Connect with us
Horoscop Minerva iunie 2021 - Fecioară

Horoscop lunar

Horoscop Minerva iunie 2021 – Fecioară

Horoscop Minerva iunie 2021 Fecioară Privire generală. Este o lună ciudată. Ai ajuns pe un teritoriu nou, în timp ce alte tranzite îți cer să revizuieștii trecutul. Luna nouă din 10 iunie te-ar putea influența să începi să lucrezi la un proiect academic, media sau internațional, așa că dacă ai așteptat momentul potrivit, poți începe. Unele Fecioare ar putea planifica călătorii pe distanțe lungi pe care ar dori să le facă anul viitor.

Eclipsa inelară de Soare din 10 iunie, ar putea aduce încă o schimbare majoră în ceea ce privește problemele domestice sau familiale. Ai putea fi gata te muți sau să-ți organizezi spațiul sau va trebui să intervi pentru a ajuta un membru al familiei.

Jupiter este în Casa parteneriatelor și te poate ajuta să îți dezvolți în cea mai importantă relație de afaceri și să discuți despre mutarea, logodnă sau căsătorie. Ai putea cunoaște pe cineva interesant pe 28 iulie. 

Mercur este retrograd. Simți încetinirea acestuia și săptămânile viitoare vor fi despre revizuirea progresului de până acum. Situațiile profesionale ar putea fi întârziate, deci folosește timpul pentru a evalua strategiile.

Horoscop Minerva iunie 2021 Fecioară Relațional

În timp ce ai tendința de a fi un pic mai mult conservator acum, s-ar putea să preferi să te întâlnești cu oamenii la un restaurant sau magazin decât pe ​​aplicațiile de întâlnire.

Gândurile tale sunt foarte intense în timpul trigonului  Lilith – Pluton din 12 iunie, iar acest aspect te ajută ca tu să exprimi ceea ce este în mintea și în inima ta. Poți purta un dialog spumos  cu cineva care înseamnă foarte mult pentru tine, poate o fostă sau prieten apropiat care îți place mai mult decât simpla atracție platonică.

Mercur retrograd din Gemeni, împiedică toate ce este romantic pe bază de tehnologie – chat, whatsapp, aplicații, călătorii și comunicare. Din păcate, vor exista și o mulțime de confuzii în acest sector în următoarele câteva săptămâni, deci verifică întotdeauna întâlnirile și locurile.

Horoscop Minerva iunie 2021 Fecioară Profesional

În iunie este posibil să te gândești să treci la profesionism. Licențierea și acreditările sunt bine susținute luna aceasta. Pe 10 iunie, Luna Nouă în Gemeni, vine la pachet cu o eclipsă inelară de Soare și cu o triplă conjuncție Mercur – Soare – Lună în casa carierei și a imaginii publice. Este un moment bun pentru a te discuta cu oficialii locali pentru obținerea unei licențe de băuturi alcoolice sau susținerea examenului de intrare în barou. S-ar putea să lucrezi acasă, dar distracțiile te pot împiedica să fii eficient. Sau ai putea lucra la birou, dar ai putea fi dori să o faci de acasă. 

Jupiter este în Pești și în casa parteneriatelor. Aduce o energie bună pentru întâlnirea cuiva  care se află în afara cercului tău de prieteni. Ia legătura eventual, cu un mentor și ai putea începe o relație extraordinară.

Mercur retrograd este în Gemeni și în casa carierei. O promovare la care sperai ar putea să cadă atunci când persoana care părea că iese la pensie, se mută în altă instituție sau pur și simplu părea să abandoneze barca, decide să rămână. De asemenea, este posibil ca postul respectiv să fie blocat sau poziția dorită să fie eliminată. 

Horoscop Minerva iunie 2021 Fecioară Financiar

În această lună, în primul rând, trebuie să limitezi orice cheltuieli inutile, deoarece există șanse să depășești cu mult bugetul. Este bine să ceri un împrumut, deoarece acesta va fi aprobat cu ușurință. Investițiile anterioare îți vor aduce randamente excelente, facilitând lucrurile din punct de vedere financiar. 

Ia cu atenție toate deciziile financiare, deoarece orice neglijență ar putea duce la pierderi greu de recuperat. Amână orice decizie de a vinde o proprietate până în toamnă aș spune, pentru că nu vei obține un preț bun în acest moment. Concentrează-te asupra investițiilor, deoarece este momentul potrivit pentru aceasta. Proprietățile par să fie opțiuni viabile în care să investești. Oamenii de afaceri vor semna oferte cu adevărat profitabile, care vor ajuta afacerea să crească rapid. 

Pentru scriitori, muzicieni, pictori și sculptori, se va deschide o sursă neașteptată de venit, inspirându-i să ia în calcul ideea de investiție. A intra într-un parteneriat sau unul existent ar putea aduce beneficii pentru mult timp de acuma înainte.

Horoscop Minerva iunie 2021 Fecioară Sănătate

Sectorul stilului de viață continuă să fie important și luna aceasta. Saturn continuă să aibă impact. Și de aici durerile de oase și de articulații și o încetinire a metablismului mineralelor. Saturn încurajează disciplina și te poate inspira să depui eforturi pentru a-ți atinge obiectivele de sănătate. Acest lucru ar putea presupune să te mobilizezi chiar și atunci când nu ai chef.

Saturn a intrat de câteva zile în retrogradare, unde va sta până pe 10 octombrie. Este un moment care poate fi o chemare la luarea în considerare a alimentației sau, poate, a postului intermitent – luni, miercuri și vineri dacă medicul de familie este de acord cu acest lucru. Fă mișcare, mănâncă cu înțelepciune și îți poți menține organismul tânăr mult timp de acum înainte. 

Horoscop Minerva iunie 2021 horoscop lunar, alege zodia

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top