Connect with us
Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Gemeni

Horoscop lunar

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Gemeni

Privire generală. Ianuarie pune accentul pe Casa a 10-a, sectorul carierei și a imaginii sociale. S-ar putea să ai parte de aventuri care de care, pe măsură ce soarele își continuă călătoria prin Casa a 9-a, a drumurilor lungi și a aventurii. De fapt se deschide calea pentru un nou început cu privire la o legătură romantică, socială sau mai formală.

Pe măsură ce Venus intră în Capricorn pe 8 ianuarie, în Casa a 8-a, Mercur intră în Vărsător în Casa a 9-a, s-ar putea să fii gata să duci o relație pe un teritoriu nou, iar acest lucru poate crește sentimentele unul pentru celălalt nemăsurat.

Jupiter și Saturn sunt în Vărsător și ei și această combinație te încurajează să iei în serios un obiectiv de anvergură și să depui eforturi ca să culegi apoi, recompense minunate. Ai putea fii încurajat să visezi, dar și să fii practic pentru a-ți atinge obiectivele. A face un salt de credință fără a face pregătirile ar putea provoca neliniște inutilă.

Accentul se schimbă odată cu Luna Nouă din 13 ianuarie. Folosește această ocazie pentru a evalua situația și a face orice ajustări necesare. Ai evitat ceva? Acesta este momentul să sapi adânc și să explorezi mai departe.

O Lună plină sensibilă în Leu pe 28 ianuarie ar putea declanșa emoții pe care probabil le vei simți și probabil te vor face să plângi și să eliberezi tensiunea interioară. Încercați să îți simplifici programul și fă-ți timp și pentru relaxare.

Relaţional. Luna aceasta se va dovedi excelentă pentru viața sentimentală, pe măsură ce vei vedea că armonia revine la relația voastră. Ai putea fi plăcut surprins când primești o propunere romantică neașteptată de la un prieten apropiat. Vei face tot posibilul să accepți acest lucru, însă nu te supune tuturor cerințelor partenerei/partenerului fără a lua în considerare consecințele. Găsește un echilibru între dragoste și obiectivele carierei sau pot exista probleme în paradis. Dacă ești singur, va trebui să mai aștepți până întâlnești partenerul care este cu adevărat compatibil cu tine. 

Orice dezacord pe care l-au avut cuplurile căsătorite luna trecută, va fi în cele din urmă rezolvat. Aceia dintre voi care v-ați exprimat sentimentele față de persoana pe care o admiri trebuie să meargă mai departe acum. Fiți siguri că veți obține un răspuns pozitiv. Și persoanele divorțate ar putea întâlni pe cineva interesant printr-un prieten comun. Fă-ți timp pentru a cunoaște această persoană și nu grăbi lucrurile.

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Gemeni Profesional

Ianuarie va începe bine pentru mulți Gemeni, deoarece proiectele în care ești implicat se va dovedi benefic și îți va stimula cariera. Dacă urmează să vă mergi la un nou loc de muncă, gândește-te la toate avantajele și dezavantajele acestuia, înainte de a părăsi locul de muncă actual. 

Este o lună în care vei învăța noi abilități și strategii. Există șanse ca cineva de la locul de muncă să îți împărtășească din experiența sa pentru a te motiva. Astrele sugerează, că această persoană îți va împărtăși experiențele pentru a te duce pe calea succesului profesional. Încearcă să nu ratezi această oportunitate și să înveți din ea. 

Vor fi de semnat acte, deci atenție la orice document legal. Trebuie să îți dezvoltați abilitățile tehnice pentru a vedea o creștere a carierei. Posibil să urmezi un masterat sau un curs la un institut profesionist care oferă educație tehnică de care ai nevoie. Este o perioadă bună pentru creatorii de modă și comercianți, deoarece vor obține noi proiecte care le vor aduce beneficii imense. 

O sarcină importantă cu termene limită îți va testa sinceritatea și devotamentul, în special spre sfârșitul lunii. 

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Gemeni Financiar

Eforturile tale neobosite te vor conduce să reușești și să ai câștiguri frumoase. Acest lucru îți va îmbunătăți poziția financiară, permițându-ți să îți achiți toate datoriile rămase în urmă. Investește o parte din bani pentru a genera venituri pentru viitor. De asemenea, înainte de a investi, propune-ți câteva strategii și apoi execută-le pentru a culege dividende bogate. 

Este posibil să beneficiezi financiar, mai ales după jumătatea lunii. Profiturile ar putea veni mult mai devreme decât te aștepți. Cu toate acestea, este prudent să investești în scheme pe termen scurt pentru a obține randamente rapide. Acest lucru îți va permite să creezi stabilitatea financiară pentru următorele câteva luni, cu destul de multă lejeritate.

 Crește cantitatea de vânzări din operațiunile instituției. Discută cu cineva specializat pe achiziții și vânzări, cu experiență, pentru a te asigura că dai cea mai bună utilizare a banilor. Este posibil ca tranzacțiile imobiliare să vă fie benefice de la jumătatea lunii. Calm, fără stres, achită taxa de timbru necesară, verifică documentele etc. Este recomandabil să îndepliniți toate formalitățile referitoare la tranzacție pentru a te salva de problemele viitoare. 

Horoscop Minerva Ianuarie 2021 Gemeni Sănătate

Vârstnicii din familie,  cu hipertensiune arterială vor trebui să fie puțin atenți. Dacă soția sau tu, vă confruntați cu probleme de greutate, încercați să scăpați de greutatea în exces cu exerciții fizice și cina să fie luată nu mai târziu de ora 18.00. Ai putea să te confrunți cu un fel de problemă emoțională – fă meditație, ascultă muzică de relaxare și vedeți ce fel de schimbări aduce în viața voastră. 

Înveselește-te! Respiră ușurat în timp ce te recuperezi după o răceală enervantă, la mijlocul lunii. Ar necesita o monitorizare strictă în perioada inițială. Nu îți neglija sănătatea și urmează o alimentație mai light. De asemenea, este important să păstrezi distanța față de o persoană temperamentală. 

Dacă porți ochelari, trebuie să mergi la un oftalmolog, la un control regulat. Posibile probleme cu tensiunea intra-oculară. Trebuie să te relaxezi. Evită drumurile lungi, deoarece este posibil să suferi de probleme de sănătate din cauza epuizării excesive. Gândirea pozitivă te va ajuta și îți va oferi liniștea mentală de care ai nevoie. 

Stilul tău de viață agitat, împreună cu obiceiurile alimentare nedorite, te-ar putea face vulnerabil la boală. Trebuie să faci câteva schimbări în viața ta, cum ar fi obiceiurile alimentare proaste ca să te bucuri de o sănătate bună. Include legumelor verzi și produsele din cereale integrale în alimentația zilnică. Te va ajuta foarte mult.

Citește și Horoscop Minerva Ianuarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂ-SCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top