Connect with us
Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 - GEMENI

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – GEMENI

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Gemeni. Din decembrie 2017, Saturn a tranzitat Capricornul și Casa a 8-a evidențiind cele mai profunde legături, căsătorie, divorț, parteneriate financiare și sexuale, impozite, moarte și moșteniri. A trebuit să te descurci cu luptele pentru putere și cu dinamica puterii, care îți solicitau să sapi mai adânc în jurul valorii de angajament și să afli importanța limitelor. Acum este în Vărsător. Creativitat, motivație și călătorii.

Soarele este în Casa a 11-a, casă socială, iar Luna plină are loc în Balanță, pe 8 aprilie. Vis-a-vis de unele situații ai ajuns la capătul drumului, dar vezi luminița de la capătul tunelului, căci știi care este autoritatea din viața ta. Oricât de neputincios te-ai simțit uneori, o situație este departe de a fi lipsită de speranță și vei fi eliberat. Reflectează la obiectivele pe termen lung în timp ce îți clarifici ambițiile personale și profesionale. Acesta este sfârșitul unui capitol, care îți oferă șansa să te ridici deasupra nesiguranței, să îți clarifici afacerile neterminate și să lași în urmă, trecutul.

Eși eliberat dintr-o situație în care ai fost blocat, în care o ușă se închide și o alta se deschide. În acest timp, ai putea călători, având în vedere învățământul superior, publicarea unei cărți, relocarea pentru muncă, rezolvarea unor probleme legale, consolidarea relațiilor externe și pe distanțe lungi sau angajarea pe o cale spirituală.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Gemeni Relațional

Acum că Mercur este în Berbec, îți este ușor să adopți noi modalități de a afla unele lucruri despre cineva care îți place cu adevărat. Descărcarea celor mai recente aplicații  IT și accesarea noilor tehnologii este un loc bun pentru a începe, dar cu timpul te poate ajuta să te gândești și mai departe.

O Lună plină în Balanță, pe 8 aprilie, te ajută să transformi fanteziile în realitate, dar coborând cu picioarele pe pământ ar putea fii dureros pentru o perioadă de timp. Nu este distractiv să afli că cineva este diferit de ceea ce ți-ai imaginat, dar nu ai vrea să afli niște adevăruri mai devreme decât mai târziu? Nu poți visa la infinit. 

Mercur este în Pești dar pe 10 aprilie va trece în Berbec, iar în drumurile tale, liniștite, ai putea fii confundat de cineva cu care nu ai mai vorbit de mult. Este o singură dată când poți spune că „nu ești tu, sunt eu” și chiar asta înseamnă.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Gemeni Profesional

Venus intră în  Gemeni pe 3 aprilie și ești pregătit pentru o scurtă vacanță. În același timp, Luna plină din Balanță de pe 8 aprilie, aduce oportunități în domeniul imobiliar sau a celui de acasă. Este posibilă obținerea finanțării, dar dacă nu ai o relație bună cu banca, ar fi o idee bună să cauți noi surse pentru achitarea datoriilor, împrumuturilor sau oportunităților în ce privește investițiile.

Mercur este în Casa a 10-a, a carierei și obiectivelor personale. Este posibil să primești o veste importantă. Aceasta poate implica o ofertă de muncă, o promovare sau un transfer la un departament diferit.

Saturn este în Vărsător și s-ar putea să te gândești să te întorci la școală pentru a-ți îmbunătăți opțiunile pentru carieră.

Luna nouă în Taur pe 23 aprilie poate aduce ocazia de a vorbi. Este posibil să predai unui grup sau să conduci o întâlnire de lucru. Oricum, o faci cum trebuie.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Gemeni Financiar

Viziunea ta este practică; știi care sunt rezultatele realiste și te aștepți să vezi rezultate concrete la eforturile tale. Oamenii din jurul tău știu că faci bine lucrurile deși le faci repede și eficient, și este probabil să fii, mai mult în contact, cu șefii. Nu este nimic de care să îți faci griji, deși probabil că vei fi lăudat și ți se vor recunoaște performanțele deosebite. Indiferent dacă o vrei sau nu, încă o responsabilitate se adăugată odată cu această recunoaștere. Așa funcționează afacerea, chiar dacă unii ar prefera să nu aibă mai multe  responsabilități decât au. Nu este o atitudine egoistă, dar dacă vrei să ajungi mai departe decât ești acum, trebuie să fii dispus să oferi mai mult.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Gemeni Sănătate

Marte este co-stăpânul sectorului de wellness, continuă să se deplaseze prin Casa a 9-a, sectorul studiului, a călătoriilor lungi și a spiritului de aventură, a filosofiei și a credinței, astfel că accentul se pune pe detoxifiere atât în ​​sensul emoțional, cât și în cel fizic. Dacă poți bea sucuri de legume și fructe și apă și să mănânci salate o dată la două zile sau odată ori de două ori pe lună, aceasta poate fi o modalitate excelentă de a-ți fortifica corpul. Te va lăsa să te simți mai proaspăt și cu mai multă vitalitate.

Este, de asemenea, o oportunitate excelentă de a da drumul la toate problemele emoționale care au provocat durere și consternare în trecut. Procesarea acestora și găsirea unei modalități de a-i ierta pe cei implicați pot aduce vindecare la toate nivelurile.

Horoscop Minerva luna aprilie :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top