Connect with us
Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Leu

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Leu

Privire generală. Sezonul de sărbători a trecut, iar anul începe cu Soarele în Capricorn, în Casa a 6-a a stilului de viață. Dorința de a profita la maximum de activitățile sezoniere te-ar putea face să faci cadouri, să-ți prezinți munca la târguri de meșteșuguri sau online și poate bucurându-te chiar de câteva întâlniri romantice.

Pe 7 inuarie, Marte trece în Taur. Simți nevoia de acțiune și așa vei face doar că ai nevoie de puțină ordine în ceea ce dorești să faci. Taurul te va obliga la asta.

Intrarea lui Mercur pe 8 ianuarie în Vărsător și în Casa a 7-a relațională, ar putea fi un puternic îndemn de a face un pas îndrăzneț înainte. Acest lucru ar putea implica o aventură romantică, o expoziție online sau oportunități antreprenoriale, că tot vrei o casă. Și dacă dorești să înveți un nou joc sau hobby, a face acest lucru ar putea fi plinn de satisfacții.

Relațiile sunt, de asemenea, în centrul atenției atunci când Venus se mută în Capricorn în aceeași zi cu Mecur, în Capricorn și în Casa a 6-a a stilului de viață.

Jupiter și Saturn sunt în Vărsător. Prea plinul și Ordonatul. Această uniune a contrariilor te-ar putea face dornic să te bucuri de o nouă relație, dar sugerez prudență, în legătură cu  angajamentul.

Pe 13 ianuarie, Luna Nouă aduce șansa de a arunca o altă lumină asupra planurilor și proiectelor tale și, probabil, să renunți la orice altceva care nu te mai atrage, astfel încât să poți organiza totul și să te simți cumva mai conștient. 

Pe 28 ianuarie, Luna Plină din Leu poate fi un apel pentru a pune punct unei probleme care începe să te deranjeze. Ideea de a o abandona complet ar putea să te atragă foarte mult.

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Leu Relațional

Viața romantică este mai palpitantă ca niciodată, în această lună. Te simți foarte pasional, primești și oferi iubire și afecțiune partenerului tău. Te vei gândi serios că este timpul să intri într-o relație angajată. Dacă te-ai întâlnit recent, cu o fostă/un fost și care ți-a propus să reluați legătura, eu v-aș sfătui să vă mai gândiți. Nu te grăbi să faci ceva ce pe urmă ai regreta. 

Este posibil dacă ești singur să dai peste partenerul viselor tale și această persoană va răspunde deschis sentimentelor tale. Aș spune că este o lună foarte promițătoare în ceea ce privește viața ta sentimentală. 

Luna aceasta problemele tale se vor încheia chiar și cele legate de încredere. Analizează relația cu partenerul tău și vei realiza greșelile pe care le-ai făcut în trecut. A fi grăbit în chestiuni de inimă va duce în cele din urmă la nefericire și confuzie nu doar pentru tine.

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Leu Profesional

 Ți-aș recomanda să o iei ușor și să încerci să nu faci totul dintr-odată. Dacă ai copii studenți sau tu ești student, nu trebuie să exersați brusc și deodată ci să studiați într-un ritm constant pentru cele mai bune rezultate. Cei care doresc o carieră în artă sau în domeniul creativ vor avea câteva oportunități bune. 

Trebuie să fii precaut și să iei decizii în cunoștință de cauză în ceea ce privește cariera ta. Vei avea un început excelent pe măsură ce ți se va oferi un loc de muncă interesant. Ia în considerare aceste oferte, cu prudență însă, înainte de a-ți părăsi locul de muncă actual. Vei fi foarte mulțumit de direcția în care merge cariera ta. Există posibilitatea de creștere în acest moment. 

Ianuarie aduce vești interesante și pentru aceia dintre voi care sunteți șomeri. Primiți un răspuns pozitiv la un interviu recent la care te-ai prezentat. Poziția oferită ar fi foarte pe placul tău și te va ajuta și în cariera pe termen lung. 

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Leu Financiar

Planifică-ți strategiile ținând cont de interesele pe termen lung. Ajutorul financiar din partea părinților te va ajuta cu ratele rămase în urmă. Banii care vor veni te vor ajuta să achiți mare parte din ceea ce ai de plătit. Proiectele pe care le-ai tot amânat vor primi ajutor bănesc de la părinți. Acest lucru îți va permite să rezolvi toate datoriile acumulate. 

În același timp, gândește-te că vor veni și taxele anuale și dobânda la dobândă la ratele amânate. Aduse la zi, toate aceste lucruri ți-ar îmbunătăți considerabil poziția financiară. Ar fi prudent din partea ta să investești în lucruri sigure cu randament redus, dar constante. Evită schemele financiare dubioase. 

Investițiile mărunte dau roade în a doua săptămână. Poziția financiară devine tot mai puternică pe măsură ce obții randamente bune din aceste investiții. Cu toate acestea, înainte de a investi, cere sfatul cuiva mai experiementat pentru a alege cea mai bună ofertă de pe piață. 

Ai șansa ca niște planuri și idei excelente să îți atragă atenția. De asemenea, trebuie să verifici viabilitatea proiectului care ți se propune înainte de a intra în joc. Spre sfârșitul lunii, există șanse ca o datorie sau taxă neașteptată să îți pună bugetul în paranteze. Cu toate acestea, reușești să transformi totul în favoarea ta și, de asemenea, reduci cheltuielile și le eviți strict pe cele inutile. 

Posibil să ți se prezinte oferte financiare noi. Analizează-le, cântărește-le și ia în considerare toate aspectele, atât cele negative, cât șicele pozitive, înainte de a lua decizia finală.

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Leu Sănătate

În ianuarie vei avea suficientă energie și vitalitate pentru a trece printr-un program agitat. Femeile însărcinate sunt sfătuite să nu se agite sau să se supere prea mult ci să urmeze cu strictețe sfatul medicului. Să fie foarte atente la medicație.  

Ai putea fi predispus la accidente, așa că fii foarte atenți în timp ce conduci. Pentru a te calma sau a te relaxa te sfătuiesc să încerci meditația. Persoanele în vârstă se vor bucura de o sănătate bună, după disconfortul din ultimele luni. Mai ales aceia care au suferit de dureri articulare vor observa o îmbunătățire clară a stării de sănătate. 

Luna aceasta ar putea fi dură pentru adolescenți, deoarece trebuie să vă confruntați cu unele griji legate de păr și piele.

Citește și Horoscop Minerva Ianuarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂ-SCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top