Connect with us
Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 - VĂRSĂTOR

Horoscop lunar

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – VĂRSĂTOR

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Vărsător. Din decembrie 2017, Saturn a fost în Capricorn, în Casa a 12-a, cea mai subtilă casă a temei tale natale. Acest lucru te-a dus la adevărate săpături în subconștientul tău. Te-ai confruntat cu demonii și blocajele tale inconștiente, în special în ceea ce privește succesul, eșecul și intimitatea.

În aprilie, Mercur este în Pești, apoi în berbec, iar Marte și Saturn sunt în semnul tău iar Jupiter și Pluto sunt în Capricorn. Subconștientul tău lucrează ore suplimentare și apar schimbări majore în culise, cerând o mai bună conștientizare de sine și introspecție. Creativitatea în schimb poate fi debordantă.

Pe 8 aprilie, luna plină are loc în Balanță, și aduce informații, decizii și alegeri care îți pot schimba viața. Fii fidel cu tine și caută să găsești o modalitate de a lucra altfel decât până acum. 

Saturn în Vărsător aruncă o privire asupra lecțiilor următorilor doi ani și jumătate. De asemenea, poate aduce și un sentiment de limitare și restricție. 

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Vărsător Relațional

Ai ocazia să duci multe conversații online odată ce Mercur va intra în Berbec pe 11 aprilie. Deoarece ți se pare ușor să vorbești cu oameni noi, întâlnirile în virtual sunt un exercițiu pentru ce vei face când vei putea întâlni cu respectivele persoane în realitate. Nu ai nimic de pierdut, fii tu, pentru că nimeni altcineva nu o face la fel de bine ca tine!

Conjuncția Soare-Uranus din 25 aprilie, pate aduce un conflict romantic, iar un prieten te-ar putea implica în viața lui amoroasă, chiar dacă nu preferi să faci parte din ea. Dă sfaturi atunci când ți se cer, dar altfel, încearcă să rămâi în afara acestuia. Disputele acum, pot avea efecte negative de lungă durată.

Saturn orientat către anumite obiective se alătură semnului tău, rezultând câteva idei destul de interesante pentru viitor. Nu intenționa să faci planuri romantice ferme acum, deoarece putea fi frustrant pentru cineva care încearcă să își asume un angajament. Fii sincer cu tine însuți/însăți.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Vărsător Profesional

Saturn este în Vărsător așa că acum poți să urci sau să ocolești orice obstacole îți apar în cale. Poți apela la starea determinată de condițiile impuse de pandemia care te ține în casă, pentru a lua măsuri și a începe o afacere online sau a lucra efectiv pentru casa ta.

Luna nouă în Taur, pe 23 aprilie, aduce un mesaj de la un șef sau un fost director despre o revenire la normal, la locul de muncă. Dacă ești în căutarea unei noi poziții, ai șansa să fii chemat la negocieri, imediat după aceea. S-ar putea însă, ca muli dintre voi să faceți sărbătorile pascale, în casă.

Dacă vrei să faci publicitate afacerii, instituției sau industriei în care lucrezi, nu te feri de site-urile și de rețelele de socializare, ele sunt publicitate gratuită pentru tine.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Vărsător Financiar

În această lună, accentul se pune pe finanțe. Pot veni mai mulți bani, dar, mai important, este că se pot aceștia pot umple unele goluri din buget. Acordă atenție fluxului care te  va ajuta să canalizezi fondurile în scopuri utile.

Mercur este în Pești până pe  10 aprilie. Cu două zile înainte are loc luna plină în Balanță și aduce un moment bun pentru a studia investițiile pentru a aduce surse de venit pasive. Ia în considerare examinarea planului de investiții a instituției tale. Vezi dacă există fonduri potrivite disponibile sau alte beneficii pe care nu le-ai avut încă.

Vei avea de lucru cu mai multe acțiuni chiar dacă doar virtual, iar cea mai mare parte dintre acestea vor viza problemele financiare și banii de care dispui; achiziționând mult și repede și cheltuind mai puțin, poți scăpa de cheltuieli fără a-ți compromite bugetul. Evită sumele mari sau alte scheme de câștig chiar dacă la început îți aduc bani. Aceste metode funcționează aleator și nu cred că îți dorești un fals sentiment de securitate care să te facă să plângi.

Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 – Vărsător Sănătate

Pe 3 aprilie Venus se mută Gemeni, în Casa a 5-a, și poate fi dificil să eviți ispita. Dacă ții o dietă, ar putea fi mai bine să o lași deoparte în următoarele săptămâni în care ai putea sta acasă. Tendința naturală este să consumi alimentele care îți plac sau să îți satisfacă pofta de dulce. Nu te dezminți, dar nici nu exagerezi. Atâta timp cât poți face o serie de exerciții fizice acasă, acestea vor compensa dezechilibrul și ar trebui să fii bine.

Saturn și Marte sunt în semnul tău, iar acesta poate fi unul dintre acele momentele numai bune de a pierde în greutate și de a deveni mai disciplinat în ceea ce privește exercițiile acasă – că tragi la fiare cum se spune, că folosești o bandă de alergare sau o bicicletă eliptică, toate te vor ajuta. Dacă nu ai gestionat aceste element înainte, statul acasă te face să te gândești la toate și acum ai putea reuși.

Horoscop Minerva luna aprilie :

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top