Connect with us
Horoscop Minerva iunie 2021 - Leu

Horoscop lunar

Horoscop Minerva iunie 2021 – Leu

Horoscop Minerva iunie 2021 Leu Privire generală. Este o lună importantă pentru tine. Lună Nouă din 10 iunie este conjunctă cu  eclipsă inelară de Soare, pregătește-te de unele probleme în ce privește ambițiile tale. Este momentul unui efort profesional major, să lucrezi pentru promovare sau să cauți un loc de muncă mai bun. Este una dintre cele mai importante perioade ale anului pentru a cunoaște nivelul de succes pe care îl dorești și pentru a face pași spre acesta.

Jupiter este în Pești până pe 28 iulie, în casa resurselor de la alții. Fiind vorba despre casa intimității, probabil te vei apropia mai mult de partener, reaprizând o flacără care amenința să se stingă. De asemenea, Jupiter în Pești, ar putea aduce, de asemenea, oportunități pentru profituri mari, în special sub formă de bonusuri sau a unor câștiguri mai mari. Lucrează în acest sens acum și vei atrage succesul și prosperitatea și care va dura și tot anul 2022.

Revenind la eclipsa inelară de Soare aceasta va avea loc în casa prietenilor și a mediului social propriu, și aduce punctul culminant unei chestiuni romantice, creative sau de fertilitate. Acesta ar putea fi cu siguranță principalul eveniment al acestei luni, unul care îți va schimba viața pentru totdeauna. Dacă ești singur ai putea simți brusc că inima începe să îți bată din ce în ce mai repede semn că a fost prinsă în capcana iubirii, în timp ce, dacă ești căsătorit ai putea primi vestea venirii pe lume  unui copil.

Horoscop Minerva iunie 2021 Leu Relațional

Cu Soarele în Gemeni în casa prietenilor și a mediului social în care trăiești. Ar  trebui să fii pe drumul cel bun cu bugetul, care la rândul său ar putea ajuta viața sntimentală. Dacă ai bani în bancă, este un moment bun să îți permiți un mic cadou.

Modificările care au loc în timpul pătratului Uranus – Saturn pe 13 iunie te-ar putea elimina din joc, dacă dai dovadă de slăbiciune. Există unele probleme la care trebuie să ai grijă, dar cu puțină atenție vei ieși cu bine și mai puternic pentru a-ți continua munca.

Soarele părăsește Gemenii pe 20 iunie ca să intre în Rac, astfel încât să închei luna cu o notă romantică. Racul te face conștient de ideea de familie, deci nu există niciun motiv să nu te fixezi pe un singur scenariu romantic. Din punct de vedere social lasă oamenii să te cunoască!

Horoscop Minerva iunie 2021 Leu Profesional

Luna iunie aduce o îmbunătățire a relațiilor cu șefii, colegii și clienții.  Luna Nouă din 10 iunie ar putea să aducă o promovare sau să ți se solicite să faci parte dintr-un proiect mai mare al instituției.

Jupiter este în Pești și în casa ta resurselor de la alții. Dacă ai o afacere, acum ești pregătit să obții împrumuturi sau fonduri europene. S-ar putea să iei în considerare și discuții cu oamenii pentru a obține ceea ce ai nevoie pentru a realiza prototipul unui produs sau pentru a construi un site de comerț electronic.

Eclipsa inelară de Soare din Gemeni de pe 10 iunie din casa viitorului și a prietenilor, anunță dificultăți sau chiar unele calamități naturale. Trebuie să fii extrem de precaut cu privire la orice investiții riscante pe care le ai în vedere, în acest moment. Rezultatele pe care le aștepți ar putea să nu aibă loc.

Pe 21 iunie Mercur revine în mers direct, iar după 25 iunie vor fi eliminate unele întârzieri sau probleme temporare legate de salari. Un client care îți datorează bani ar putea întârzia cu returnarea împrumutului.

Horoscop Minerva iunie 2021 Leu Financiar

Luna aceasta va fi excelentă din punct de vedere financiar. O mulțime de mici câștiguri atât din investițiile anterioare, cât și din cele curente. Dacă te-ai gândit să intri într-un parteneriat, acesta este cel mai bun moment, întrucât un parteneriat acum ar putea funcționa în avantajul tău. Dacă dorești să îți cumperi propria casă, ar trebui să mergeți mai departe cu aceste planuri. Dacă intenționezi să investești în proprietăți ar trebui să o faci acum, deoarece acesta este momentul potrivit pentru a cumpăra proprietăți. Cumpără cu lichidități și nu apela la credite sau împrumuturi, pe care le vei plăti destul de greu. Este momentul potrivit pentru a face investiții pe măsură ce obțineți un aflux brusc de numerar. Cei care doresc să investească într-un vehicul nou o pot face.

Horoscop Minerva iunie 2021 Leu Sănătate

 Ai putea avea multe lucruri în această lună, caz în care vei fi provocat să ai o grijă suplimentară de tine. Și dacă simți că puterea voinței ar putea să se clatine și pierzi din vedere obiectivele de sănătate, ia în considerare sfaturile unui antrenor care vă poate ajuta să rămâi pe linie. Acest lucru ar putea fi deosebit de important pe parcursul lunii iunie, când foarte fi ușor ai putea să îți pierzi concentrarea, să te întoarci la obiceiurile proaste și să fii indiferent la acele lucruri despre care știi că sunt bune pentru tine. De asemenea, ai putea face echipă cu un prieten care îți poate oferi sprijinul de care ai nevoie. Să faci acest lucru ar putea fi reciproc benefic.

Horoscop Minerva iunie 2021 horoscop lunar, alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top