Connect with us
Horoscop Minerva iunie 2021 Scorpion

Horoscop lunar

Horoscop Minerva iunie 2021 – Scorpion

Horoscop Minerva iunie 2021 Scorpion Privire generală. Problemele legate de relații sunt lămurite, în special pentru tine, în acest moment. Luna nouă din 10 iunie este  în casa intimității, evidențiind cel mai important partener al tău, în dragoste sau afaceri. Este o perioadă excelentă pentru a face planuri, a discuta despre mutare sau chiar pentru a spune da la oficiul stării civile. Dacă ești singur, ar trebui să întâlnești parteneri care par să aibă potențial pe termen lung. Pe de altă parte, eclipsa ar putea aduce venituri mai mari sau o cheltuială mare. Posibil să găsești un loc de muncă dacă nu ai unul. 

Jupiter este în Pești, după aproape 12 ani. Acest lucru poate face ca viața să se simtă mai fluidă și mai dulce, pe măsură ce te îndrepți către creșterea atât personală, cât și profesională. 

Pe 21 iunie, Mercur revine în mers direct. Respiri ușurat după ce ai simțit încetinirea treptată a afacerilor și a proiectelor. Abia după 25 iunie, poți relua acorduri concrete sau face cheltuieli majore. Acum este momentul să reexaminezi și să revizuiești planurile financiare, mai degrabă, decât pentru a planifica noi cheltuieli. Deocamdată.

Horoscop Minerva iunie 2021 Scorpion Relațional

 Opoziția Venus – Pluto de pe 22 iunie, sugereză că începi să te gândești la lucruri serioase. Este în regulă să te gândești la opțiunile tale, dar încearcă să nu te lași prins în lucruri care cer o gândire excesivă. Concentrează-te pe obiectivele pe termen lung.

Stăpânul tău tradițional, Marte trece în Leu pe 12 iunie taman atunci când sexualitatea lui Lilith te atinge, trimițându-ți semnale mixte despre o anumită situație romantică nicium. Ești mai mult decât gata să mergi mai departe, dar ar putea exista câteva semnale care te avertizează să o iei mai încet.

Eclipsa de Soare de pe 10 iunie te pregătește pentru ceva ieșit din comun, dar este mai bine să te odihneți acum. Deplasarea prea rapidă poate umbri complet intențiile tale bune.

Horoscop Minerva iunie 2021 Scorpion Profesional

Multă energie masată în parteneriate. Poți găsi coleg mai tânăr care să te ajute cu postările în social media. Pe 1o iunie, are loc Lună Nouă în Gemeni și ai putea găsi un partener tăcut, care este dispus să investească în afacerea ta, permițându-ți să iei deciziile.

Jupiter este în Pești și în casa speculațiilor financiare, aducând noroc în jurul investițiilor mici. Sigur, asta nu înseamnă că poți face ce vrei, dar îngerul tău păzitor este prezent și te scoate din pericol dacă faci o alegere greșită.

Eclipsa inealară de Soare din 10 iunie are loc în sectorul resurselor de la alții. Aș spune că această eclipsă aduce lecții despre bani. Protejează-ți conturile și parolele și raportează rapid orice activitate suspectă. Fii cu ochii pe poșetă sau portofel când ești în mulțime.

Pe 21 iunie, Mercur revin în mers normal în aceeași casă a resurselor de la alții. Dacă ai solicitat vreun împrumut pentru extnderea micii afaceri și acesta a întârziat din cauza dosarului incomplet, după 25 iunie ai putea primi vești bune. 

Horoscop Minerva iunie 2021 Scorpion Financiar

În iunie va trebui să cheltui inteligent pentru a avea profit. Fluxul de numerar poate fi limitat până undeva spre sfârșitul lunii. Folosește-ți resursele cu atenți pentru a obține profituri mai bune. Nu este un moment bun pentru a investi pe piața de valori. Instabilitatea pe piața acțiunilor te poate îngrijora. Abia după 21 iunie, ai putea să observi o îmbunătățire considerabilă a finanțelor. 

Tranzacțiile externe și contractele mari îți vor aduce câștiguri bune. Acum poți investi niște bani în fonduri sigure. Vei câștiga serios dacă iei toate deciziile cu înțelepciune în acest moment. Îndrumarea unui consilier te va ajuta cu investițiile din această lună. 

Posibil ca finanțele tale să fie mult mai bune dacă nu investești în scheme pe termen scurt. Unii dintre voi ar putea începe să se gândească să cumpere o casă nouă sau să ia un împrumut pentru locuință. Nu va fi o idee rea, cu condiția să te gândești și la cele mai mici detalii și să te informezi, înainte. 

Horoscop Minerva iunie 2021 Scorpion Sănătate

Marte planeta casei stilului de viață, este în sectorul oportunităților, așa că s-ar putea să fii pregătit să explorezi noi modalități de a-ți spori bunăstarea. Dar, pentru că există și un dar, atenție la crizele spontane ale unor suferințe recurente – dureri de cap, de dinți, sinuzită. Mercur este retrograd și poate provoca toate acestea. Poziția lui Marte ar putea implica implicarea în noi convingeri care să te scoată din zona de confort. Dacă îți plac sporturile care implică un anumit risc, cum ar fi alpinismul, surfingul sau ceva similar, s-ar putea să fii gata să îți forțezi limitele ca să vezi până unde poți merge. Practicând aceste sporturi, te simți mai plin de viață, mai vital și mai energic, cu mai multe de investit în viața și munca de zi cu zi. Și cu cât ieșiți mai mult și te miști, cu atât ai mai multe beneficii pentru starea ta mentală.

Horoscop Minerva iunie 2021 horoscop lunar, alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top