Connect with us
Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 - BALANȚĂ

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – BALANȚĂ

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Balanță. Saturn a fost în în Casa a 4-a a familiei din decembrie 2017, aducând în prim-plan aspecte legate de securitate, casă, familie, imobiliare, tată sau de rădăcini. Ai pus bazele unei vieți noi, în unele cazuri luînd-o de la început, dar acest lucru a însemnat și închiderea conștientă a unui capitol din trecut pentru a face loc vieții pe care încerci să o construiești. Acum transformi toate acestea într-un sentiment de securitate – financiar și emoțional.

Pe 8 aprilie, luna plină are loc în semnul tău. Nu ai toate răspunsurile, dar înveți un adevăr important despre tine, inima ta și dorințele și fanteziile cele mai secrete. Poți avea ceea ce dorești, atragi pe cine sau ceea ce dorești și îți creezi viața la care visezi, dar trebuie să îndrăznești să o vezi cu ochii minții, mai întâi.

Pe 19 aprilie, Soarele intră în Taur, și face u  pătrat cu conjuncția Jupiter – Pluto, iar Saturn este în Vărsător unde va sta până la 1 iuli, provocându-te să ai o imagine de ansamblu asupra următorilor doi ani și jumătate. Te atrag relațiile profunde pentru a-ți asuma ceea ce alții îl resimt un risc imens. Ai învățat lecții dificile, dar atâta timp cât îți amintiești de ele, nu îți este frică să repeți greșeli care să te te împiedică să trăiești în prezent.

Orice s-ar întâmpla, fii sincer cu tine însuți și recunoscător – înveți cine îți este prieten și cine nu. Tranzitul lui Saturn în Vărsător îți dă lecții despre iubire, despre artă, copii dar și despre copilului interior. Indiferent cum a fost trecutul, înveți că fiecare moment este un dat nou pentru a trăi, a iubi și a crea.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Balanță Relațional

Este destul de evident că încerci din greu să faci ceva să funcționeze în timpul pătratului dintre Soare și conjuncția Pluto – Jupiter de pe 15 aprilie, poți face doar ceva extrem de limitat. Anumite situații romantice nu au loc, indiferent de efortul depus. Renunțarea este frustrantă, dar poate că este momentul să mai aștepți.

Stăpâna ta planetară, Venus este în Gemeni din 4 aprilie, așa că pregătește-te pentru sentimente contradictorii care nu îți sunt tipice cum este gelozia sau posesivitatea. Dorința ta de a compromite este temperată acum o nevoie de a câștiga în treburile inimii.

Trigonul lui Venus cu conjuncția Marte – Saturn din 3 aprilie este o modalitate excelentă de a incepe luna, întrucât norocul te susține. Relația merge extrem de bine și, dacă nu ai nimic planificat, probabil la sfârșitul acestui tranzit aceasta va fi alta, mai bună. Puțini oameni ies singuri din această energie romantică.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Balanță Profesional

Următorele câteva săptămâni s-ar putea să fie destul de frustrant, iar problemele tehnologice sau comunicările eronate ar putea provoca unele neplăceri. Lună plină în Balanță din 8 aprilie, care îți îmbunătățește intuiția profesională.

Munca pe care o faci din culise este apreciată de șefi. Dacă ai de-a face cu imobiliare, amenajări interioare, construcții sau alte locuri de muncă care au legătură cu locuința, poți avea un succes dacă îți concentrezi eforturile după 20 aprilie.

Saturn în Vărsător, elimină restricțiile din cariera ta. Ceea ce te-a blocat va fi eliminat după data amintită mai sus. Acest lucru te poate ajuta să deschizi o afacere la domiciliu sau să urci scara ierarhică pe o poziție superioară în cadrul instituției.

Pe 23 aprilie, luna nouă din Taur ar putea aduce lângă tine pe cineva care îți este de folos. Poate fi un mentor sau un ghid care deschide unele uși dacă dorești. Dacă ai în minte pe cineva, contactați-l prin e-mail sau SMS. Aranjează o întâlnire, chiar și on line dacă este posibil.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Balanță Financiar

Se mențin unele tensiuni mentale sau dificultăți financiare care îți vor aduce un stres mai maredecât ți-ai dori, în această perioadă. Plățile întârziate, datoriile și facturile, trebuie plătite ceea ce îi va nemulțumi pe cei din familie. Indiferent de disensiuni, nu întârzia să faco plățile. 

Această fază aduce șansa de a accesa acele lucruri din viață care nu funcționează de ceva vreme. Când faci curățenie printre hârtii este mult mai ușor să vezi greșelile; adică atunci când scapi de ce nu mai ai nevoie, poți identifica lucrurile bune din viața ta mult mai ușor. Află pe cine te poți baza decât pe micile favoruri, în timp ce te străduiești să fii corect. 

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Balanță Sănătate

Începeți luna cu Neptun și Mercur în Pești iar prezența lor aici poate fi un apel pentru a fi atenți la sănătate. Neptunul mai stă aici încă câțiva ani, așa că eforturile tale s-ar putea situa între a fi dornic să vezi de sănătatea ta și a nu te mai intereseze nimic.

Cu toate acestea, dacă ai viziunea a ceea ce dorești să faci și nivelul de mișcare pe care vrei să-l menți cel mai bine este să faci câteva exerciții acasă – o bandă de alergare sau o bicicletă ergonomică, te-ar ajuta foarte mult. Scopul tău poate deveni realitate.

Horoscop Minerva luna aprilie :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top