptul că Saturn și Jupiter sunt în Vărsător, în Casa a 12-a sector spiritual. Ambele planete te pot încuraja să mergi mai profund, abordând orice problemă care apare în acest moment. S-ar putea să dorești să adopți o disciplină care te poate ajuta, cum ar fi ținerea unui jurnal sau meditația. 

Mercur și Venus schimbă semnele pe 8 ianuarie. Mercur trece în Vărsător, Venus în Capricorn. Cu o zi înainte și Marte a trecut în Taur. Poate spori dorința de a te conecta cu prietenii și familia și nu numai. Chiar dacă există restricții în ceea ce privește ieșitul și întâlnirile în spații deschise, te poți bucura de ele online. 

Luna plină în Leu de pe 28 ianuarie în Casa a 6-a a stilului de viață, poate fi o șansă pentru o reuniune care să aducă oameni cunoscuți împreună online. Poate fi un memento pentru a rememora anul care a trecut.

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Pești Relaţional

Cei care v-ați logodit recent nu trebuie să urmăriți obiectivele carierei cu prețul relației. Cei singuri ar putea avea parte de o propunere romantică. Nu ai fost niciodată atât de atractiv și imposibil de ignorat ca luna aceasta! Vei fi încântat și totul va merge perfect. Dacă ți-ai planificat să te căsătorești, acesta este momentul potrivit, deoarece vei primi un răspuns pozitiv. Dacă ai divorțat de ceva timp acum te vei gândi că a veit timpul să cunoști pe cineva. 

Ai putea fi atras de o/un colegă, dar nu ceda tentației, deoarece ar putea avea repercusiuni grave asupra căsniciei. Dacă nu ai pe nimeni, vei întâlni în cele din urmă pe cineva interesant. Cea mai bună veste este că această persoană răspunde sentimentelor tale. 

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Pești Profesional

Dacă dorești să ai o carieră în medicină, continuă și profită la maximum de acest moment bun. Dă-i cea mai mare lovitură profesională. Abilitatea de a-ți asuma responsabilități suplimentare și de a rezolva probleme complexe îți aduce succes profesional. Probabil că lucrurile se vor mișca foarte ușor la început, dar trebuie să fii atent și să nu iei nimic sau pe nimeni de la sine. 

Pentru unii, o schimbare la locul de muncă aduce rezultate pozitive. Atitudinea optimistă te ajută să finalizezi sarcinile dificile. La jumătatea lunii, un program aglomerat, împreună cu lipsa de sprijin a colegilor, ar putea face dificilă finalizarea lucrărilor la timp. Ai văzut că oameni vin și pleacă și va trebui să fii precaut în ceea ce privește familiaritatea sau apropierea de anumiți colegi, până când îi cunoaști cu adevărat. 

Nu lăsați niciun rezultat dur să te descurajeze la birou, deoarece sfârșitul lunii, în general, are rezultate promițătoare. Cu toate acestea, astrele te avertizează să păstrezi distanța față de un coleg lacom, deoarece ai șansa ca acesta să te îndrume greșit. Folosește-și intuiția pentru a lua o decizie rapidă care te-ar ajuta. Cine intenșionează să își schimbe locul de muncă va avea probabil șanse prin contacte influente.

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Pești Financiar

Unele câștiguri neașteptate din investiții anterioare te motivează să obții randamente uriașe investind mai mulți bani în mici provocări existente. Extinderea relațiilor îți pot aduce profituri bune, dar consultă-te cu cineva care are experiență înainte de a face orice pas major. 

Cu toate acestea, la jumătatea lunii, unele suișuri și coborâșuri de pe piața financiară te îngrijorează, dar va fi în interesul tău să rămâi calm și rațional. Vinde-ți acțiunile sau certificatul de investitor numai atunci când obții un preț bun pentru ele. 

Evită să iei decizii pripite, deoarece această fază este temporară și va trece. Asigură-te că nu arunci banii pe fereastră, în special îna doua jumătate a lunii. De asemenea, evită și împrumuturile de a prieteni sau împrumuturile bancare. Vei beneficia investind bani în proprietăți – un teren, o casă sau un apartament date la închiriat! 

Poziția financiară se va îmbunătăți, în special spre sfârșitul lunii. Există șanse să recuperezi unele plăți în așteptare. Acest lucru vă va fi de două ori avantajos, deoarece, pe de o parte, vei achita facturile și de cheltuielile imediate și, pe de altă parte, vei rămâne cu o sumă excelentă în buzunar. În schimb, poți cumpăra antichități și bijuterii. 

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Pești Sănătate

 Trebuie să stai departe de mâncarea picantă și uleioasă. Inspiră cât de mult aer proaspăt poți, deoarece aduce beneficii sănătății. Trebuie să fii motivat pentru a scăpa de emoțiile negative. Aș sugera ca luna aceasta să ieși din obiceiurile tale și să fii altfel, optimist, pozitiv și cu gânduri senine. Atitudinea pozitivă, combinată cu exercițiile fizice și cu o alimentație pe măsură, te menține într-o stare de spirit sănătoasă. Atitudinea schimbată te ajută să te eliberezi de tensiuni și să te relaxezi. 

Trebuie totuși să îți iei și niște măsuri de precauție. Fă o plimbare în jurul blocului sau prin curte, în fiecare zi, dimineața. Apoi, include în alimentație fructele de sezon și consumă numai mâncare gătită acasă. Dacă ai probleme cervicale, în sfârșit, vei simți că se ușurează. Dacă te lupți cu migrenele ai grijă și evită orice stres mental sau stări tensionate. Fă câteva schimbări în stilul de viață pentru a vă îmbunătăți sănătatea. 

Consumul excesiv de alcool s-ar putea dovedi periculos pentru aceia dintre voi cărora le place să aibă mai mult decât o șansă, pe termen lung. De dragul sănătății, renunță la viciu. Dacă ești în dificultate și le exagerezi inutil, îți vei provoca mai mult rău decât bine. Singura cale de ieșire este să începi să gândești pozitiv dacă dorești o îmbunătățire a stării de sănătate. 

Atenție la posibilele infecții ale tractului urinar.

Citește și Horoscop Minerva Ianuarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂ-SCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI